A new one....
03 Feb 2011, 02:02
Sunteti niste rahati cu ochi. Vai de capul vostru sec, sunteti atat de ipocriti, pretindeti ca stiti totul si sunteti atotstiutori. Ce mama dracu , ce forum de rahat. Sunteti niste, cretini idioti, ai grija de site-ul tau ca am vaga impresie ca o sa-l apuce boala. Si ce mama dracu aveti cu sora mea, care va este problema, inculti nefericiti ce sunteti, vai de capul vostru. Va dati mare rahati cu ochi, ca stiti sa faceti cacaturi de RPG, sunteti niste rahati.

[Image: 97191551.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03 Feb 2011, 02:06
Tz tz . ati suparat fata ...
03 Feb 2011, 02:09
Stephanie V. Lucero Wrote:Sunteti niste rahati cu ochi. Vai de capul vostru sec, sunteti atat de ipocriti, pretindeti ca stiti totul si sunteti atotstiutori. Ce mama dracu , ce forum de rahat. Sunteti niste, cretini idioti, ai grija de site-ul tau ca am vaga impresie ca o sa-l apuce boala. Si ce mama dracu aveti cu sora mea, care va este problema, inculti nefericiti ce sunteti, vai de capul vostru. Va dati mare rahati cu ochi, ca stiti sa faceti cacaturi de RPG, sunteti niste rahati.

Într-o baltã albã patru ochi sclipeºte! Ce sã este oare? Cred cã e doi peste!

Ah și e și ban. Nu admitem analfabeti mincinosi cu ego-ul mare printre noi Smile

Visit this user's website Find all posts by this user
03 Feb 2011, 02:09
Stephanie V. Lucero Wrote:Sunteti niste rahati cu ochi. Vai de capul vostru sec, sunteti atat de ipocriti, pretindeti ca stiti totul si sunteti atotstiutori. Ce mama dracu , ce forum de rahat. Sunteti niste, cretini idioti, ai grija de site-ul tau ca am vaga impresie ca o sa-l apuce boala. Si ce mama dracu aveti cu sora mea, care va este problema, inculti nefericiti ce sunteti, vai de capul vostru. Va dati mare rahati cu ochi, ca stiti sa faceti cacaturi de RPG, sunteti niste rahati.

Si cu aceasta ocazie ne-a dat dovada si de cat de complex este al sau vocabular.
O sa raman inculta in nefericirea mea pentru ca stiu sa scriu cu cratima Sad

Soul Meets Soul On Lover's Lips.

[Image: 160u9ms.png]
03 Feb 2011, 02:11
Cu siguranta e frustrata . Chiar m-am amuzat cand am citit comentariile
03 Feb 2011, 02:14
8->
Ce m-a relaxat

03 Feb 2011, 02:22
Mã și amenințã domnișoarã. Mã da' serios acum, vã întreb pe voi, e vina mea cã a fãcut lb. românã cu femeia aia care spalã veceuri ? Da-o mã naibii de treabã. Și sã te scoți, sã te scuzi și faze cã am greșit intenționat și cãcat. Zi domnule cã ești proastã și înțelegem. Te consolãm, te pupãm pe frunte, îți dãm ș-un șut în cur. Mno, depinde de la om la om, pisi. Înțelegi tu, dovlecel ? Ah dar vãd cã ai învãțat și tu un cuvânt nou de datã trecutã ? Ipocriți ? Sã mori tu, pisi ? Tu vorbești de ipocrizie, care mãturi podeaua cu ea, afirmând tot felul de mizerii, de minciuni nesimțite ?

Și pânã la urmã, uite cum e în România. Când cineva e bun, altul se ofticã. Adicã, noi, familia Darkmark, suntem atotștiutori - cã pânã la urmã, glumã sau nu, așa e - și vine frustrata asta și se ofticã și-mi face mie istericale pe aici. Uhm. Stai puțin. Înțeleg cã ți-a sãrit muștaru și mã ameninți, și ești bazatã, și prietenii tãi shukari cu maneaua-n bot ne hecãresc nouã forumul, dar totuși mã. Sã ne faci cretini și idioți. Pisi, EU ȘTIU SÃ VORBEEȘTE ROMÂNEȘTE. Spre deosebire de domnia ta, care face niște greșeli COLOSALE. Pãi bã fetițo, în clasa a III-a tu știi cum scriam ? De zece ori mai corect decât tâmpeniile pe care le debitezi tu acolo. Pãi și tu AI TUPEU SÃ MÃ INSULȚI PE MINE ? PE NOI ? Pãi uitã-te tu aici, frustrata vieții, și zi-mi tu mie cine de pe forumul ãsta e atât de TÂMPIT încât sã scrie î-mi, m-a și ma total invers fațã de cum trebuie, neluând în considerare chestii mai subtile, „dã deștepți” și exprimãri de oameni cu probleme mentale.

Cautã-ți alt forum, cã ãsta e prea inteligent pentru tine.

Visit this user's website Find all posts by this user
03 Feb 2011, 02:30
Raizen Isildur Wrote:Mã da' serios acum, vã întreb pe voi, e vina mea cã a fãcut lb. românã cu femeia aia care spalã veceuri ?
Raiz, pe bune, esti comic Obisnuiam sa spunem in generala ca am facut romana cu "profesoara de spalat pe jos" fiindca aveam in scoala o femeie de serviciu destul de foarte inculta

[Image: 2igkmd1.png]
03 Feb 2011, 02:56
O doamne Raiz esti super comic Chiar mi'a placut ce i'ai zis
Dar am si eu mica intrebare de desteapta ce sunt
Oare e permisa de atatea ori repetitia?

Quote:Sunteti niste rahati cu ochi. Vai de capul vostru sec, sunteti atat de ipocriti, pretindeti ca stiti totul si sunteti atotstiutori. Ce mama dracu , ce forum de rahat. Sunteti niste, cretini idioti, ai grija de site-ul tau ca am vaga impresie ca o sa-l apuce boala. Si ce mama dracu aveti cu sora mea, care va este problema, inculti nefericiti ce sunteti, vai de capul vostru. Va dati mare rahati cu ochi, ca stiti sa faceti cacaturi de RPG, sunteti niste rahati.

Cred ca am citit de prea multe ori cuv "Rahati" pai bai fetit'o intelegem din prima ce ai vrut sa zici,nu trebuie sa ne repeti ca la prosti
Si pana la urma,chiar nu vreau sa ma enervez din cauza unor speciemene,pe bune acum

Edit later :
Ah si ce expresie buna,avem,asa ca la coltul blocului Pe bune o sa il apuce boala? vezi sa nu te acapareze pe tine prostia
Pe bune,daca esti asa de autoritara,nu o lasa pe sora ta draguta si simpatica,sa intre pe forumuri,noi nu avem nici o vina ca e nu stie Sa vorbeste romaneste!

[Image: YotrHop.gif]
03 Feb 2011, 03:02
Mie mi s-a parut chiar amuzanta cu cultura ei si respectul ei