Thread Closed 
`Baia Myrtlei.
04 Feb 2011, 15:52
ooc:ati putea va rog frumos sa nu mai facti atata power-play cu personajul meu.[nu as spune unele cuvinte.]Eu nu spun replicile personajului vostru.Multumesc.

Apa era pe jos in toata baia,prin cizmele mele lungi intrara apa rece ca gheata care ma facea sa tremur din cap pana in picioare.Incepu sa ma scoate din sarite 'Sa se razbune!' asta spuse Myrtle cand intra in chiuvete si facu ca apa sa sara din ele.Hainele si parul imi erau fleasca.Nu mai suprtam coporamentul sau mi-am scos bagheta dar niste cuvinte ale mamei mele imi trecura prin minte.'Daca te vei coporta urat si cealalta va proceda la fel.Cel mai destept renunta.'Am lasat usor bagheta in jos punand-o in roba mea uda.

"-Hei Myrtle vin-o putin!"am tipat eu.
"-Da ce vrei?"zbura fantoma catre mine uitandu-se furioasa la mine.
"-De ce te coporti asa de urat cu noi?"am rostit eu.
"-Pentru ca si voi ati facut asta acuma,ati ras de mine."urla de nevi Myrtle.

Intelegeam ca e groaznic sa mori in acel incident stupid cu sarpele si din cauza acelui baiat necioplit.Dar ceilalti copii ce vina aveau de ce ar trebui sa vorbeasca urat cu ei.Intelegeam si suferinta prin care trecea.

"-Dar ceilalti elevi ce ti-au facut?"am soptit eu.Ma uimea calmul meu,eu eram temperamentala.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
04 Feb 2011, 16:15
"-Radeau e mine si de ochelarii mei...toti faceau asta..."raspunse Myrtle, acum calma si linistita.
Derya intelegea ca era greu pentru Myrtle sa rada toti de ea,fiindca exact acelasi lucru i se intaplase si ei cand era foarte mica.
"-Dar nu trebuie sa te razbuni pe noi pentru ce ti-au facut altii cu mult timp in urma.Poate ca daca ai fi un pic mai prietenoasa,toti s-ar intelege altfel cu tine..."ii spuse Derya,acum regretand faptul ca tipasera la ea in halul acela.
Apa de pe podea incepu in sfarsit sa se scurga in canalizare,Addie facu o vraja si podeaua se usca,iar Tamara facu o alta vraja,cu ajutorul careia aparu un foc ce incalzea si lumina toata baia,care acum parea cu totul alta camera.
Fetele se asezara acum pe podeaua uscata si mai curata ca niciodata si incepura sa discute. Myrtle le povesti despre scurta ei aventura ca eleva la Hogwarts.
"-Desi toti radeau de mine,eram o eleva buna,atenta la ore si cu note mari. Multi ma evitau,fiindca nu vroiau sa stea cu o tocilara. Chiar daca ma excludeau, incercam sa ignor asta,si incepuse sa nu ma mai deranjeze atat de tare ca la inceput...asta pana cand tragicul s-a intaplat"spuse Myrtle,tasnind din mijlocul nostru ca sa para aristic"Privirea mea a intalnit privirea baziliscului urias,si de atunci plutesc in baia asta...Sincer,mai rau rad copiii de mine acum,decat atunci cand eram vie"spuse Myrtle posomorata.

Acela care iubeste,crede in imposibil.

[Image: 141mow8.jpg]
04 Feb 2011, 16:27
Am ascultat spusele Myrtlei imi parea rau de ceea ce i se intamplase in trecut,dar daca ar fi mai prietenoasa cu elevii scolii Hogwarts poate ar fi acceptata de ceilalti si s-ar intelege bine.Daca ea tot continua sa fie rea cu toti normal ca aceia nu ar sta si ar inghite ce ar spune Myrtle.

"-Stiu cum te simti."am spus eu in soapta lasand privirea in jos.
"-Dar nu m-as lua de ei nici acuma ca sunt vrajitoare."am rostit eu.
"-Nu ai de unde sa stii."tipa Myrtlei cand era liniste facandu-ne pe toate trei sa tresarim.
"-Ba da stiu foarte bine."am spus eu razand batjocoritor."Eu stau cu parintii mei in Lumea Incuiatilor!"

