Thread Closed 
`Under the stars.[^]
15 Feb 2011, 00:50
Am lasat-o libera pentru cateva secunde pe Lily cu speranta ca va inceta si se va comporta civilizat dar mai mult dorea sa imi spuna despre niste blesteme cunoscusem o fantoma care purta un blestem care il facu sa moara bantuie camera fantomelor impreuna cu prietena sa si sora acesteia.Dar cand se vazu eliberata imediat rosti vraja 'Stupfey' care ma izbi de trunchiul copacului din spatele meu,cazusem pe jos cautand disperata bagheta printre frunzele umezi dar Lily deja ajunse aproape de mine,m-am ridicat de pe jos privind-o fix in ochii pe viperina pana cand observasem bagheta mea chiar in spatele acesteia.'Incendia.'am gandit in doar trei secunde trei copaci luara foc atragandu-i atentia fetei care se intoarse cu spatele,am luat-o la fuga dupa bagheta prinzand-o si strigand.

"-Stupefy!"
"-Ce vrei de la mine?"am urlat,vocea mea se auzea in ecou in linistea padurii.
"-De ce sunteti asa?"am murmurat."De ce va credeti asa de buni..voi viperinilor?"pusem accent pe ultimul cuvant.
"-Nu te apropia de mine!"am soptit nervoasa.

Cand Lily se apropii cu un pas de mine unul dintre copacii care ardeau cazu in fata sa facandu-ma sa tresar,m-am gandit sa revina totul la normal iar copacii se oprira din a mai arde.Stiam multe vraji de atac fatale si blesteme chiar foarte multe dar nu imi placea sa vad pe cineva suferind in fata mea,viperina avea dreptate sunt o fricoasa nu am niciun pic de rautate in mine.Eram prea iubitoare si prietenoasa....eram aproape un nimic in fata prietenilor sai devoratori.Dar daca era nevoie sa ma apar sa nu mor nu puteam altceva de facut decat sa atac la randul meu.Cand Lily urca deasupra copacului de pe jos,gandisem sa cada un al doilea peste aceasta,dar...

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
15 Feb 2011, 16:31
Tamara facu un copac sa cada in fata mea. Nu l-am bagat in seama si m urcat pe acesta. Ma gandeam ca ar incerca sa ma raneasca, sa mai faca un copac sa cada asa ca am sarit usor de pe trunchiul cazut ducandu-ma in spatele Tamarei soptind:
"Mai darama un copac Tamara si omoara-ma acum daca ai tupeul. Dar sa speram ca puterile tale sunt suficient de mari incat sa il faci cada doar pe mine, chiar daca stau langa tine."
Nu-mi faceam nici o problema ca avea sa ma omoare. Nu era suficient de curajoasa, de rea.
"Nu vreau nimic de la tine si nu e vina mea ca ai luat-o razna cand ai aflat ca sunt devoratoare. Ti-am promis ca nu te atac si nu am facut-o. Apoi tu ai facu o mica vraja de a ta izbindu-ma de un copac. Daca tu ma ataci te atac si eu." i-am zis pe un ton foarte rece uitandu-ma la ea foarte urat.
Nici privirea ei nu era prea frumoasa se uita la mine cu ura dar in ochii aia tot vedeam intelegere si prietenie.
"Si sa stii ca i-am facut si pe cei care mai sunt cu noi in aceasta padure sa promita ca nu te vor ataca sau mai rau. Dar pot schimba asta oricand." i-am spus ridicand maneca de la mana stanga si lasand Semnul sa se vada clar.
Tamara se uita la el cu ochii mari de spaima. L-am atins usor cu bagheta si cativa devoratori aparura acolo. I-am chemat doar pe cei care puteau vorbi reptomita pentru ca trebuia sa e spun ceva fara sa auda Tamara.
"Uitati-va bine la fata asta nu vreau sa o omorati sau sa o raniti prea grav. Incercati sa va luptati cu ea sa o speriati vreau sa vad cat de departe poate merge. E puternica." le-am spus printr-o soapta.
"Tamara vezi am chemat cativa dar pot sa chem mult mai multi si ii pot elibera de promisiunea facuta, dar daca vreau sa te omor nu voi lasa pe nimeni sa faca asta o pot face si singura. Nu am nevoie de copaci care sa ma ajute." i-am spus pe un ton batjocoritor iar devoratorii incepura sa chicoteasca.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

15 Feb 2011, 22:50
Lily sari peste copacul pe care il facusem sa cada dar aceasta sari peste el ajungand in doar cateva secunde in spatele meu soptindu-mi la ureche, ca oricand poate sa isi cheme 'amici' aratandu-mi semnul de pe mana acesteia,tresarind la vederea lui.Lily isi lua bagheta tragand linii pe bratul sau in doar cateva secunde aparand in spatele meu doi devoratori speraindu-ma cu un 'bau' luandu-ma prin surprindere.Acestia incepu sa chicoteasca pana cand eu am inchis ochii gandindu-ma ca cel din spatele meu sa ia foc pentru cateva secunde,cand i-am deschis acesta era in flacarii dar nu prea ma ajuta revenindu-si,am strans bagheta cu putere aproape rupandu-se in mana mea.Celalalt devorator trecu cu o viteza uimitoare pe langa mine zgariindu-mi bratul,mi-am pus mana imediat simtind sangele curgandu-mi printre degete,mi-am privit mana care era rosie.

