`Under the stars.[^]
|
12 Feb 2011, 16:01
|||
|
|||
Prea multa magie strica spunea mama mea mereu,intotdeauna vine cu citate si ma pune pe ganduri,dar tot o iubesc ca imi vrea intotdeauna numai binele si stie ce sa faca in situati mai dificile.Lily ma intreba daca aveam sa fac si mancarea tot fara magie ‘Si daca nu avea magie?Ce facea statea nemancata sau dormea pe frunze?’mi-am dat ochii peste cap,nu prea eram in stare sa fac mancare cu mainile mele in Lumea Incuiatilor ma descurcam la facut cartofi prajiti si cereale,parintii mei mereu radeau de mine cand ma vedeau in bucatarie,luase foc tigaia de vreo cinci sau sase ori.Dar aveam si in rucsac niste biscuit si cipsuri,mancarea incuiatilor era chiar foarte delicioasa.'Cine nu a incercat trebuie sa incerce.''
“-Nu prea ma descurc in bucatarie deci voi folosi magia.”am chicotit. “-Dar am mancare si in rucsac.”am bagat mana in ghiozdan scotand inca o punga de cipsuri. “-Sunt foarte bune.”am luat inca un cips bagandu-l in gura. Lily prinse punga in maini strambandu-se la aceasta apucand-o cu varfurile degetelor,stiam ca toti viperini aveau sange-pur dar daca nu doreau nici macar sa vada ceva facut de incuiati chiar m-ar fi apucat rasu.’Si eu am sange-pur si nu ma cred foarte tare.’Am luat bagheta facand o vraja incat aparu in fata mea o tava intreaga cu peste,eu eram vegetariana,uram carnea dar pe cea de peste o iubeam,am pus punga de cipsuri jos luand un peste punandu-l pe o farfurie mai mica.Lily inca se uita la mine rece. “-Poti sa iei.Si poti sa te asezi.”am chicotit. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
12 Feb 2011, 17:23
|||
|
|||
Cand Tamara imi intinse punga aia ciudata facuta de Inciuati am luat-o cu doua degete uitandu-ma urat la ea. Mi-am scos bagheta vrand sa o desfac si Tamara incepu sa rada, apoi ma ruga sa iau un peste.
"De ce razi? Si multumesc pentru peste." i-am spus privind-o putin rece si aruncand punga ciudata in ruxacul fetei. Am luat un peste l-am pus pe farfuria mica pe care mi-o daduse si am inceput sa mancam in tacere. Fiind noapte se lasa si frigul dar imi placea cand era mai racoare. Tamara se ridica si spuse ca merge dupa lemne pentru foc. M-am ridicat in picioare scotandu-mi bagheta. "Nu-i nevoie sa mergi sa la cauti! Sau vrei sa faci iar chestia cu "ma descurc si fara magie"?" am intrebat-o dandu-mi ochii peste cap. Plus ca mie nu mi se parea ca avem nevoie de un foc. Tamara pufni si se duse in padure, dupa lemne. "Ce incapatanata este!" mi-am zis in gand pentru ca nu vroiam sa ma auda. Din bagheta am facut sa apara un scaun comod apoi ca sa nu mai trebuiasca sa asist la toate tampeniile Incuiatilor am facut sa apara cateva lemne. Dupa ce am asezat bine gramada de lemne si paie am soptit "Incendio" apoi m-am asezat pe scaunul comod. Cand Tamara se intoarse cu un brat de lemne ma privi cu ochii mari si dadu drumul lemnelor la picioarele mele. Stiind ce vrea sa faca am zis: "Wingardium Leviosa!". Lemele incepura sa pluteasca si le-am ghidat incet spre foc. Cand am vazut fata Tamarei am zambit si am spus: "Vezi ce usor este?". Tamara ofta si se aseza pe pamanant uitandu-se la scaunul meu. "Vrei si tu unul?" an intrebat-o zambind si rasucind bagheta printre degete. Fata iar ofta si imi spuse ca sunt imposibila. Am inceput iar sa rad zicandu-i: "Nu e chiar asa sa stii ca e doar mult mai simplu." Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
