Back to winter
|
03 Feb 2011, 11:00
|||
|
|||
Bell zambi; era atat de bine sa mergi la cumparaturi cu Lily. Fiecare gasea de ce avea nevoie cealalta. Intr'un fel, se completau reciproc.
"-Mmm, hai sa cautam niste pergamente" medita Bell. "-Simple sau colorate?" chicoti Lily. "-Simple" ofta Bell. Isi inchipui cum ar fi fost sa'i dea lui Luke o tema scrisa pe un pergament roz; ura culoarea aia. Si nici Arwen nu ar fi reactionat mai frumos. "-De obicei nu folosesc decat pergamente albe" chicoti cercetasa. "-Sau albastre..sunt sigura ca erau ale tale" replica Lily. "-Adevarat..si albastre" murmura Bell. Adora culoarea aia; era perfecta. Si se potrivea atat de bine cu pielea ei palida, aproape stravezie. Si hainele sale erau albastre, aproape toate. "-Deci, inca nimic?" ofta Bell. "-Doar pergamente roz..galbene, verzi, si parfumate" ofta Lily. "-Ah, ok..daca gasesti albe sau albastre sa ma anunti!" sopti cercetasa. |
|||
03 Feb 2011, 12:51
|||
|
|||
Am inceput sa cautam pergamentele albe si albastre, dar parea ca nu le vom gasi prea curand. Gasisem chiar niste pergamente cu picatele verzi.
"-Hmm.. Cine ar scrie pe astea?", am intrebat-o pe Bell aratandu-i pergamentele. "-Buna intrebare", raspunse fata razand. "-Bells, am gasit pergamentele albastre. Dar chiar nu pot sa-mi dau seama unde sunt cele albe." "-Uite, le-am gasit eu." "-Perfect. Imi trebuie si mie cateva", am spus punand restul pergamentelor la loc. Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
03 Feb 2011, 13:40
|||
|
|||
"-Perfect!" murmura Bell, tinand in mana manualul de Potiuni si cateva pergamente; luase mai multe albastre de data aceasta. Cele albe erau doar pentru temele acasa.
Mai arunca o privire in jur; ii mai trebuia niste cerneala. "-Mai vrei ceva?" o intreba Lily. "-Niste cerneala" chicoti cercetasa. "-Invizibila sau normala?" sopti fata, cu un ton complice. Bell rase. "-De amandoua" chicoti ea. Se invartira din nou prin magazin, iar Lily gasi ceva. "-Argintie" spuse ea. "-Oare merge cu pergamentele albastre?" murmura Bell, ganditoare. "-Dap; e perfecta" remarca Lily. "-Asa..mai trebuie cerneala albastra, normala..si invizibila" chicoti cercetasa. |
|||
03 Feb 2011, 14:57
|||
|
|||
"-Eu vreau doar neagra si invizibila.. Mai am destula albastra."
"-Daca le-am si gasi ar fi perfect", zise Bell razand. "-Uite, pe raftul de sus e cea albastra", am spus intinzandu-ma. "-E si cea neagra, mai in spate.", raspunse cercetasa. "-De ce am impresia ca o sa cad daca ma intind dupa ea?" "-Lasa-ma pe mine", imi zise Bell luand deja sticlutele de pe raft. "-Mersi. Acum mai ramane cea invizibila." Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
03 Feb 2011, 15:05
|||
|
|||
Bell continua sa caute, iar in cele din urma gasi niste pene de strut, superbe. Arunca o privire la cele doua, care se vindeau la set si mai erau si la promotie pe deasupra.
"-Ce'ai luat acolo?" chicoti Lily. "-Doua pene" replica fata. "-Wow; sunt superbe!" murmura Lily, zambind. "-Una e a ta" chicoti cercetasa. "-Nu e nevoie" sopti Lily. "-Ba da..ai venit cu mine, si in plus, facem o echipa perfecta!" remarca Bell. Continuara sa caute cerneala invizibila, iar in cele din urma o gasira. "-Wow..au schimbat ambalajul" chicoti Bell. "-Poate de asta nu o gaseam" mormai Lily. "-Poate..dar uite cat de multe forme la sticle" chicoti cercetasa. Alese una in forma de stea. "-Tu de care iti iei?" intreba ea, razand. Parca erau niste fetite mici de cinci ani, care isi alegeau rochia de la papusa. |
|||
03 Feb 2011, 17:26
|||
|
|||
Ma simteam atat de bine in compania cercetasei. Ne distram impreuna.