Am asteptat un raspuns din partea fantomei,stiam ca nu aveam cum sa-i schimb coportamentul,niciodata nu poti.Pe nimeni,dar poate avea sa se gandeasca la tot ce vorbim noi aici.Stiu prin ce a trecut,am patit-o si eu doar ca nu am murit.Si o inteleg.Dar niciodata nu aveam sa ma iau de ei.

[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]

04 Feb 2011, 17:06
Myrtle se infuriase din nou si tipase la Tamara. Linistea se sparsese ca o oglinda la tipatul lui Myrtle. Derya crezu ca se va isca o noua cearta, in car eva ploua cu insulte,dar spre marea ei uimire nu fu asa. Un adevarat miracol avea loc...Myrtle chiar...se controla.
Astropufa ramase uimita cand vazu fantoma ca se asaza din noula locul ei si dori sa continuam discutia.
"-Myrlte,n ai de unde sa stii prin ce a trecut Tamara."spuse Addie."Poate ca a simtit si ea acelasi lucru ca si tine. Incearca,te rog,sa fi mai intelegatoare."
"-In lumea Incuiata,copiii sunt mai rautaciosi si mai egoisti decat in lumea vrajitorilor."continua Derya."Trebuie doar sa ii intelegem pe fiecare.Nu esti singura care poate avea dreptate si nu ai de unde sa stii prin ce a trecut Tamara. Acum stai linistita si las-o pe Tamara sa-si termine povestea."

05 Feb 2011, 17:46
Am vazut ca Myrtle incerca sa se potoleasca cat putea de mult,dar nu stiam daca o va impresiona cu ceva,trecutul meu atat de ‘frumos’.Am oftat greu dupa m-am gandit cu ce sa incep,nu stiam cu ce idee sa incep,nu era cine stie ce.M-am asezat mai comod pe podea incepand sa spun ceva din trecutul meu neimpresionant.

“-Eu m-am nascut in Los Angeles chiar in ziua Craciunului,da stiu ciudat.”am chicotit.”Inainte sa vin aici la Hogwarts eram fugarita,lovita,trantita de garduri.Trebuia sa ma ascund dupa ghenele de gunoi,uneori ma ascundeam si prin cutiile de cartoane vechi numai sa scap de acei baietii.Ma puneau sa fac tot ceea ce doreau ei,nu le spuneam parintiilor mei de frica sa nu patesc ceva dupa.”am oftat dupa am zambit putin fals.”Nu e chiar atata de rau.”

“-Ihh...dar tu nu ai murit.”spuse Myrtle furioasa ridicandu-se si zburand in fata mea.

05 Feb 2011, 18:46
[color="PaleTurquoise"]Mi-am dat ochii peste cap iar Myrtle se tot invartea in jurul meu...
"-Sa stii ca nici eu nu am avut o copilarie fericita,am spus eu putin trista,m-am nascut si eu in Los Angeles,ca si tine,Tamara.Mama mea era o Incuiata iar tatal meu era vrajitor.Cand aveam 12 ani,eu si sora mea am fost alungate de parintii nostri si duse in strada.Am dormit sub cerul liber,mancam din gunoaie,ne bateau baietii mai mari...am continuat eu cu ochii in lacrimi gandindu-ma la zilele acelea,[b]era absolut groaznic,plangeam,sufeream mult,pana intr-o zi cand unchiul nostru ne-a gasit si ne-a ocrotit.De la el am descoperit magia si Hogwarts.Îl iubesc atat de mult pe unchiul meu...dar ii urasc nespus pe parintii mei.De ce au facut oare una ca asta?"[/b]
"-Vezi Myrtle?Crezi ca noi am avut copilarii usoare?Nu,crezi ca batuta sau sa te alunge parintii tai ,este mai bine decat cateva jigniri?"
Am intrebat-o Tamara pe Myrtle...
"-Ei bine ,nu stiu ce sa spun..."
Spuse Myrtle vinovata.Se uita la noi si ne zambi.[/color]

