Flying Monkey
|
02 Feb 2011, 23:26
|||
|
|||
Robby Smith Wrote:Nu-s rele dar se putea si mai bine . Ia sa te vedem pe tine. :-) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
04 Feb 2011, 12:53
|||
|
|||
In primul rand vreau sa va multumesc pentru ceea ce ati spus despre mine. Este foarte placut sa sti ca esti apreciat .
@Robby, ai dreptate, mereu exista loc de mai bine, dar cred ca puteai gasi un mod mai frumos de-a o spune. Gosh, cate cereri s-au strans din nou . Promit ca le fac imediat ce imi gasesc o zi libera in care sa am si chef (poate chiar astazi ). Inca o data, mii de multumiri. Sunteti adorabili . my momma { raised } me a prophet
|
|||
04 Feb 2011, 13:05
|||
|
|||
Welcome back , Ronnie
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
04 Feb 2011, 13:18
|||
|
|||
Bine ai revenit
Ne'ai lipsit ![]() puteai sa spui si tu ca pleci > ![]() |
|||
04 Feb 2011, 13:22
|||
|
|||
Ma bucur ca v-am lipsit . N-am postat la despartiri pentru ca nu credeam ca isi are rostul. Sunt absenta de sambata, nici n-ati avut timp sa va dati seama ca lipsesc.
my momma { raised } me a prophet
|
|||
04 Feb 2011, 13:23
|||
|
|||
Welcome back , dear Ronnie
ne-ai lipsit ![]() Si apoi... Veronique Astrid Lee Wrote: dar cred ca puteai gasi un mod mai frumos de-a o spune. ~ai spus-o foarte educat,Ronnie ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
04 Feb 2011, 14:02
|||
|
|||
Bine ai revenit, Ronnie
Apropo, sa stii ca ti s-a simtit lipsa :-w
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
04 Feb 2011, 14:08
|||
|
|||
Da
Cum sa nu ti se simta lipsa? > ![]() |
|||
04 Feb 2011, 17:44
|||
|
|||
Ronnie.
Am intrat in topicul tau si m-am bucurat enorm cand am observat ca ai postat chiar tu. Welcome back > ![]() ![]() |
|||
05 Feb 2011, 17:20
|||
|
|||
Idem a... ultimele cateva posturi
Welcome back, Ronnie! Si succes cu capodoperele ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|