Thread Closed 
A hand of help
06 Feb 2011, 21:00
Cercetasa ofta. Chiar nu stia ce puteau face; momentan, nimic. Trebuia sa fie ingrijorata de soarta lui Frodo. Ce vroia sa ii comunice Kevin lui Ben - mai putea astepta. In cele din urma, Kevin era trecut in nefiinta. Putea sa mai astepte, pana cand Ben avea sa gaseasca singur un corp. Probabil isi va rezolva singur problema, fiind dornic sa ia legatura cu fiul sau. Chiar incepea sa nu o mai intereseze.

Privi cosul pe jumatate golit in care ii adusese mancare lui Frodo si zambi trist; mancarea aceea daca ii mai ajungea pana diseara. Trebuia sa faca inca un drum la castel, sa'i aduca mai multa de data aceasta. Tanarul manca destul de mult, iar pentru varsta lui, era normal.

"-E ok" sopti el, surprinzandu'i privirile.
"-Dar iti este foame" murmura Bell.
"-Fata de ce radacini mancam eu" chicoti Frodo.
"-Iti vom mai aduce mancare" il asigura Robby.
"-Putem trimite si bufnite cu pachete" chicoti Bell.
"-Perfect atunci" sopti Frodo, zambind incantat.
Find all posts by this user
07 Feb 2011, 21:30
Chiar daca totul era bine si frumos , peste cei trei navali cu forta "prietenii" lor , Ben , Derek si Rick .

"-Salutari copii !" Ben mentiona aceste cuvinte cu ura . "Cricio !" o blestema Ben pe Bell . "Sper ca-ti place , asta am simtit si eu !" cu ura zise barbatul rece .

Bell se zbatea in sus fiind chinuita de blestemul aruncat de catre Ben , cand interveni Frodo cu un blestem Imperius .

"-Imperio !" zise Frodo nestiind ce sa faca . "Iti ordon s-o lasi jos !" mentiona fugarul .

Robby nu stia ce sa faca asa ca baiatul zise vraja spusa de Kevin asupra Devoratorului necunoscut .

"-Expecto Humanis !" spuse Robby gandindu-se la Kevin .

Il n'y a rien près de verité.
[Image: loveiswhat.gif]
07 Feb 2011, 22:17
Cercetasa ateriza pe pietra rece a pesterii, gemand usor; il injura in gand pe Ben, si se ridica in urmatoarea clipa. Robby rostise deja acea incantatie, dar nu avu niciun efect. Devoratorii il priveau putin dezorientati, dar Frodo si cercetasa respirara rasuflati.

"-Nu are efect" sopti Bell.
"-Ce prostie de vraja mai e si asta?" mormai Ben.
"-Una pe care ne'a ziso Kevin..sa ti'o transmitem" interveni Frodo.
Devoratorii schimbara niste priviri speriate.
"-Aha..multumim" mormai unul din ei.
"-Acum ca tot v'ati facut si datoria.." incepu Ben, cu un zambet idiot.
"-Nici sa nu'ti treaca prin cap" sopti Bell. "Incarcerous!" continua ea, si cateva fasii de franghii iesira din capatul baghetei sale; Ben fu insa mai rapid, si facu vraja scut.

Ben o privi cu dispret; cei doi devoratori pareau foarte ametiti. Frodo zambi, iar Bell dadu usor din cap. Erau sub blestemul lui. Acum tot ce ramanea de facut era sa'l aranjeze pe Ben. Robby vru sa faca o incercare de blestem de neiertat, insa Devoratorul fu mai rapid.
"-Crucio!" spuse el, hotarat.
Silueta fragila a cercetasului fu ridicata in aer; urletele de durere strabateau peretii pesterii cu ecou, in timp ce Bell privea socata efectul blestemului. Sopti Finite Incantatem! in minte, iar efectul inceta.
11 Feb 2011, 13:23
Robby ramase inca cu durerea in el , insa a gasit destula energie cat sa mai zica odata vraja pe care o explicase Frodo asupra lui Ben de aceasta data .

"-Expecto Humanis !" mentiona Robby inca indurerat , reusind de aceasta data sa invoace fantoma lui Kevin care iesise din lumina alb-galbuie precum culoarea foilor caietelor vechi , in care fantoma iesita intrase in Ben .

