The Last Night
|
05 Feb 2011, 00:42
|||
|
|||
Isi sterse ultimele urme de lacrimi se se ridica; era puternica. Trebuia sa infrunte realitatea. Si nu ii era rusine cu ce facuse.
"-I'am spus ca el mereu te va iubi pe tine" spuse ea, serioasa. Bell paru sa inghete; nu stia pasiunea secreta pe care o avea Chace fata de ea. Si poate ca nici nu trebuia sa afle. "-Stai..nu are cum..asa ceva nu se poate" murmura fata, socata. "-Se poate" ofta Mer. Si cand se gandea ca daca afla mai tarziu, lucrurile puteau sta cu totul altfel. "-Dar..cum s'a intamplat totul?!" intreba Bell. "-Nu stii nimic, nu?" remarca Meredith. "-Nici macar nu am vorbit vreodata cu Chace" replica cercetasa. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
05 Feb 2011, 00:44
|||
|
|||
Bell simti cum sangele ii ingheata in vene, cu fiecare cuvant rostit de verisoara sa; cum dumnezeu Chace sa o placa pe ea? Din moment ce nici macar nu vorbise vreodata cu el.
"-Nici nu stiu care ii e numele de familie" pufni ea. "-Nu conteaza asta" mormai Mer. "-Si habar nu am in ce casa e!" continua Bell. "-Nici asta nu conteaza" sopti Meredith. Facu o pauza, dupa care inchise ochii si ofta. "-Numele lui de familie e Hamilton..si e la Ochi-de-Soim" sopti ea. "-Chiar nu era nevoie sa'mi zici toate astea" mormai cercetasa. "-Poate ai fi vrut sa stii" remarca Meredith. Bell paru sa ezite. "-De ce sa stiu?" intreba ea, tematoare. |
|||
05 Feb 2011, 00:47
|||
|
|||
Gelozia se strecura in inima cercetasei, facandu'i sangele sa ii fiarba in vene. Era constienta pe de o parte ca Bell nu avea nicio vina; nu stia cine e Chace..dar pe de alta parte, nu stia pe cine sa invinovateasca.
Si simtea o dorinta al naibii de puternica de a da vina pe cineva; nu conta pe cine. Doar sa nu se mai simta ea atat de prost. Nu era normal..dar stai - ce era normal in intreaga ei fiinta?! Se ridica si se indeparta usor; vroia sa fie singura. Poate nu fusese o idee asa buna sa o cheme pe Bell. "-Unde pleci?" intreba aceasta, in spatele sau. La naiba; nu o auzise cand se ridicase. "-Pleaca tu" sopti ea. "-Nu plec..si nici tu nu pleci" mormai cercetasa. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
05 Feb 2011, 00:53
|||
|
|||
Meredith se ridica si vru sa plece; Bell o urma insa in tacere, iar cand verisoara sa ii spuse sa plece incepu sa se enerveze.
"-Nu pleaca niciuna pana cand nu se lamureste situatia" mormai ea. Meredith se intoarse cu fata spre lac; acum ii putea vedea clar fiecare trasatura. "-E mai bine asa" spuse ea. "-Mai bine pentru tine" striga Bell. Nu ii pasa daca o auzea cineva; situatia aia chiar trebuia lamurita. "-Nu stiu si nici nu'mi pasa de ce crede el; imi pasa de ce crezi tu" spuse Bell. "-Da? Pai nimanui nu'i prea pasa de ce fac eu" mormai Meredith. "-Mie imi pasa.." ofta ea. "-Wow..asta da record" pufni Meredith, suparata. |
|||
05 Feb 2011, 00:58
|||
|
|||
"-Si ce daca tie iti pasa?! Esti singura..celorlalti nu le pasa" spuse ea.
Lui nu ii pasa; si asta o durea poate cel mai mult. Inca o lovitura incasata de la viata; incepea sa se obisnuiasca. "-Lui Chace nu ii pasa" sopti Bell, citindu'i gandurile. "-Nu ma intereseaza asta" minti Meredith. "-Nici tu nu crezi ce zici" sopti Bell. "-Si ce daca? Si ce? Ca m'am saturat..imi vine sa plec..sa renunt la tot si sa'mi iau lumea in cap..nu mai pot" striga tanara, cu durere in voce. Chiar nu mai rezista; vroia sa fuga..sa lase totul in urma. Chiar daca ar fi fost o lasa..nu o interesa nici asta. Vroia doar sa'si revina..sa fie singura si sa reflecteze asupra a tot ce se intamplase in acea noapte neagra..acea ultima noapte.. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
05 Feb 2011, 13:02
|||
|
|||
Stia ca nu putea sa o lase singura..daca facea asta, dimineata avea sa fie un adevarat dezastru. Nu vroia sa o vada la pamant..dar nici nu putea sa o paraseasca.