12 Feb 2011, 18:15
|||
|
|||
Ma dusem pana in padure in cautare de lemne,se lasase racoare si doream sa fac focul dupa cateva minute de adunat lemne cand m-am intors Lily deja facuse focul si statea pe un scaun aceasa spuse ca e mai bine sa folosesti magia folosea vraja “Wingardium Leviosa” pentru a muta lemnele ce cazura pe jos,le muta cu ajutorul baghetei catre foc.Am oftat cazand pe jos tragand cartea pentru a citi mai departe de unde ramasesem.Lily ma intreba daca doream si un un scaun am clatinat usora din cap in semn de ‘nu’,imi placea magia dar nici sa o folosesc pentru a muta doua lemne catre foc,’Doar avem maini si picioare din cate stiu.’Am lasat-o balta cu Lily chiar nu putea sa nu mai foloseasca asa exagerat de mult magia ce s-ar fi facut daca pentru o un an nu ar mai avea magie ar sta tolanita in pat pana i-ar reveni inapoi?Am luat inca un pumn de cipsuri citind din carte in gand mi-am ridicat privirea catre Lily care statea pe scaun cu picioarele in aer leganandu-le.
“-Ai fost vreodata in Lumea Incuiatilor?”am spus eu. “-Eu stau cu parintii mei cu sange pur.”am pus accent pe ultimele doua cuvinte."Printre incuiati si nu sunt chiar asa de rai au fel si fel de mancaruri ciudate dar foarte gustoase,au foarte multe sporturi trasnite.”am chicotit. Ma gandeam la cate sporturi incercasem eu in Lumea Incuiatilor dar descoperisem ca puteam sa ma dau cu role si patine,era foarte distractiv,mergeam cu tatal meu la meciuri de fotbal care semana putin cu Vajthat doar ca nu aveau maturii.Chair iubeam acel loc dar si Hogwarts si magia mi-au atras atentia si nu m-as putea desparti de aceasta scoala.Niciodata nu as putea alege intre cele doua. “-Imi place si la Hogwarts si in Lumea Incuiatilor.”am spus eu. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
13 Feb 2011, 18:03
|||
|
|||
Deci se pare ca Tamara avea sange-pur. Nu ma asteptam la cat de mult timp petrecea cu Incuiatii.
"Nu am fost si nici nu cred ca as vrea sa merg." i-am spus gandindu-ma la cat de oribil ar fi. "Nu e greu sa stai printre Incuiati? Adica nu se uita ciudat la tine la cum te imbraci? Sa nu zici ca porti si haine incuiate!" i-am zis dupa privirea pe care o avea, caci mi-am dat seama ca purta haine de Incuiati. Tamara spuse ca hainele de Incuiati sunt dragute. "Daca spui tu atunci nu te contrazic." am spus incercand din rasputeri sa nu o fac. Tacerea se asternu iar si Tamara incepu din nou sa citeasca. Ma uitam in jur la copacii desi cand bratul stang incepu iar sa ma arda. Asta insemna ca au ajuns. M-am apucat de brat cu cealalta mana, iar Tamara ridica privirea spre mine. Ma intreba daca iar ma doare mana dar i-am spus ca nu am nimic. "Tamara vrei sa intri putin in cort te rog?" am intrebat-o simtind prezenta catorva devoratori. Se uita urat la mine de parca as fi fost o ciudata apoi ridica din umeri si intra in cort. Dintre copaci aparu un