In cateva clipe de la aparitia luminii si a fantomei care mormai o anumita incantatie , Robby scapase de durere si auzi ca ultimele cuvinte din mormaiala fantomei era "... invita-ma in tine !" , iar baiatul auzind aceste lucruri utiliza blestemul Imperius !

"-Imperio !" iar baiatul il blestema pe Ben . "Zi ca il inviti sa intre in tine !"
"-Tee laas iin miinee !" mormai Ben chinuit de durerea cu care fantoma il lovea in timp ce se invartea .

11 Feb 2011, 18:47
Silueta translucida a lui Kevin intra in trupul lui Ben, iar efectul fu destul de vizibil; trupul batranului capata o anumita stralucire, in timp ce ochii ii devenisera in intregime albi. Nu se mai vedea nimic in afara de sclerotica opaca, aproape sidefie. Cercetasa tresari cand observa acest mic detaliu, iar Frodo ofta dezgustat.

"-Ce s'a intamplat?" intreba el, cu o voce putin derutata.
"-Eu, Kevin..am intrat in corpul tatalui meu ca sa'i spun cat de mult il urasc" spuse trupul posedat.
Bell il privi cu luare aminte, privind socata.
"-El te'a omorat" murmura Frodo, iar Robby clatina incet din cap.
"-Stiu..iar tu ai platit pentru fapta lui" remarca tanarul Kevin.
"-Lucrurile se vor schimba insa" sopti Bell, cu privirile pierdute.

Cei doi Devoratori priveau scena cu groaza; vroiau parca sa o ia la fuga, dar Frodo se postase in fata iesirii din pestera, blocandu'le orice tentativa. Bell era de asemenea cu ochii pe ei, dar incerca sa fie atenta si la Kevin. Pur si simplu nu intelegea un lucru - unde se dusese spiritul lui Ben..
12 Feb 2011, 00:33
Chiar daca corpul lui Ben la exterior arata intact , se simtea cum se distrug organele interne , pana cand am stat de vorba pe verisorul meu mort , dar intr-un fel viu .

"-Kevin , stiu ca iti este greu sa fi mort , dar daca nu iesi urgent din corpul ala , inima va ceda si asa vei muri !" marturisi Robby ingrijorat .
"-Stiu ! Doar eu am inventat vraja , nu ?" arogant spuse cuvintele acelea Kevin in corpul tatalui sau .
"-De ce faci asta ?" lacrima Robby .

In acest timp Kevin aduna destula energie pentru a zice "Avada Kedavra" pentru al omora pe Robby , doar stia ca o sa fie un pericol pentru el daca s-a intors .

"-Avada Kedavra !" blesta Kevin corpul lui Robby lovindu-l din plin .

Robby chiar si mort a mai apucat sa zica cateva cuvinte acesta fiind "Vaampiiir... ." . Au trecut cateva clipe bune pana cand cei din pestera au coenstientizat ca Robby nu mai este viu , insa cuvantu rostit de acesta a pus-o pe ganduri pe Bell , "Vampir , hmm oare ca voia sa zica ?" . Cand , deodata Robby a inceput sa se miste , cei din incapere erau fericiti , chiar si Devoratorii . Kevin era uimit facand cativa pasi spre-napoi temandu-se .

"-Ce ? Esti uimit ? Cred ca nu tu mi-ai zis sa beau zilnic sange de vampir , nu ?" continua aroganta Robby . "Ei bine am avut sange de vampir in organism , am murit , iar acum sti ce urmeaza sa fac ? Sa ma hranesc cu sange uman , si tu o sa fi prada mea , pentru a deveni un VAMPIR !"

12 Feb 2011, 16:12
Bell inlemni; un alt vampir?! Se inmulteau pe zi ce trecea mai mult. Meredith era de mult in aceasta stare; dar Robby tocmai se transformase. Si asta nu era de bine, pentru ca nu se putea controla. Rareori nou-nascutii din aceasta specie erau capabili sa'si tina in frau poftele. Si in plus, ca sa sfarseasca procesul de transformare, trebuiau sa se hraneasca cu sange de om.

