In umbra singuratatii
|
06 Feb 2011, 17:42
|||
|
|||
Acum eram pe cont propriu,intr-un fel stiam ca Lily va fi bine deoarece ea era puternica,ea era o adevarata Devoratoare,o adevarata viperina.Mergeam prin noapte cautand locul unde ceilalti Devoratori rezistau atacului gandindu-ma ca ce noroc avusem cand ma asezasem in aceea ceainarie la masa aceea si mai ales ce noroc avusem ca ea trecuse pe acolo.Probabil nu as fi asistat la aceasta batalie si nu as fi castigat buni prieteni daca ea nu se aseza la masa mea rastindu-se desigur asa cum numai ea stia sa o faca la chelnarita.Toate aceste ganduri ma faceau sa rad,dar in acelasi timp sa si plang.In indepartare mii si mii de jeturi de lumina se puteau observa.Am inaintat rapid in inima luptei.Stiam ca era destul de imposibil sa il caut pe Ryan sau sa o caut pe Lily,insa stiam ca nu era imposibil sa ii ajut din umbra asa ca nu puteam sa crut viata niciunui auror.
"Avara Kadavra!" Am strigat,iar jetul de lumina izbi puternic pieptul unui Auror.Un alt auror cazu langa el plangandu-l.Dupa voce mi se parea o femeie care tocmai isi plangea sotul.Nu avea rost sa o chinuii si am soptit blestemul uciderii facand-o si pe ea sa cada alaturi de sotul ei.Era greu sa vezi asa ceva,insa daca cu totii l-ar urma pe Stapan acum nimeni nu ar mai avea de suferit.M-am oprit in mijlocul luptei continuand sa impart blesteme im stanga si in dreapta. ![]() |
|||
06 Feb 2011, 19:50
|||
|
|||
Ma miscam repede ucigand in stanga si in dreapta in afara de "Avada Kadavra" si "Sectusempra" nu mai rosteam nici un blestem. Incercam sa ma uit dupa Ryan sau Alice dar era inutil.
Aurorii nu prea foloseau Blesteme de Neiertat dar erau foarte puternice asa ca trebuia sa fiu foarte atenta sa nu fiu lovita. Mai erau si cativa care foloseau vraji cum ar fi "Stupefy" sau "Petrificus Totalus" deoarece ei nu vroiau sa ne omoare pe toti ci vroiau sa ia cat mai multi la Azkaban pentru a primi sarutul unui Dementor. Vedeam cum Aurorii se prabuseau unul cate unul dar si Devoratori. Speram sa nu fie Alice sau Ryan printre ei. Oprindu-ma pentru a vedea cum mai stau lucrurile nu am fost atenta la Aurorul din spatele meu care striga: "Stupefy!" Era prea tarziu pentru a spune"Protego". Vraja ma lovi in piept izbindu-ma puternic de un copac. Datorita mastii nu ma lovisem la cap dar imi rupsesem trei degete de la mana dreapta si nu mai aveam cum sa tin bagheta. Trebuia sa ma intorc pentru ca acolo era Eric. In cinci minute ar fi trebuit sa fiu inpoi. Mi-am zis ca ar fi bine daca as mai lua un devorator ranit. M-am apropiat de unul si am Disparut concentrandu-ma la Sediu locul unde trebuia sa Apar. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
07 Feb 2011, 13:02
|||
|
|||
Unii Devoratorii dispareau raniti altii mureau,insa cu totii luptam pana la capat.Mi-am dat seama ca ii depaseam cu mult pe Aurori si ca nu va fi o pierdere asa mare ca in cealalta batalie.O mana ma prinse de roba tragandu-ma spre el pentru a ma feri de la o vraja.Ii recunoscusem imediat infatisearea,Ryan inca lupta pentru cauza noastra.
