`Under the stars.[^]
|
08 Feb 2011, 21:01
|||
|
|||
`Under the stars.[^] Am oftat puternic inainte de a intra in aceasta faimoasa padure,de care auzisem asa de multe ,mama ma lasa sa stau doua zile aici cu cortul pentru a studiia cateva magii si pentru a exersa pe cele pe care le stiam deja.Era cam prima oara cand veneam in acest loc de aceea a trebuit multa munca de convingere pentru a ma lasa in acesta padure.Am pasit in acesasta padure faimoasa pentru a gasii un loc potrivit pentru a imi pune cortul si a imi incepe studiiul.Aveam in spatele meu un rucsac albastru si greu,tineam in el mancarea si apa necesara supravieturii si doua cartii cu farmece si un Oracol al viselor. Ma fascinau aceste doua ore.Padurea era foarte mare si misterioasa nu stiai niciodata ce ceratura ar putea sa se ascunda dupa un copac gata sa te jupoaie de viu dar eram pregatita cu bagheta pentru a ma apara.Ma uitam la copacii inalti si la iarba verde si deasa de pe sol,auzeam sunete in jurul meu,fosnete ale copaciilor si trosnituri ale crengilor de copacii,dar tot nu ma speriau in deajuns de rau,atata timp cat aveam sa invat magii si sa exersez,nu ma oprea absolut nimic. Ma bucuram daca mai aveam pe cineva cunoscut de la Hogwarts care sa imi tina companie,sa am cu cine vorbi dar nu prea eram asa se cunoscuta ca sa rog pe cineva,toti prietenii mei erau ocupati.Dar ma multumeam si singura,mai prinsem curaj in ultimul timp,nu mai ma temeam mai de nimic.Gasisem un loc perfect de pus cortul si sa imi aranjez lucrurile cand sa ma aplec sa scot cartile un trosnet se auzi din spatele meu.Mi-am scos bagheta afara pregatindu-ma sa atac pentru orice creatura care imi statea in cale. “-Cine e?”am tipat eu in padure. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
09 Feb 2011, 19:28
|||
|
|||
Padurea lui Dean era o padure cu adevarat minunata imi placea mult sa ma plimb pe acolo. Parintii mei ma lasau mereu desi nu si noaptea, dar intunecam des acolo. Oricum daca era ceva ma puteau chema prin Semnul Intunecat de pe mana stanga. Noaptea era destul de sinistru sa ma plimb pe acolo chiar si pentru mine, o fire singuratica. Copacii erau foarte desi, abia se zareau cateva stele prin crengile lor groase.
Nu stiai nicioadata ce poate iesi de dupa un copac gata sa te omoare. Mergand si gandindu-ma la fel de fel de probleme nu ma uitasem pe unde mergeam si ma impiedicasem de o creanga uscata, care trosni puternic. Imediat dupa se auzi un tipat: "Cine e?" intreba persoana care se afla la cel mult trei metri in fata mea, care dupa voce parea o fata. M-am gandit sa Dispar dar nu eram o lasa oricine ar fi acolo m-ar putea ataca si eram pregatita pentru asta. Am iesit incet de dupa copac avand mana inclestata pe bagheta fiind pregatita sa atac daca era cazul. In fata mea statea o fata care parea putin mai mare. Am stat si am privit-o rece intreband-o: "Cine esti?" vocea mea era la fel de rece ca si modul in care o priveam. M-am uitat spre rucsacul mare pe care il purta in spate si mi-am dat imediat seama ca avea sa stea cateva zile in padure. M-am sprijinit lenesa de un copac asteptand ca ea sa raspunda. OOC: sper ca nu te superi ca am continuat. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
09 Feb 2011, 20:21
|||
|
|||
ooc
![]() Se auzeau din noua trosnituri de copaci in jurul meu,dar in fata mea dupa un copac aparu o fata.Nu o cunosteam,dar chipul ei mi se parea tare cunoscut.Nu stiam cum dar o stiam de undeva.Fata se aseza lenesa langa trunchiul copacului intrebandu-ma: "Cine esti?"ma intreba ea cu vocea rece uitandu-se putin urat la mine.Am lasat bagheta jos dandu-mi ochii peste cap intinzand mana in fata mea catre fata cea noua. "-Eu sunt Tamara."i-am zambit."Stii Hogwarts?Invat acolo."am oftat. "-Tu?"asteptam sa dea un raspuns,nu stiam ce dorea de la mine si ce avea cu mine de ma privea rece si la fel vorbea si cu mine. "-Hmm?"am chicotit. Nu doream sa fiu rea si faceam acest lucru numai daca ma trata cineva in acelasi mod.Am asteptat un raspuns din partea fetei uitandu-ma la ea cum era imbracata si cum arata,chiar o mai vazusem undeva dar nu stiam,era asa de enervant. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
09 Feb 2011, 20:54
|||
|
|||
Ma gandeam daca sa ii spun numele meu adevarat sau nu. Pana la urma mi-am zis ca daca invata la Hogwarts nu avea sa se intample nimic daca ii ziceam numele meu.
