Candice Ally
|
02 Feb 2011, 20:53
|||
|
|||
Hy!
Bun venit pe Dark Mark. Ne vedem la un RPG. Cerere de prietenie in asteptare... ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
02 Feb 2011, 20:53
|||
|
|||
Astropufa, ai?
Casa mea de bastina 8-> Bun venit, have fun & make friends ![]() |
|||
02 Feb 2011, 21:38
|||
|
|||
Accept acum cererile. Multumirile se afla la fiecare post ![]() ![]() |
|||
03 Feb 2011, 00:49
|||
|
|||
Bun venit Candy imi place mult porecla ta
ma bucur mult ca esti la astropufi, sper sa fii activa in continuare have fun, happy posting, si ne vedem la RPG [restul poeziei, mai stiti? :>] ![]() |
|||
03 Feb 2011, 00:59
|||
|
|||
Ce ar trebui sa stiu? :-s
Whatever, multumesc mult pentru tot! EDIT LATER: Mi-am schimbat numele in loc de Ally, Gomez. Sper ca nu este nicio problema. Daca da, mi-l schimb imediat. ![]() |
|||
03 Feb 2011, 16:50
|||
|
|||
Cam ce as avea de spus? Pai, poate doar bun venit din nou, sper sa ne vedem la un RP si nu uita de cererea mea de prietenie >
![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
03 Feb 2011, 17:20
|||
|
|||
Candice Gomez Wrote:Ce ar trebui sa stiu? :-sN'ar trebui sa stii ceva anume chestia din paranteza era pentru membrii cat de cat vechi, care isi mai amintesc poate obiceiul de a spune la sala de primire "restul poeziei" Si nu e nicio problema cu numele, il poti schimba cum vrei ![]() |
|||
04 Feb 2011, 00:26
|||
|
|||
Bun venit printre noi ,Candice
~cerere de prietenie in asteptare |
|||
04 Feb 2011, 00:34
|||
|
|||
Hayley M. Andrews Wrote: Cam ce as avea de spus? Pai, poate doar bun venit din nou, sper sa ne vedem la un RP si nu uita de cererea mea de prietenie > Ce vrei sa spui cu 'din nou'? A mai fost membra pe forum? A cui clona e , atunci? :| |
|||
08 Feb 2011, 11:23
|||
|
|||
Nuuuuu! Ma refeream ca toata lumea i-a zis "Bun venit, bun venit, bun venit!", si i-am zis si eu pentru a mia oara "bun venit" =))
![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|