"Ryan sa stii ca Lily e aici si lupta asa ca te rog sa o scuzi stii ca a fost doar nervoasa!"Am spus in timp ce omorasem un auror. "Stiu Alice eram doar nervos oricum am venit sa iti spun ceva!"Imi spuse acesta tinand piept unui auror. "Da spune te ascult!"I-am zis curioasa in timo ce il ferisem de o vraja. "Vreau sa iti spun ca tin mult la tine si la Lily si daca mie mi se intampla ceva vreau ca tu si cu ea sa preluati sediul."Spuse acesta facandu-ma sa ma cutremur. "Ryan tie nu ti se va intampla niciodata nimic nu atat timp cat noi suntem aici." "Alice stiu ca mai devreme sau mai tarziu voi muri!Zilele mele sunt numarate,insa voi doua vreau sa ramaneti puternice!"Spuse acesta lasand lupta in seama altor Devoratori deoarece acestia venisera sa ne protejeze. Imi lua chipul in ambele maini sarutandu-ma lung pe frunte precum un tata ce isi ia ramas bun de la copilul sau. "Imi promiti ca vei lupta pentru Lordul Intunecat!" "Da Ryan promit,insa nu inteleg aceasta discutie pe care o purtam!"I-am spus cu lacrimi in ochii. "Alice sa stii ca tin mult la tine si te rog sa ii spui Lilyei ca si la ea tin mult si sper sa ai o viata cat mai lunga si frumoasa."Imi spuse acesta imbratisandu-ma puternic.O lacrima ii curse pe obraz. "Ryan de ce iti ei ramas bun, te rog ,nu mai vorbi in felul acesta!"I-am zis plangand de-a binelea.Intr-o fractiune de secunda ma impinse in bratele unui Devorator pe care nu il cunosteam care ma ferise,iar cei ce il protejau pe Ryan se dadura la o parte lasand vraja mortii trimisa de catre un Auror sa ii nimereasca pieptul facandu-l sa cada pe solul rece si umed.Intreaga mea fiinta urla de durere in momentul in care acesta ne privi pentru ultima oara.In durerea pe care o simteam am auzit vocea aurorului care il ucise. "Retragerea, misiune implinita!" ![]() |
|||
07 Feb 2011, 15:41
|||
|
|||
Am Aparut inapoi exact peste cinci minute cand am vazut ce se intamplase o furie extraordinara ma cuprinse.
"Nu va retrageti! Luptati lasilor!" am strigat catre cei patru Aurori ramasi. Aveam deja un plan in minte. Nu stiam cati inafara de Alice puteau vorbi reptomita dar m-am gandit sa incerc. "Tineti-i nu le faceti nimic eu ii omor pe toti voi doar ii tineti sa nu Dispara" le-am spus printr-un suierat. Spre marea mea mirare mai multi Devoratori printre care si Alice bininteles sarira pe ei si ii imobilizara. M-am dus spre cel cel il omorase pe Ryan si l-am intrebat daca ii cunoaste pe cei doi barbati care mai erau cu el, cealalta era o femeie. Acesta se uita cu ochii mari la mine si nega. "Avada Kadavra" am strigat pe rand la la cei doi Aurori. "Pe ea o cunosti? Sa stii ca daca negi va avea aceeasi soarta" i-am spus zambind. Eram atat de nervoasa incat nu puteam sa plang, dar aveam sa o fac mai tarziu eram sigura de asta. "E sotia mea..." raspunse aurorul cu lacrimi in ochi. Ce interesant devenea totul, planul meu chiar avea sa functioneze. "Atunci sotia ta v-a muri in cele mai groaznice chinuri." i-am zis vazand ca sotia sa incepu sa planga. Aurorul ma implora sa-l omor pe el sa nu ii fac nimic ei, dar i-am explicat: "Si tu puteai sa ma omori pe mine si nu pe el! Crezi ca nu as fi vrut asta crezi ca inca nu o vreau?" l-am intrebat nervoasa. "Leviocorpus!" am spus iar corpul femeii se ridica in aer. Barbatul incepu sa se zbata si mai multi Devoratori sarira pe el. "Sectusempra!" si sangele incepu sa curga ca un izvor din biata femeie. Aurorul incepu sa tipe si sa ma implore dar nu l-am ascultat. "Crucio!" am blestemat iar femeia iar sangele incepu sa tasneasca din ea. Aceasta urla si tipa iar sotul ei la fel. Ma simteam minunat. Alice se intoarse cu spatele nu mai putea rezista mult arata de parca mai avea putin si vomita. Am folosit blestemul "Cruciatus" asupra femeii pana cand din ea nu mai iesi nici un strop de sange. "Vezi ce patesti daca omori pe cine nu trebuie?" l-am intrebat pe un ton dulce pe Auror. Am dat drumul corpului inert. Apoi l-am omorat si pe barbat. "Morsmorde" am strigat pentru ultima data si Semnul Intunecat isi facu aparitia pe cer. Alice se intoarse inpoi la mine si ma imbratisa am imbratisat-o si eu pe ea lasand sa-mi alunece cateva lacrimi pe obraz. "Omoara-ma" i-am soptit in reptomita. Odette Bellatrix Malfoy
|||
07 Feb 2011, 19:06
|||
|
|||
Imi dadeam seama ca Lily era distru sa durere si ca doar furia oarba o facea acum sa mai vorbeasca.Aurorii erau morti,iar noi ramasesem in tacere.