"Lily Bellatrix Malfoy. Poti sa-mi zici cum vrei Lily sau Bellatrix nu conteaza. Si sa stii ca si eu invat la Hogwarts sunt de la Viperini." i-am zis eu repede fara sa ma ridic de pe copac. Puteam sa observ ca ma cerceta mult cu privirea mai ales dupa ce ii spusesem de la ce casa sunt. "De la ce casa esti?" am intrebat-o stiind ca nu era sigur de la viperini deoarece era mult prea prietenoasa. Aceasta imi spuse ca este de la Astropufi. Cand am auzit un zambet batjocoritor mi se asternu pe fata. Incercam sa-l ascund cat mai mult. "Mda.... Astropufi... In ce an esti?" am intrebat-o eu fortat incepand sa ma joc cu cateva suvite din parul meu brunet si lung. Imi raspunse ca este in anul cinci si ma intreba si ea in ce an sunt. "Patru." i-am raspuns eu sec, lasandu-ma in jos, alunecand pe tulpina copacului pana ce am atins pamantul. Apoi ma-am asezat mai comod si am asteptat sa se mai intample ceva. Odette Bellatrix Malfoy
|||
10 Feb 2011, 00:32
|||
|
|||
Pe noua fata o chema Lily si era de la viperini,cand auzisem de la ce casa era stranbasem din nas uitandu-ma in alta parte.Nu intrasem mai niciodata in vorba cu un viperini,unii elevi spuneau sa sunt cam rai dar poate aveam sa ne intelegem bine stand cu ea.Si stiam ca va sta cu mine pana in urmatoarea zi de dimineata asa ca m-am asezat pe jos pentru a imi scoate cortul si cartile pe care doream sa le citesc.
Lily se aseza jos la tulpina copacului oftand si uitandu-se la cer,mi-am ridicat privirea sa observ la ce se uita dar nimica nu imi atragea atentia,am chicotit eu,m-am oprit cand am prins privira fetei,nu imi placea sa fiu nepoliticoasa.Mi-am dres glasul deschizand cartea de farmece si punand o alta intrebare. "-Deci."am zambit."Esti de la Viperini.Cum e in aceasta casa?"am pus accent pe ultimul cuvant. "-Eu sunt la astropufi."am chicotit,nu aveam nimic cu casa chiar imi placea,colegele mele erau de treaba si foarte prietenoase. "-E foarte minunat in aceasta casa,am inceput sa o iubesc si o voi iubi in continuare." Am asteptat sa spuna ceva noua fata Lily care ma privea rece si in acest moment,m-am incruntat pentru cateva secunde uitandu-ma in cartea mea scotand afara bagheta mea.Imi mai ridicam privirea catre Lily asteptand raspunsul la intrebarile puse de mine. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
10 Feb 2011, 19:47
|||
|
|||
Stateam si ma gandeam cum poate cineva sa fie atat de prietenos. Sau cum putea aceasta fata sa fie atat de mandra de Astropufi.
"Casa viperinilor este de asemenea minunata am foarte multi prieteni. Mereu ne ajutam intre noi dar pe ceilalti mai putin." i-am spus incercand sa ma abtin de la comentariul: "Bineinteles ca toti avem sange-pur..." Am vazut ca fata scoase o carte de farmece si apoi isi scoase bagheta. O priveam cu interes, mai mult pentru carte. Ma gandeam daca avea ceva Magie Neagra... sau ceva de genul. O durere puternica imi fulgera bratul stang. Ma luase prin surprindere si nu putusem sa nu scap un "AU" si sa nu sar ca arsa pentru ca ma auzise Tamara. Ma intreba imediat ce am patit. "M-am intepat in ceva. Nu e nimic." i-am zis eu tinandu-ma de mana stanga. Aceasta insista sa o las sa se uite. Eu care mi-am dat seama ca primisem un mesaj prin Semnul Intunecat de pe brat ii spusesem repede Tamarei ca ma duc putin sa ma plimb. Aceasta se uita ciudat de parca ar fi vrut sa ma urmareasca. M-am intors si am disparut printre copaci vrand sa citesc mesajul care era scris cu sangele meu pe brat. Speram sa nu ma urmareasca si sa vada ca defapt sunt o Devoratoare. Odette Bellatrix Malfoy
|||
10 Feb 2011, 23:17
|||
|
|||
Nu imi ridicasem ochii din cartea mea de farmece dar observasem sa Lily se ridica de la radacina copacului plecand de langa mine ducandu-se printre copacii spunandu-mi ca se intepase in ceva.Trecusera cateva minute si nu se intoarse pana acuma nu prea ma ingrijora plecarea ei dar ca sa vada ca totusi imi pasa am intrebat-o.