devorator. "Lily ce cauti aici?" intreba acesta. "Vorbeste mai incet. Sunt cu o prietena. Dar voi ce cautati pe aici? si ce inseamna asta!?" l-am intrebat ridicand maneca de la bratul stang dezvlind Semnul Intunecat care era foarte accentuat. "Nimic o greseala. Noi am venit cu o treaba importanta si tu cu prietena ta puteti ramane aici pentru ca e sigur." spuse devoratorul intorcandu-se inapoi in, intuneric. Am rasuflat usurata ca Tamara nu avea sa fie implicata si nici eu. Am stat pe ganduri cateva minute fara sa-mi acopar bratul pentru ca eram sigura ca Tamara era in cort citind, dar aceasta tocmai iesi spunand ca a uitat cartea afara iar cuvintele ii inghetasera in gat cand vazu mana mea stanga. Isi scoase bagheta dar eu am fost mai rapida strigand: "Expelliarmus!" si bagheta zbura din mana ei iar eu o prinsesem. "Nu fugi si lasa-ma sa-ti explic te rog." i-am spus calma Tamarei. "Tamara chiar nu vreau sa-ti fac rau, desi sunt o devoratoare nu am urmarit sa-ti fac rau. Te consider o prietena buna chiar daca nu ne cunoastem de mult timp. Dar presupun ca vrei sa plec asa ca asta voi face. Doar ca te rog un singur lucru: ramai in cort mai sunt cativa devoratori in padure sa nu te sperii. Oricum le-am spus sa nu te atace pentru ca imi esti prietena." i-am explicat dandu-i bagheta inapoi. Dupa ce m-am mai uitat odata la cat de uimita era m-am intors vrand sa dispar printre copaci. Odette Bellatrix Malfoy
|||
13 Feb 2011, 19:38
|||
|
|||
Lily parea din ce in ce mai ciudata nu suporta deloc incuiatii daca ar fi stat o zi intreaga cu ei sigur iar fi indragit si s-ar desparti cu greu de acestia,acuma ma mai ruga sa intru si in cort am ridicat din umeri nestiind ce tot ascundea,am inchis in urma mea fermoarul cortului,cand m-am uitat in jurul meu dupa carte era de negasit,afara se auzeau susoteli parea ca cineva vorbea.Am iesit afara pe jumate spunandu-i lui Lily ca mi-am uitat cartea de farmece dar ce ma facu sa scot bagheta era semnul pe care il avea viperina pe mana,aceasta fu mai rapida ca mine,rostind o vraja care imi facu bagheta sa zboare din mana mea,aflasem ca mai erau si alati devoratori prin padure,pe fata mea se putea citea frica,Lily incerca sa ma calmeze dar nu prea reusi,nu puteam sa imi mis picioarele din loc de teama.
“-Lily ce sa intampla?”am spus eu tremurandu-mi vocea. “-Si spunemi ca acei devoratori din padure este o pacaleala.” “-Ce se intampla?”am tipat eu smulgand bagheta mea din mana viperinei. Am strans cu putere lemnul baghetei uitandu-ma la Lily cu ura,daca stiam ca dorea sa ma prinda singura in padure si sa ma omoare ca apoi sa ma duca la Lordul Intunericului sa ma faca sclava lui.Lacrimi de furie imi curgeau pe fata rosie,genuchii nu imi mai rezistara,cazand pe jos.Am apucat cu mana niste frunze de pe jos in incercarea mea de a ma ridica de pe pamant.Lily imi spunea sa stau linistita ca nu este nimica grav,am inspirat profund de cateva ori revenindu-mi in fire. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
13 Feb 2011, 20:02
|||
|
|||
Tamara reactionase mai rau decat ma asteptam. Se pare ca nu putea sa inteleaga ce tocmai spusesem nu se mai oprea din plans.