"Va rog luati trupul lui Ryan deoarece doresc sa ii ofer o inmormantare demna de un conducator!As vrea sa va anunt ca Ryan inainte sa moara mi-a lasat mie si desigur lui Lily controlul intreg al sediului!Avand in vedere ca sediul este desigur dupa cum stiti cu totii resedinta Malfoy mi se pare corect ca sigura conducatoare sa fie Lily!Insa ea in acest moment trebuie sa se odihneasca asa ca in aceste scurte momente va rog sa ma ascultati pe mine!"Le-am zis incercand sa ma impun.Reusisem deoarece multi ma aprobau.I-am rugat pe cativa dintre ei sa il ridice pe Ryan acestia imediat imi asculta comanda.Am luat-o pe Lily de mana incercand sa o linistesc. "Va rog aduceti-l la sediu!"Le-am spus Disparand cu Lily.In cateva secunde eram in sediu asteptand ca trupul lui Ryan sa fie adus deoarece nu puteau Disparea cu el fiindca se putea sectiona.I-am pregatit un ceai calmant in speranta ca furia ii va trece mai repede. ![]() |
|||
07 Feb 2011, 19:46
|||
|
|||
Stateam plangand la masa, iar Alice pregatea un ceai. Asteptam ca trupul lui Ryan sa fie adus la Sediu. Nu imi trebuia nici un ceai cel mai bine era ca Alice sau cineva sa ma omoare pentru ca nu mai vroiam nimic altceva. Imi puse ceaiul pe masa si ma ruga sa beau. Am dat incet din cap in semn ca "nu", pentru ca nu mai puteam vorbi. Narcissa dadu buzna in bucatarie strigandu-ma. Cand ma vazu plangand si pe mine si pe Alice, ne intreba imediat ce s-a intamplat. In acelasi moment Devoratorii aparura cu trupul lui Ryan. Am intins o mana tremuranda spre ei. Cand Cissy il vazu scoase un mic strigat si incepu si ea sa planga luandu-ne in brate, pe mine si pe Alice.
"Narcissa faci ceva pentru mine?" am intrebat-o incet. "Depinde ce vrei." raspunse aceasta de parca ar fi stiut deja ce vreau sa o intreb. "Alice nu vrea sa ma omoare. Omoara-ma tu." numai asta puteam sa zic. Imi doream sa merg alaturi de Ryan. Tineam foarte mult la el fusese ca un al doilea tata. "Cum poti sa-mi ceri asta? Raspunsul este nu." spuse ea suparata. Atunci m-am ridicat am luat cana cu ceai si am turnat-o in chiuveta. "Multumesc pentru ceai Alice. Am sa ma duc sa-mi schimb roba si apoi ma duc la Ryan" le-am spus aratand spre roba imbibata in sange. "Lily? Al cui este sangele ala?" ma intreba Narcissa putin speriata. "Iti povesteste Alice daca vrea." i-am raspuns intorcandu-le spatele. Odette Bellatrix Malfoy
|||
07 Feb 2011, 21:18
|||
|
|||
Isi dadu seama Narcissa ca ceea ce facute Lily nu fusese tocmai ordodox asa ca nu imi mai puse nici o intrebare.Am rugat-o sa ma urmeze deoarece doream sa ma ajute cu cadavrul lui Ryan pentru a fi pus corect si bine la locul de cuviinta.Am iesit afara vazand cativa Devoratori plangeau peste trupul lui.