[Image: aufaft.jpg]
06 Feb 2011, 11:37
Se aseza din nou la locul ei.Derya credea ca nu o sa iasa bine dupa ce Myrtle o auzea cum le compatimea pe Tamara si pe Addie chiar in fata ei,dar de data asta se pare ca fantoma a cedat in fata altora,lucru pe care nu obisnuieste sa il faca prea des.
"-Ceea ce vi s-a intamplat e cumplit. Imi pare atat de rau."le spuse Derya celorlalte doua astropufe.
"-Sper ca nu uitati de mine!"se enerva Myrtle.
"-Nu,nu uitam,dar nu esti singura pe lumea asta si nu toata atentia trebiue sa se indrepte spre tine."
"-Bine,bine..."raspunse fantoma dezamagita.

06 Feb 2011, 11:57
ooc:continua Addie.

Vedeam cu Myrtle incerca din rasputeri sa se calmeze si ii reusea ma bucuram sa vad acest lucru cum isi dadea silinta.Nu totul se invartea in jurul sau si numai al sau.Si noi ceilalti am avut un trecut groaznic si nu ne-am plans ca Myrtle si nici nu am de gand sa ma razbun pe acei copii,pentru ca nu ma alegeam cu nimica din ceea ce e faceam impotriva lor.

"-Ei bine."am oftat.
"-Nu a fost chiar atat de groaznica copilaria mea."am zambit.
"-Dar ceea ce i s-a intamplat lui Addie e foarte groaznic."m-am intristat.
"-Imi pare foarte rau Addie."

Ceea ce spuse astropufa era groaznic,cum ca ar fi fost abandonata de parintii sai si gasite de unchiul sau oferindu-le o casa,mancare tot ceea ce isi doreau.Ma bucuram ca acuma era foarte bine si nu avea nicio problema.

06 Feb 2011, 19:05
[color="PaleTurquoise"]"-Nu e vina ta de ce mi s-a intamplat in copilarie.Nu am vrut nici eu sa se intample asa,dar..."
I-am spus lui Tamara.Am oftat iar Myrtle isi dadu din nou ochii peste cap cu mainile incrucisate.
[b]"-Sa stii ca daca nu ar fi unchiul meu,nu v-as fi cunoscut pe voi si nu as fi aici,la Hogwarts."[/b]
Am zis eu cu zambetul pe buze.Le-am luat in brate pe Tamara si pe Derya in semn de prietenie, dar fantoma se incrunta la mine.
"-Pe mine de ce nu ma iei in brate?!"
A urlat ea.Pan' la urma am luat-o si pe fantoma in brate si am stat asa timp de cateva secunde.[/color]

[Image: aufaft.jpg]
12 Feb 2011, 11:39
Observasem ca Myrtle era putin mai prietenoasa de atat dar ma bucuram ca o puse pe ganduri cel putin toate aceste intamplari de astazi,m-am ridicat de pe podea luandu-mi si cartea imprumutata de la biblioteca scolii era putin uda prin colturi dar avea sa se usuce in doar cateva minute.Am scuturat-o usor dupa m-am strambat si i-am zambit fantomei Myrtle.

“-Unde de duci?”
spuse fantoma suspicioasa.
“-Eu ar trebui sa plec,am de invatat pentru orele de curs.”m-am strambat.
“-Ore de curs.”pufni Myrtle.”Raman singura,minunat.”mormaia aceasta suparata.
“-Trebuie sa plecam,imi pare rau.”am spus eu putin suparata.
“-Mergem fetele?”le-am intrebat pe cele doua fete.
“-Chiar este o idee buna am de invatat.”spuse Addie ridicandu-se de pe podea.

I-am facut cu mana fantomei,bucurandu-ma ca o puse pe ganduri toata aceasta intamplare,astropufele se ridicara iesind pe usa,nu prea era chiar asa de rea ziua de azi,desi ma enervase putin Myrtle la inceput dar a reusit sa se potoleasca din tipat sau enervat elevii Hogwarts.Si imi placea sa imi facusem doua prietene bune astropufe,Addie si Derya.Chiar nu fuse asa de groaznica ziua aceasta.

Topic closed!

Thread Closed