"Oh te rog nu mai plange ca un copil! Esti in siguranta am vorbit cu ei nu te panica asa." i-am zis pe un ton rece. Tamara isi mai veni in fire se ridica lua cartea si cateva lucruri care erau ale ei si intra iar in cort fara sa mai zica un cuvant. "De ce nu ma mir!" am strigat eu fiind sarcastica. Chiar daca discutasem cu ceilalti prieteni ai mei trebuia sa stau cumva aproape de Tamara sa intervin in caz ca ceva se intampla, daca se mai putea intampla ceva. Stiind ca in fata cortului nu pot sta pentru ca si-ar da seama m-am pierdut printre copaci cautand unul in care sa ma catar. Dupa ca gasisem unul destul de bun urcasem in el cat mai sus dar cortul Tamarei nu se vedea. Oricum de aici nu era o problema puteam traversa usor in alti copaci doarece erau foarte desi. Dupa cateva minute de gandire m-am urcat pe alta creanga, care era din alt copac. Dupa ce imi gasisem o pozitie comoda pe acea creanga de unde cortul Tamarei se vedea perfect mi-am scos bagheta soptind "Lumos". Odette Bellatrix Malfoy
|||
14 Feb 2011, 00:50
|||
|
|||
Am incercat sa ma linistesc dar inca o mai priveam cu ura pe Lily care imi spuse ca niste devoratori se aflau in aceasta padure,cand m-am dus in cort mi-am smucit umraul care era atins de mana viperinei,mi-am tras cartea aruncand-o in cort si tragand puternic fermoarul in urma mea privind-o pentru cateva secunde pe Lily care incepu sa isi faca de lucru deja.Mi-am sters lacrimile care tot continua sa curga pe fata mea cu maneca unei bluze,am inspirat profund cateva secunde dupa am deschis cartea nu prea aveam sa citesc doream sa exersez noile mele puteri mostenite de la stra-stra-stra bunica mea.In timp ce ma concentram am inchis si ochii gandinudu-ma la lucruri vesele...cand am deschis ochii cartea de farmece deja zbura in fata mea,mi-am ridicat mana prefacandu-ma ca o imping aceasta o lua inainte lovind usor materialul cortului,in acel moment Lily deschise fermoarul cortului bagandu-si capul inauntru...ma intreba ce tot fac aici.
“-Imi incerc noile puteri.”m-am strambat eu. “-Ce puteri?”pufni aceasta. “-Puteri..pe care le-am mostenit de la stra-stra-stra bunica mea...pot sa fac sa arda aceasta carte" in acel moment foile luara foc,nu eram speriata de ceea ce facusem am batut din palme facand ca focul sa dispara iar cartea sa redevina la normal.”Stii pot vedea si viitorul doar cand ceva grav se va intampla.”am chicotit. Stiam ca lui Lily ii se parea stupid ceea ce faceam eu in acest moment dar mie chiar nu imi pasa daca avea sa rada de mine,eu voi continua. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
14 Feb 2011, 16:19
|||
|
|||
M-am dat jos din copac deoarece mi se parea mie ca Tamara facea ceva ciudat. Cand am auzit de acele puteri am inceput sa rad spunand:
"Astea nu sunt vraji non-verbale? Ca mie asa-mi par. Si nu esti singura care poate face... lucruri." le-am numit lucruri pentru ca eu nu le puteam spune puteri. Tamara ridica o spranceana. Nu prea vroiam sa fac asta dar nu ma puteam abtine oricum mi se parea amuzand si o faceam cand ma plictiseam. Mi-am scos bagheta vrand sa rostesc o vraja dar Tamara ma intrerupse spunand ca si ea are puteri speciala daca ne referim la baghete si ea poate face multe lucruri. Mi-am dat ochii peste cap facandu-i semn sa astepte. "Serpensortia" am soptit si un sarpe iesi din varful baghetei. Tamara se uita plictisita la mine. Nu am bagat-o in seama si am inceput sa vorbesc. Era o alta limba, ca un suierat. I-am poruncit sarpelui sa se urce incet pe Tamara si sa se incolaceastca in jurul gatului ei. Nu vroiam sa o omor vroiam doar sa o