"Va rog ajutati-ma cu sicriu lui pe care il tineam la Borgin and Burkes!" Evitam sa ii privesc ochii reci si cenusii.Ma abtineam sa nu plang cand il vedeam atat de lipsit de vlaga atat de lipsit de ajutor.Intr-un sfert de ora acesta era asezat in sicriul de marmura neagra asezat in mijlocul gradinii. Cu totii ne adunasem pentru un mic priveghi inainte de a il imormata.Stiam ca trebuia sa spunem cateva cuvinte,insa nu aveam nevoie sa ma gandesc la cei voi zice pentru ca stiam perfect.Lily venea inmbracata intr-o roba neagra de doliu cu ochii rosii.Am ramas cu toti in tacere auzindu-se cate un plans infundat pe ici pe colo. ![]() |
|||
07 Feb 2011, 21:58
|||
|
|||
Am oftat zgomotos si mi-am sprijinit mainile de marginea sicriului. Stateam aplecata asupra lui Ryan si gandindu-ma la cateva cuvinte de ramas bun. Ma mai gandeam si l-a faptul ca as fi preferat sa fiu eu acolo in locul lui.
M-am uitat la lumea statea adunata acolo plangandu-l pe Ryan care fusese un conducator foarte bun, nu va mai fi altul ca el. Am asteptat sa se adune toata lumea, Narcissa veni si ea, cu ochii la fel de rosii ca ai mei. Incercam sa nu plang caci nu obisnuiam sa o fac in public. Speram sa nu fiu prima care spune cateva cuvinte. Trebuia sa ma mai obisnuiesc cu atmosfera, pentru a nu incepe sa plang in momentul in care defapt ar fi trebuit sa fiu calma si sa vorbesc. Imi tremurau puternic picioarele asa ca m-am asezat in genunchi laga sicriu si am asteptat sa zica cineva ceva. Narcissa Alice si Eric ma rugara pe rand sa iau loc pe un scaun dar eu nu vroiam sa plec de langa Ryan. Poate ca daca ar mai fi fost printre noi si mi-ar fi "poruncit" cu glasul lui autoritar as fi ascultat imediat, dar el nu mai era si nu aveam sa il mai aud sau sa il mai vad vreodata... Odette Bellatrix Malfoy
|||
08 Feb 2011, 00:02
|||
|
|||
Deja toti se adunasera si totul prindea oarecum viata.Unii plangeau altii isi aminetau de el,insa toti absolut toti il aveau in gand.Soarele cadea de pe bolta rosiatica intr-un amurg frumus demn de persoana lui.M-am idicat de pe scaun urcand pe scena improvizata de cativa Devoratorii.I-am privit pe toti pentru prima oara nici unul nu purta masca.Mi-am dres glasul zicand cu voce tare.
"Inainte de a spune cateva cuvinte despre devotatul Devorator al Mortii Ryan Hale! va rog ramaneti in tacere amintindu-va de el ca unul dintre cei buni dintre noi!"Sutele de Devoratori care se adunasera ramasera cu capul plecat in pamant.Dupa cateva secunde care fura destul de lungi mi-am dres din nou glasul spunand. "Va multumesc!Cu siguranta toti cei prezenti aici in cunosc pe Ryan Hale,mai mult sau mai putin,insa cu totii stiti ce fel de om a fost!Inainte de toate doresc sa va citesc o scrisoare pe care am primit-o de la un bun prieten si anume Eric pe care acesta mi-o lasase mie si lui Lily Malfoy!Din aceasta scrisoare veti vedea ca Ryan a fost un om care si-a dat si viata pentru un ideeal!"M-am oprit scotand din buzunar scrisoarea pe care o citisem cu jumatate de ora in urma cand intrasem in dormitor,iar Eric mi-o incredinta.Mainile si glasul imi tremurau de tristete,insa trebuia sa depasesc momentul pentru el. "Alice,Lily sau unul dintre prietenii mei Devoratori cine va citi aceasta scrioare vreau sa stie ca nu fac asta pentru ca am avut o viata nenorocita si pentru ca pretuiesc o amarata de casa mai mult decat viata mea.Nu fac asta pentru voi toti si pentru ca acest razboi sa se incheie fara ca eu sa mai pierd prietenii precum firele de par.Am primit un mesaj din partea Aurorilor in care mi se oferea ca eu sa imi dau viata in schimbul terminarii acestui