"-Frodo, treci in spatele meu" sopti Bell.
Nu stia ce sa faca; Devoratorii se furisara si ei in spatele sau. Acum Robby o privea cu parere de rau. Parca nu stia daca sa sara la gatul sau mai intai, sau la Kevin. Era prea greu; iar Devoratorii tremurau de spaima. Frodo insa se mentinuse calm. Iar cercetasa inca nu intrase in panica.

"-Robby?" sopti ea.
Tanarul vampir isi intoarse brusc capul spre ea.
"-Kevin, iesi din corpul tatalui tau" spuse Frodo, incet.
"-Nu vreau" urla Kevin.
Se lasa linistea.
"-Mirosi bine" murmura Robby, aparut langa Bell. Aceasta tresari, ducandu'si o mana la gat.
"-Nu fa asta" sopti ea, putin infricosata.
12 Feb 2011, 17:28
Robby chiar si cu poftele lui stia ca nu este bine sa se hraneasca cu Bell , asa ca in ultima clipa a intors privirea catre unchiul sau care acum era liber , barbatul era inca ametit si inca sangera ceea ce il facea pe Robby sa schimbe tinta in plus pentru a supravietui un vampir trebuia sa se hraneasca cu sange de om asa ca noul vampir s-a dus imediat catre Kevin hranindu-se cu el . Bell era inspaimantata , era si normal , nu se stia care va fi urmatoarea tinta a lui Robby , totusi observand ca barbatul nu mai avea sange in organism .

"-Ce se intampla cu mine ?!" plangand zise baiatul vampir .

Bell stia cum este sa aiba un prieten vampir asa ca a vrut sa-i dea un sfat , ca de la prieten la prieten .

12 Feb 2011, 17:52
Cercetasa se indrepta spre locul unde zacea cadavrul lui Ben; si el si Kevin pierdusera. Ir Robby iesise supravietuitor. Si vroia sa creada ca asta se terminase bine..ca sfarsisera amandoi asa, doar pentru ca baiatul sa nu moara; doar pentru ca Cercetasul sa'si continue viata. Spiritul lui Ben se ridica, alaturi de cel al lui Kevin. Probabil aveau sa'si spuna multe.

"-Robby?" murmura Bell.
Baiatul ridica privirile spre ea, cu o expresie de groaza pe fata.
"-L'am omorat" remarca el.
O spuse intr'o maniera ciudata; nu se bucura, dar parca nici nu'i parea rau.
"-E in regula" ofta cercetasa, apropiindu'se de el.

Ingenunche in fata lui si il privi cu ingaduinta; il auzi pe Frodo foindu'se in spatele sau.
"-Totul va fi bine" sopti ea.
Robby insa parea ca avea sa explodeze.
"-Cum sa fie bine?!" intreba el. "L'am omorat" continua baiatul, ingrozit.
Isi privi sangele de pe maini, si isi sterse buzele pline, inrosite.
"-Imi pare rau" ofta Frodo, cu o voce mica.
12 Feb 2011, 18:10
Chipul baiatului revenise la normal era curatat , dar totusi nu-si putea trai viata , ce va zise familia , parinti , despre ce a facut el ? Ar ramane uniti sau l-ar izgoni pe baiat ? Intradevar , cu totii din familia lui consumau sange de vampir pentru a nu muri ucisi , dar , totusi baiatul are doar 13 ani , asa va ramane pentru eternitate , iar despre problema lui cu soarele era o nimica toata , doar este vrajitor si putea sa-si faca un inel , bratara sau colier care sa-l apere de efectele acestuia .

"-Sunt un criminal !" zise cu ura vampirul gandindu-se sa zica vraja Lumos Solemn pentru a se omora .

Bell , stia ca baiatul nu este un criminal , dar nu putea zice nici da , nici nu , putea doar sa-l asculte si sa-l ajute cu un sfat daca aceasta ar putea .

"-Robby ..." pronunta greoi , gandindu-se ce sa-i zica ca sa-l motiveze . "Tu nu esti un ..un.. criminal esti un Cercetas ! Ai luptat pentru ce era bine , ai iesit invingator ! Dar cu un pret , care poate fi mai mult sau mai putin placut ." mentiona fata motivandul pe noul vampir . "Poftim !" zise fata gingas oferindu-i un inel cu care poate sta la lumina soarele nevatamat .

Thread Closed