Back to winter
|
03 Feb 2011, 20:34
|||
|
|||
Bell privi in jur; mai vroia niste dulciuri specifice acestui magazin.
"-Hmm..as vrea o Febra-falsa" chicoti ea. "-Wow, Bell" replica Lily, incepand sa rada. Era un remediu bun pentru orele plictisitoare. "-Si crema de canar" continua ea. "-Si tot ce te poate scapa de o ora aiurea, nu?" interveni Lily. "-Exact" replica fata. Se indreptara spre raftul cu dulciuri, iar Bell lua o cutie cu Febra-falsa. "-Unde sunt bomboanele alea limba-de-o-tona?!" mormai Lily. Bell incepu sa rada. "-Si uite cine vorbeste" spuse ea, printre hohote. |
|||
03 Feb 2011, 20:42
|||
|
|||
"-Ce-i?", am intrebat razand. "Le cumpar doar ca sa fiu sigura. Nu ca le-as folosi sau ceva."
"-Daa daa, nici eu", raspunse Bell cu lacrimi in ochi de la ras. "-Hmm.. Ar trebui sa iau si niste jeleuri lesin-instantaneu." "-Ooh da, clar trebuie sa cumpar si eu cateva din alea." "-Nici sa nu te gandesti. Ti le fac eu cadou", am spus zambind. "-Cu ce ocazie?" "-Pai nu e nevoie de nicio ocazie. Acum.. vezi pe undeva pastilele pentru vomitat?" Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
04 Feb 2011, 11:48
|||
|
|||
Bell incepu sa rada si mai tare.
"-Dar tu esti pusa pe fapte mari, nu gluma" spuse ea, printre hohote. Lily o privi serioasa. "-Haide, concentreaza'te! Aici e viitorul nostru" chicoti ea. "-Da..in a scapa de orele tampite" raspunse Bell, iar Lily incepu sa rada de'a binelea. Cautara pastilele pentru vomitat si in cele din urma le gasira. "-O punga tu si una eu?" intreba Lily. "-Eu vreau doua" chicoti Bell. Lily o privi amuzata. "-Ce?" chicoti cercetasa. "-Nimic, dar vorbeai de fapte mari" replica Lily, incepand sa rada. |
|||
08 Feb 2011, 21:20
|||
|
|||
"-Heei, mi-am adus aminte ca era pe aici o ciocolata care iti face pielea fosforescenta.. Cum se numea?"
"-Umm, ciocolata cu fosfor?", spuse Bell razand. "-Oh, da. Perspicace. Trebuia sa ma gandesc la asta", am spus, razand la randul meu. "-Evident. O vezi pe undeva?" "-Da, in raftul din spatele tau. Da-mi si mie doua te rog", am spus zambind. Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
09 Feb 2011, 17:05
|||
|
|||
Cercetasa se intinse spre raftul din spatele ei si lua doua bucati.
"-Si tu?" chicoti Lily. "-E pentru fratele meu" ofta Bell, cu un zambet. Nate adora sa o scoata din minti pe mama sa. "-Asa..ce'ar mai fi de luat de aici?" medita Lily. Incepu sa se plimbe din nou printre rafturile prafuite. "-Ce zici de niste bomboane?" chicoti Bell. "-Normale sau anormale?" replica Lily, razand la auzul propriei intrebari. "-Aa..nu cred ca exista ceva normal pe aici" remarca cercetasa. Lily incepu sa rada. "-Hai sa cautam atunci" chicoti ea. |
|||
09 Feb 2011, 21:17
|||
|
|||
Am zambit. Nu era prea greu sa gasesti bomboane anormale intr-un loc ca acesta. Am facut cativa pasi. Intr-o vitrina din dreapta, niste bomboane cu ambalaj rosu mi-au atras atentia.
"-Aaa.. Bells?", am zis zambind. "-Da? Ce-i?" "-Bomboanele explozive intra in categoria bomboanelor anormale, nu?", am spus, deja razand de-a binelea. "-Oh, ma mai gandesc", raspunse fata, adresandu-mi un zambet strengar. "-Oricum ar fi, eu o sa iau o punga. Pentru orice eventualitate", am replicat nonsalant. Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
09 Feb 2011, 21:39
|||
|
|||
Bell se apropie de vitrina plina de pungi colorate; era ciudat ca erau puse intr'o vitrina. Din sticla. Poate vroiau sa le protejeze de posibilii atacatori.
"-Uite aici" chicoti Lily. Ii arata o cutie albastra, legata cu o funda. "-Daruieste'o unei profesoare care te va tine minte toata viata" cita Bell. Se gandi la Arwen si incepu sa rada. "-Sau mai bine nu" replica ea, repede. Se uita mai departe, si vazu niste bomboane de ciocolata. "-Oare astea sunt normale?" intreba ea. Raspunsul era mai mult ca sigur negativ. "-Aa..contin saliva de trol" chicoti Lily. "-Clar, nu!" remarca cercetasa, dezgustata. |
|||
13 Feb 2011, 20:47
|||
|
|||
"-Hei, mi-am adus aminte de niste bomboane destul de anormale, cand eram mai mica aveam mereu." am spus. Bell rase.
"-Paai, si de ce erau anormale?" "-Aa, imi faceau pielea fosforescenta. Straluceam, practic. Nu mai stiu cum se numeau." "-Bomboane cu fosfor?", spuse fata amuzata, aratand spre niste pungute albe. "-Ohh, evident. Da, alea sunt." "-Perfect, hai sa luam si de-astea." Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
13 Feb 2011, 20:56
|||
|
|||
Cercetasa lua o punga si citi ambalajul.
"-Intr'adevar, are fosfor" remarca ea. Lily lua si ea o punga mare si chicoti. "-Pai doar nu trebuia sa continua neon" replica aceasta. "-Ai dreptate" sopti Bell. Privi in jur. "-Ce'am mai putea lua de aici?" se intreba ea. "-Ce zici de niste ciocolata mai ciudata" chicoti Lily. "-Ce implica mai exact cuvantul ciudata?!" sopti Bell. "-Nu stiu..dar hai sa aflam" propuse Lily, cu un zambet. |
|||
13 Feb 2011, 21:33
|||
|
|||
"-Uite, ciocolata asta te impietreste pentru 5 secunde.", am zis razand.
"-Un mod bun de a scapa de cineva, oferindu-i ciocoalata", adauga Bell. "-Da, si apoi o iei la fuga", am raspuns chicotind. "-Ce zici de ciocolata care.. te transforma in trol?!" "-Aa, cred ca o sa zic pas", am spus gandindu-ma cine ar vrea o astfel de ciocolata. "-Da. Clar voi zice si eu pas", raspunse cercetasa. Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|