razboi,in schimbul ca sediul sa nu fie atacat.Desi muti dintre voi veti gandi ca deja ii terminasem tin sa va anunt ca sediul era de mult inconjurat de sute de Aurori!Daca cititi aceasta scrisoare inseamna ca mi-am indeplinit planul in a imi da viata pentru linistea voastra si probabil acum sunteti deasupra sicriului meu varsand lacrimi amare!Prietenii mei tot ce va rog este sa nu plangeti pentru ca intradevar stiti cu totii ca nu pot scrie ca m-am dus intr-un loc mai bun,insa vreau sa va ganditi ca fiecare lacrima a voastra inseamna inca o durere in sufletul meu.Nu sunt o persoana sentimentala si nici nu am fost vreodata,insa imi tremura pana pe foaie numai cand ma gandesc la chipurile voastre in momentul cand mi-ati vazut ochii reci.Vreau sa le ascultati pe Alice si pe Lily deoarece ele vor fi cele pe care le veti urma de acum in colo sau pe cel ce ele il vor desemna.Sper ca ati inteles alegerea mea si desigur ma rog de aici de jos de unde ma aflu acum, ca Lordul Intunecat alaturi de voi toti, prietenii mei sa iesiti victoriosi din orice lupta si atunci cand veti omora un Auror sa zambiti gandindu-va ca ati facut-o pentru mine. Ryan Hale O lacrima imi curgea pe chip tineam atat de strans scrisoarea deoarece simteam ca ii atingeam bratele ferme ce intotdeauna ma protejau.Mi-am sters lacrima zicandu-le. "Dupa cum ati auzit el si-a dat viata pentru noi toti si pentru acest lucru vreau sa credeti din toata inima ca a fost,este si va ramane cel mai bun si corect Devorator al Mortii al tuturor timpurilor!"Am aplaudat facandu-i pe ceilalti sa aplaude fara vlaga alaturi de mine.Am coborat de pe scena mergand la Lily indemnand-o si pe ea sa spuna cateva cuvinte. ![]() |
|||
08 Feb 2011, 17:03
|||
|
|||
Fara sa aplaud sau sa-i spun ceva lui Alice mi-am sters repede o lacrima de pe obraz. M-am ridicat de langa sicriu si mi-am scuturat roba care era putin prafuita de la statul pe pamant.
Am urcat pe scena improvizata fara sa am un discurs pregatit. Nici nu stiam daca pot vorbi. Am tras aer in piept si am incercat sa spun cateva cuvinte:. "Ryan a fost cel mai bun conducator stia sa se impuna cand era cazul si stia sa faca totul ca la carte." am inceput putin timida, desi nu era atat de greu cum parea. "Facea fata tuturor incercarilor vietii si nu se dadea batut nicioadata. A fost un conducator cum nu vom mai avea prea curand nu va mai fi nici unul ca el. Desi acum a pasit in lumea cealalta nu ii voi tine minte acei ochi reci care m-au privit pentru ultima data nu-i voi tine minte mainile reci care acum ii stau impreunate la piept. Ii voi tine minte privirea lui calda mainile lui calde care stateau ferm pe bagheta in orice razboi si in orice duel si asta vreau sa tineti minte si voi pentru ca stiu ca asta si-ar dori si el. Cum a spus el in scrisoare sa nu plangem, da probabil pare imposibil nu spun ca nu voi fi trista sau ca nu voi mai scapa cateva lacrimi cand ma voi gandi la el, dar fiti fericiti si admirati curajul pe care l-a avut sa faca ceea ce a facut pentru noi pentru ca noi sa fim fericiti."mi-am incheiat eu discusrsul. M-am dat jos de pe scena si mi-am scos bagheta din buzunarul robei si am facut sa apara o coroana de trandafiri albi pe marginea sicriului. Ceilalti Devoratori ma urmara si ei. Dupa ce toti revenira la locuri lor am mai aruncat o ultima privire spre Ryan si am plecat spre o padure care nu era departe de Sediu. Aveam nevoie de un loc linistit unde sa gandesc limpede. Nu vroiam sa Apar acolo deoarece o plimbare avea sa ma faca sa ma simt mai bine. Odette Bellatrix Malfoy
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|