Am ramas cu privirea la diferitele forme ale sticlutelor, nestiind pe care sa o aleg. "-Te-ai hotarat?", intreba Bells. "-Da, cred ca o sa o iau pe cea in forma de cupa. Sau ar trebui sa o aleg pe cea in forma de inima?" am intrebat razand. "-Grea alegere", sopti Bell. "-In cazul asta, le iau pe amadoua. Ah, si mersi inca o data pentru pana. Chiar nu trebuia sa te deranjezi." "-E ok. Hai sa le platim.", raspunse fata. Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
03 Feb 2011, 18:22
|||
|
|||
Cercetasa chicoti. Se indreptara spre casa, care era destul de goala. Alice Swan le incasa galeonii pentru fiecare obiect luat, dupa care plecara.
"-Incotro?" intreba Lily, oprindu'se. "-Ce zici de Weasley Bing-Bong?" chicoti fata. Lily zambi, aratandu'se incantata. "-Super. Hai acolo" sopti ea. Incepura sa mearga din nou prin zapada inalta; Aleea Diagon se aglomerase acum. "-Uite; magazinul e acolo" murmura Bell, razand. "-Credeam ca nu mai ajungem" ofta Lily. "-Hai sa intram; sigur e cald inauntru" replica Bell, cutremurandu'se. Era foarte frig afara, asa ca se simtira recunoscatoare cand intrara in pravalia plina de jocuri si chestii ciudate, dar amuzante. |
|||
03 Feb 2011, 18:44
|||
|
|||
"-Ce bine ca am intrat. E cald, plus ca trebuie sa imi cumpar o gramada de lucruri.", am spus complice.
"-Iti faci rezerve?", intreba fata razand. "-Cam asa ceva. Am ramas fara." "-In care parte mergem prima data?", zise cercetasa chicotind. "-La raionul de obiecte scut. Imi trebuie bezna instant. Si poate si niste detonatoare false." "-Pai atunci, sa mergem." spuse Bell vesela. "-E in partea dreapta", am raspuns. Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
03 Feb 2011, 18:49
|||
|
|||
Cercetasa incepu sa rada.
"-Stii magazinul asta ca pe buzunarul tau" remarca ea. "-Nici chiar" remarca Lily, zambind. "-Si eu am fost de multe ori aici" spuse Bell, vioaie. Era unul din magazinele ei preferate de pe Aleea Diagon. "-Deci..detonatoare..detonatoare.." ingana ea, cautand micile obiecte. Le gasi in cele din urma. "-Cate vrei?!" intreba ea. "-Doua" murmura Lily, din spatele ei. Isi lua si ei doua; erau destul de utile. "-Vrei Bezna-Instant?!" o intreba fata. "-Dap, o cutie" chicoti Bell. "-Si ce mai trebuie sa cautam?" intreba Lily. "-Eu mai vreau muulte" o asigura Bell. |
|||
03 Feb 2011, 19:31
|||
|
|||
"-Da, si eu", am raspuns razand. "Hmm.. Pelerinile scut ar trebui sa fie tot pe aici pe undeva."
"-Uite-le. Pe raftul din mijloc, chiar in fata ta", spuse Bell aratand spre raft. "-Oh. Nu aveau gura sa ma strige. O sa imi iau una." "-Sunt foarte folositoare." "-Mie imi spui? Niciodata nu ma desparteam de cea veche.. Dar a ramas la Ryan.." "-Pai, parca ati ramas prieteni." "-Da, dar ar fi cam aiurea sa-i cer pelerina inapoi, ca fosta sotie care isi revendica lucrurile", am spus razand. "-Comparatiile tale sunt de-a dreptul amuzante", raspunse Bell. "-Mersi. Ce mai avem de luat?" Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|