Flying Monkey
|
06 Feb 2011, 21:53
|||
|
|||
Ma bucur ca va plac
@Isa, ti-am terminat semnatura: ![]() Si din partea casei primesti doua icon-uri : ![]() ![]() ~ Sper ca nu te-am dezamagit! my momma { raised } me a prophet
|
|||
06 Feb 2011, 21:56
|||
|
|||
sunt minunate, Ronnie
iar iconurile, n-am cuvinte imi place la nebunie fontul de sub iconuri [unde ai scris by Ronnie] cum se cheama? ![]() |
|||
06 Feb 2011, 22:01
|||
|
|||
God, cat de tare a iesit semnatura pentru Isa
esti din ce in ce mai buna adica..te perfectionezi, cu fiecare set felicitari inca o data ![]() |
|||
06 Feb 2011, 22:05
|||
|
|||
Este superb setul Issei.
Felicitari, Ronnie. Te perfectionezi pe zi ce trece ![]() ![]() |
|||
06 Feb 2011, 22:16
|||
|
|||
Veronique Astrid Lee Wrote:Ma bucur ca va plac OMG, e geniala, Ronnie. Multumesc mult! Cum sa ma dezamagesti? Asa ceva este imposibil. [-x Multumesc si pentru icon-uri. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
06 Feb 2011, 22:35
|||
|
|||
Sunt superbe, sis.
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
06 Feb 2011, 23:15
|||
|
|||
@Dess, setul tau este gata:
![]() ![]() ~ Sper sa nu te superi ca am adaugat poza acea cu aparatul foto @Bell, ti-am facut si tie avatarele: ![]() ![]() ![]() ~ Stiu ca n-au iesit cine stie ce, dar le-am facut in stilul semnaturii. my momma { raised } me a prophet
|
|||
06 Feb 2011, 23:16
|||
|
|||
Au iesit perfect
nu stiu care sa il folosesc mai intai uite ce imi faci tu mie faceai numai unul, nu mai aveam de ales sig'ul lui Dess e perfect si avatarul la fel mersi inca o data si scuze ca te'am incurcat si eu ![]() |
|||
06 Feb 2011, 23:17
|||
|
|||
Sunt superbe.
![]() |
|||
06 Feb 2011, 23:23
|||
|
|||
Thanks, Ronnie
E superb setul
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|