sperii. Cand vazu ca sarpele se apropie de ea facu un pas inapoi. I-am facut semn sa stea pe loc. Sarpele se urca incet pe ea cand ajunse in zona gatului Tamara incepu sa ma ameninte a daca fac asta adica sa o omor voi avea de suferit. Un zambet imi aparu pe buze si sarpele incepu sa se aseze in jurul gatului Tamarei ca un fular. I-am mai zis sa o stranga putin si sa ramana asa cateva secunde. Pe obrajii Tamarei incepura sa cada lacrimi apoi am soptit" Las-o" si sarpele se dadu jos apoi incepu sa se tarasca spre mine. "Bravo!" am suierat scotand bagheta si facand sarpele sa dispara. Tamara parea ingrozita cand am vazut cum ma privea am inceput sa rad in hohote fara sa-mi mai pese daca se supara. "Cum ti s-a parut?" am intrebat-o zambind. Odette Bellatrix Malfoy
|||
14 Feb 2011, 21:58
|||
|
|||
Lily credea ca tot ce puteam face si nu era chiar totul erau numai niste fleacuri gasind tot felul de insulte asupra la ceea ce aveam eu in plus,am chicotit usor ascultand ceea ce spunea Lily.Ce ma scoase din minti fuse sarpele care il puse sa se incolaceasca incet in jurul gatului meu precum un fular,o lacrima de frica mi se prelinse pe obrazul meu.Uram sarpi era cea de-a doua mare temere a mea,prima fiind sa imi vad oamenii dragi murind in fata mea.Lily incepu sa rada la reactia mea,reactionand la randul meu am impins mainile in fata mea facand-o pe viperina sa se izbeasca de copacul din spatele sau.Am mers catre ea zambind batjocoritor viperina incerca sa spuna ceva dar o potolisem eu cu doar o atingere a buzelor sale cu degetele mele.Doar o singura atingere faceam aceea persoana ce doream eu.
"-Prostesti!"am tipat eu plimbandu-ma in fata sa razand. "-Ei bine acum cum ti se par?"ma uitam la ea rece. "-Credeai ca nu pot fi si eu rea?"am tipat in asa fel incat rasuna in toata padurea. "-Si daca sunt la astropufi...credeai ca nu sunt rea ca acestia sunt doar niste copii imbracati colorat si foarte prietenosi si iubitori?"am chicotit. Doar gandindu-ma am lasat-o pe Lily sa poata vorbi,nu erau deloc prostestii,nu eram un nimica.Dar tot lipta de copac era viperina,aflasem ca puteam si sa aflu ce gandesc ceilalti doar exersand si ceea ce simteam se putea intampla,daca eram furioasa reuseam sa dau foc in jurul meu daca eram trisata sa fac sa ploua si tot asa de aceea aveam nevoie de exercitiu.Reuseam sa ma controlez dar tot doream sa mai exersez Lily incepu sa rada cand o lasasem sa vorbeasca. "-Ce e?"am spus confuza. ooc ![]() Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
14 Feb 2011, 23:06
|||
|
|||
Deci ceea ce facea Tamara nu erau vraji non-verbale. Era ceva ce puteam eu numi puteri mai speciale. Cand ma imi dadu voie sa vorbescam inceput sa rad in hohote.
"Ce e?" ma intreba confuza astropufa. Incercam sa ii raspund dar cuvintele imi erau inecate de hohote de ras. "Tu crezi ca asta te face rea? Ai auzit de blestemul Cruciatus sau Sectusempra? Ce crezi ca ma opreste sa le folosesc?" am intrebat-o rece. Tamara facu ochii mare cand auzi blestemele pe care le-am spus. "Vrei sa-ti dau un exemplu?" am mai intrebat-o apropiindu-ma de ea pentru ca nu spunea nimic. Ma gandeam ca vroia sa ma tranteasca din nou intr-un copac asa ca am strigat: "Stupefy?" facand-o pe Tamara sa se izbeasca la randul ei de un copac. "Iti dadoram asta!" am strigat pe un ton rece. "Si sa mai stii un lucru oricand pot sa le spun prietenilor mei ca nu mai esti prietena mea si sa vedem atunci ce mai face micuta Tamara cu puterile ei speciale." am zis pe un ton batjocoritor. Odette Bellatrix Malfoy
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|