Flying Monkey
|
05 Feb 2011, 17:50
|||
|
|||
Ne bucuram ca ai revenit, Ronnie.
Normal ca esti apreciata, este ceva foarte normal si oricum, o persoana ca tine mereu va fi apreciata. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
05 Feb 2011, 19:50
|||
|
|||
Welcomeee back
![]() ![]() Iauzi-o!Pai cum sa nu fi apreciata? Ti-am simtit lipsa sa sti Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
06 Feb 2011, 20:09
|||
|
|||
I love you all
Pentru ca am vazut ca tuturor va place Nina Dobrev si pentru ca este foarte populara de cand cu VD am facut niste iconuri cu ea. ![]() ![]() ~ Sper sa va placa my momma { raised } me a prophet
|
|||
06 Feb 2011, 20:13
|||
|
|||
Ronnie,deci sunt superbe toate.
Ma bucur ca ai mai facut ceva. Deci cate sunt. o.O Cu siguranta daca o sa ne lasi o sa le si folosim. Felicitari. ![]() |
|||
06 Feb 2011, 20:17
|||
|
|||
Normal ca va las, doar nu le-am facut pentru mine
Pana sa vin pe forum nici nu stiam cine este Nina si nici nu urmaresc VD. Ma rog, mai am si o mica problema cu ea pentru ca la un moment dat a zis ceva urat de o anumita persoana care mie-mi place. In concluzie, n-o prea inghit. Le-am facut exclusiv pentru voi. my momma { raised } me a prophet
|
|||
06 Feb 2011, 20:19
|||
|
|||
Eu nu urmaresc TVD, insa am inceput sa citesc cartile si imi plac.
Si oricum icon-urile sunt superbe. Multumim, Ronnie. ![]() ![]() |
|||
06 Feb 2011, 20:28
|||
|
|||
Sunt superbe,Ronnie
Abia astept saa le folosim Te descurci perfect,nu cred ca se putea sa-ti iasa mai bine de atat ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
06 Feb 2011, 20:58
|||
|
|||
Sunt foarte tari icon-urile, Ronnie >
![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
06 Feb 2011, 21:14
|||
|
|||
Sunt bestiale
sunt sigura ca le va folosi multa lume multumim, Ronnie ![]() |
|||
06 Feb 2011, 21:32
|||
|
|||
Ronnie, ai putea sa-mi faci si mie un set cu poza asta?
[font=french script]Tip: Sig & Avy Marimi: la semnatura sa fie normala; la avatar 120x120 Imagini: ![]() Text: Nimic nu e ceea ce pare.. Mood, culori: Mov, negru; ceva elegant Forumuri in care vor fi folosite: Dark Mark Alte mentiuni: sunt sigura ca va iesi perfecta ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|