Haunted Images
|
04 Feb 2011, 14:41
|||
|
|||
Foarte frumoase pozele Candice.
Cum a spus si Jess daca voiai sa fie 'vampirita' sa fi schimbat fundalul,parul. Sa mai postezi. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
06 Feb 2011, 23:19
|||
|
|||
Multumesc!
Paaai, voi incerca acum sa ii schimb fundalul si parul Nu stiu insa cat de bine imi va iesi EDIT LATER: Am incercat sa fac ce pot si am reusit sa modific doar imaginea de fundal ![]() Parul nu stiu cum l-as putea modifica. In negru, sau la ce te refereai, Jessica? Adica nu sunt atat de experta, dar vreau sa devin ![]() ![]() |
|||
07 Feb 2011, 22:04
|||
|
|||
e mai bine arata chiar bine
keep working. |
|||
07 Feb 2011, 23:33
|||
|
|||
Candice,sunt foarte frumoase. Imi poti face si mie o semnatura te rog? Uite poza aici: http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/i...1293955173
|
|||
08 Feb 2011, 01:42
|||
|
|||
Fac si eu o comanda, este oke?
![]() Doresc o semnatura cu dimensiunile 500x200 care sa contina poza asta si daca ai putea ca in semnatura sa cuprinzi doar bustul ar fi perfect ![]() ~ Fac aceasta comanda pentru ca stiu ca doar cu ajutorul altora te poti perfectiona [ca si mine] si pentru ca vrea sa vad ce poti face si la ce nivel esti pentru a-ti putea da sfaturi my momma { raised } me a prophet
|
|||
08 Feb 2011, 12:39
|||
|
|||
Veronique Astrid Lee Wrote:Fac si eu o comanda, este oke? Ronnie, pot sa incerc si eu sa-ti fac o varianta de semnatura? ![]() Imi place mult imaginea si sunt curioasa cum imi iese Daca nu, e ok Abia astept sa vad ce-i iese lui Candice. |
|||
08 Feb 2011, 18:29
|||
|
|||
Oau, chiar nu ma gandeam ca voi primi comenzi.
Este o onoare! Imediat va fac ![]() EDIT LATER: Georgya, ti-am facut semnatura ![]() Sper sa iti placa! ![]() Ronnie [ asa am vazut ca iti spune lumea, sper sa nu fie o greseala ], ti-am facut un model de semnatura, insa nu sunt foarte multumita de ea, asa ca voi mai incerca si maine, cel tarziu poimaine [ incerc ] iti voi da semnatrua. P.S. Poate ai timp sa imi faci si mie semnatura ![]() ![]() |
|||
09 Feb 2011, 14:09
|||
|
|||
Este superba!!!
![]() ![]() |
|||
09 Feb 2011, 18:13
|||
|
|||
Felicitari pentru semnatura, foarte buna idea sa pui imaginea de mai muklte ori. S'ar fi putut bineinteles si mai bine, dar tot exersand vei ajunge la perfectiune
![]() |
|||
12 Feb 2011, 15:51
|||
|
|||
Multumesc mult si, Georgya, ma bucur ca ti-a placut!
Acum am facut pentru Ronnie semnaturile, dar eu una nu sunt foarte multumita de ce a iesit Nu stiu cum vi se pare voua. ![]() ![]() ![]() Ronnie, stiu ca nu a iesit nici macar un sfert de frumoasa cat a lui Jade, iar daca ea a spus ca pe a ei sigur nu o pui la semnatura mea, a mea nici decum. Sper macar sa ti se para dragute. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|