"-Meredith..stiu ca vrei sa fi singura" incepu ea. "-Si atunci? De nu imi faci favoarea sa pleci?" intreba ea. "-Pentru ca nu pot" sopti Bell. "-Da'ti silinta" replica Mer. Ofta si se intoarse pe malul lacului. Luceafarul incepea sa'si arate deja coltii de gheata pe cerul instelat, iar ultimele raze de lumina se pierdeau in zare. "-Apusul..e momentul meu" sopti Mer, ca pentru ea. Bell insa o auzi. "-Nu ti'e sete?" intreba ea. "-Ba da..mereu imi este" replica fata. "-Si de ce nu te hranesti?" intreba Bell. "-Nu am cu ce..sau cu cine" mormai Meredith, privind'o rece. |
|||
05 Feb 2011, 13:43
|||
|
|||
Se intoarse brusc, privind'o pe Bell cu pofta; era macabru ceea ce facea. Dar setea urla in ea, facand'o sa innebuneasca. Incepu sa'si imagineze cum ar fi fost daca s'ar fi napustit asupra ei. Un adevarat deliciu; tanara mirosea atat de bine. I se facea pofta doar cand statea in jurul sau.
"-Meredith, nu" sopti cercetasa, ingrozita. Anticipase ce vroia sa faca; sau ceea ce incerca sa nu faca. "-Ti'am zis sa pleci" urla Meredith. Nu vroia sa o atace. "-Te rog" ofta Bell. Parea sleita de puteri; o victima vulnerabila. "-Meredith..nu esti asa" sopti ea, cu un mic zambet. "-Nu? Dar cum sunt? Sunt cum m'ati facut voi sa fiu..tu, Chace.." replica fata, strigand. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
05 Feb 2011, 14:02
|||
|
|||
Bell ofta.
"-Meredith" sopti ea, punandu'i mana pe umar. Aceasta insa se retrase violent. "-Nu complica si mai mult lucrurile" spuse ea, obosita. "-Scuze" sopti cercetasa. Nu stia cum sa procedeze; ii venea atat de greu. "-Chace te iubeste..pe tine.." sopti ea. "-Ba nu" mormai Meredith. "-De ce te comporti ca un copil de 5 ani?!" striga Bell, enervata. "-Uite asa..pentru ca nimanui nu'i pasa de mine..si poate asa va mai interesati si voi de soarta mea" replica Meredith, cu raceala. Cercetasa o privi cu uimire; se schimbase intr'atat?! "-Nu esti tu Meredith" sopti ea. "-Ba da..sunt noua Meredith" remarca fata, subliniind cunvantul "noua". |
|||
05 Feb 2011, 14:05
|||
|
|||
Nici macar ea nu mai stia cine e; durerea si setea urlau in adancul fiintei sale, facand'o sa spuna lucruri de'a dreptul tampite. Noua Meredith. Stia mai bine ca oricine ca nu se poate schimba.
"-Bell?" sopti ea, cu un glas moale. Verisoara sa o privi ingrijorata, chiar si atunci. "-Ce?" intreba ea. "-Scuze" murmura Meredith. Simtea nevoia sa isi ceara scuze de la toata lumea. "-Nu ai de ce" replica fata. "-Ba da..m'am purtat ca o idioata" mormai Mer. Bell zambi. "-Nu conteaza.." ofta ea. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
05 Feb 2011, 14:12
|||
|
|||
Isi imbratisa verisoara, cu un mic zambet intiparit pe chip.
"-Putem reveni la discutia de inainte de a rabufni?" intreba ea. Meredith dadu usor din cap. "-Deci..chiar imi pare rau" sopti aceasta. Se intoarsera pe malul lacului; deja se inserase bine. "-E in regula.." ofta Bell. "-Ma simt aiurea..pentru tot ce ti'am zis" murmura Meredith. "-Termina" chicoti Bell. "Acum hai sa vorbim despre Chace" insista ea. "-Nu..chiar nu mai vreau sa vorbesc despre el" mormai fata. "-Dar daca tii in tine..nu rezolvi nimic" sopti Bell. "-Nu pot" ofta Mer. "-Trebuie..spune'mi ce i'ai mai zis..ca sa vad cat e de grava situatia" remarca cercetasa. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Up all night | Calliope A. Dubois | 29 | 5,573 |
11 Jan 2013, 11:20 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|
One more night | Georgia Harris | 3 | 1,463 |
10 Jan 2013, 13:31 Last Post: Andrew Joshua Bone |
|
Girl's Night | Ella Kruff | 45 | 7,520 |