"-Unde esti...Lily?"am intrbat-o eu nelunadu-mi ochii din carte. "-Si de ce ai plecat?"m-am ridicat de pe jos,ducandu-ma dupa copacii sa vad ce vrea sa faca. M-am uitat dupa copacul dupa care era mai devreme dar imediat ce imi prinse privirea o lua prin padure la fuga tot vaitandu-se de durere am urmarit-o mergand dupa ea oprindu-se in niste tufisuri. "-De ce fugi?"am tipat eu in padure. Nu stiam ce avea aceasta fata viperina,de ce fugea si se ascundea.Nu aveam nimica cu cei din casa viperinilor dar uneori puteau sa te bage in sperietii sau sa se creada importanti.Nu puteam sa imi dau cu parerea cand nu cuonsteam pe nimeni din aceea casa. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
11 Feb 2011, 14:46
|||
|
|||
Bratul ma ardea cumplit si faptul ca Tamara ma urmarea facea lucrurile si mai dificile. Dupa ce nu am mai vazut-o am ridicat incet maneca robei pe care o purtam. Semnul era foarte accentuat si deasupra lui era scris cu sangele meu "Venim in Padurea lui Dean". Dupa ce am citit mesajul am ramas cu rasuflarea taiata. Trebuia sa o avertizez cumva pe Tamara pentru ca daca o intalneau ceilalti Devoratori nu cred ca ar fi scapat cu viata. Chiar daca nu era o viperina si abea o cunoscusem nu avea nici o vina ca ei veneau in seara asta aici in aceasta padure.
Cativa pasi se auzira in spatele meu si m-am intors repede din instinct, fara sa imi mai trag maneca de la roba. Cand am vazut ca e Tamara mi-am lasat repede maneca in jos si m-am intos cu spatele. M-a intreba ce fac acolo. "Admir peisajul..." i-am raspuns tinandu-ma de mana. Aceasta se uita suspicios la mine dar nu imi putem da seama daca observase sau nu ceva. Odette Bellatrix Malfoy
|||
11 Feb 2011, 20:54
|||
|
|||
Am urmarit-o pe Lily prin padure nu stiam de ce fugise de mine ascunzanudse,dar am continuant sa o urmaresc pana cand se oprii langa un tufis spunandu-mi ca admira peisajul observasem ca avea ceva scris cu negru pe mana dreapta dar imediat ce imi prinse privirea isi acoperi bratul cu maneca.
Am ridicat din umeri intorcandu-ma linistita la locul in care ma asezasem prima oara,am bagat mainile in rucsac pentru o patura si cort incepand sa-l aranjez,desi nu prea stiam vazusem acasa in Lumea Incuiatilor un documentar despre montarea unui cort,am inceput sa chicotesc cand observasem ca ajunsem pe sub cortul care era imprastiat pe pamant.Am oftat dand din maini si din picioare iesind de sub acesta. Cand ma ridicasem de pe pamant chicotind o observasem pe Lily venind din padure inca tinandu-si mana pe bratul pe care o durea uitandu-se la mine putin speriata.I-am zambit fetei facandu-i cu mana,aceasta ma intreba ce incerc sa fac.La care eu i-am raspuns razand in hohote. “-Incerc sa montez un cort dar nu prea imi reuseste.”am luat in maini cateva bucati de material uitandu-ma la el. “-Si nu voi folosi magie daca doreai sa imi raspunzi ma pot descurca si singura nu pot profita mereu ca sunt vrajitoare.”mi-am dat ochii peste cap. Trecura cateva minute pana sa imi dau seama ca in pachet exista un caiet cu instructiunile de montare a cortului,cum o zarisem imi dadusem in cap cu aceasta trangandu-ma si de par,dupa alte minute trecute pana cand cortul era numai bun de dormit in el.Am oftat cu zambetul pe buze de reusita mea,m-am intors catre Lily care ma privea pe mine cand pe cort. “-Daca vrei poti sta cu mine in noaptea asta.Nu te mananc.”am ras eu de ultima mea replica intorcandu-ma la cartea mea de farmece citind. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
12 Feb 2011, 15:25
|||
|
|||
Ma uitam la cat de ciudata mi se parea aceasta fata. Cum putea sa nu foloseasca magia. Am ramas surprinsa de propunerea pe care mi-o facuse, sa raman cu ea. Si chiar daca ii placea sau nu tot ramaneam in padure.
"Voi ramane cu tine aici Tamara nu asta este problema stiu ca nu ma vei manca. A si daca nu vrei sa folosesti magia o voi face eu." i-am spus scotand bagheta. Am ridicat-o putin dar Tamara ma opri repede. Am inceput sa rad de ambitia ei dar cand am vazut ca se incrunta m-am oprit. Nu vroiam sa o supar asa ca am lasat-o sa monteze singura cortul. Ma intrebam ce cauta ea in padurea asta singura. "Tamara de ce ai venit aici singura?" am intrebat-o in speranta ca nu se va supara. Aceasta imi spuse ca vroia sa invete cateva farmece noi si sa le exerseze pe cele care le stia deja. Am ramas putin mirata de raspuns deoarece eu imi exersam farmecele acasa si nu intr-o padure. Veneam aici doar cand aveam nevoie de liniste. "Sa le studiezi aici? In mijlocul padurii?" am intrebat-o incercand sa nu par prea uimita. Tamara ridica din umeri si spuse ca padurea asta era un loc numai bun pentru ea. "In fine... Si acum o sa pregatesti de mancare tot fara ajutorul magiei, sau nu o sa pregatesti deloc." am intrebat-o chicotind, vazand ca era gata cortul. Odette Bellatrix Malfoy
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|