"-Au!"am soptit.
"-Ti-ai adus si ajutoare?"am chicotit.
"-Da si-a adus."spuse unul dintre ei.
"-Ti-am cerut tie raspunsul?"am zambit eu catre acesta.
"-Nu mi-e firca de tine."am tipat eu.

Chiar nu simteam frica in mine doar tradare de catre viperina doream sa ma imprietenesc cu aceasta cu speranta ca imi voi face o prietena si din aceea casa.Credeam ca pot fi si prietenosi,ma simteam foarte tradata.Preferam moartea decat sa stau ca o gaina fricoasa in fata acestor chestii.Spusese ca nu ii vor aduce aici sa ma omoare sau sa ma lase ranita prin padure credeam ca e de treaba...

"-Stupefy!"
am spus,pana cand cei doi se izbira in doi copaci,impingand mainile in fata mea,cum facusem la Lily pentru a ii tine lipiti.

[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]

15 Feb 2011, 23:55
Tamara ii lipi pe devoratori de copaci exact cum facuse cu mine. Am inceput sa rad de curajul pe care il avea. Ma intreba ce e asa de amuzant si de ce am tradat-o.
"Amuzant e faptul ca tu crezi atat de mult in micile tare puteri. Oricum de acum incepi sa obosesti nu-i asa? Si nu te-am tradat cand am vazut ca m-ai atacat si m-ai lipit de acel copac pur si simplu m-ai enervat, si-ti arat ca nu este bine sa ma enervezi." i-am explicat apoi am inceput iar sa rad.
Aveam o calitate pe care o aveau doar Devoratorii. Ma puteam misca in cateva secunde datorita fumului care ma invaluia, bineinteles doar daca vroiam. Tamara se uita confuza la mine. In clipa aia imi doreau sa fiu invaluita de acel fum. Am stat pe loc si am inchis ochii, iar fumul negru deja incepea sa ma invaluie. O auzisem pe Tamara murmurand ceva de genul "Ce naiba...." si un zambet imi aparu pe buze. Dupa cateva momente ma puteam misca in voie. Fiind ajutata de fum puteam ajunge in cateva secunde in spatele Tamarei care era la trei metri de mine.
Am mers in spatele ei trecand pe langa copaci eliberandu-mi prietenii. Tamara era foarte incurcata nu intelegea de ce puterea ei nu ii mai tinea pe amicii mei lipiti de copaci.
Ne invarteam toti trei prin poienita iar Tamara nu mai stia unde sa se uite.
La un moment dat ne-am apropiat de ea luandu-i bagheta apoi ne-am oprit incercuind-o.
Tamara parea socata ca nu-si gaseste bagheta.
"Cauti asta?" am intrebat-o ironic scotand bagheta din buzunar.
"Poftim." i-am spus in timp ce i-am intins bagheta. Aceasta o smulse repede din mana mea.
"Tamara nu vrem sa-ti facem rau! Suntem oameni de treaba. Cand ne facem prieteni nu renuntam la ei." spuse unul dintre devoratori.
"Multumesc" i-am zis in reptomita, pentru ca salvase cat de cat situatia.

Odette Bellatrix Malfoy

16 Feb 2011, 00:29
Lily chiar avea niste puteri ciudate si uimitoare in doar cateva secunde ajunse in spatele meu soptindu-mi ceva la ureche dupa dezlipindu-si prietenii de pe trunchiul copacului,eram uimita de cum putea sa faca acest lucru.'Nu am exersat,nu sunt indeajuns de puternica.'am gandit facand ochii mari.Viperina trecu pe langa mine luandu-mi bagheta din mana fluturandumi-o in fata,am smuls-o uitandu-ma la cei trei care ma inconjurara,mergeam cu spatele pana cand lovisem lemnul dur al copacului care incepu sa imi provoace ranii.Unul dintre devoratori spuse unele lucruri care ma surprinse aproape ca il crezusem pentru cateva secunde,am zambit lovind-o pe viperina la umar intentionat cand trecusem pe langa ea.Chiar credea ca o sa cad in plasa sa sau ceva pana cand imi veni o idee.

"-Chiar credeti ca ma pacaliti voi pe mine."am ras.
"-Da am spus adevarul Tamara."spuse un devorator.
"-Cum sa nu."am murmurat.
"-Imi jignesti puterile...imi jignesti familia."pusem accent pe ultimul cuvant.

Am strans cu putere bagheta uitandu-ma pentru cateva secunde la ea,am oftat puternic aruncand-o in adancul padurii,zambindu-le celor trei.'Au'mi-am dus mana la umar care sangera dar am ignorat durerea.Lily se uita derutata la mine,mi-am dat ochii peste cap spunand:

"-Vreti sa ma omorati nu?"am rostit.
"-Distractie placuta!Mi-am aruncat bagheta!"am zambit.
"-Tamara?Tu glumesti?"spuse unul dintre devoratori.

Uneori chiar puteam fi incapatanata dar imi placea sa fac treaba cat mai usoara pentru ceilalti.

16 Feb 2011, 21:20
Tamara se comporta de parca ar fi fost complet nebuna, comportament care ma facea sa rad. Am facut cate un semn scurt catre fiecare devorator. Primul se duse la Tamara si ii atinse bratul ranit cu bagheta murmurand ceva si vindecandu-l. Al doilea ii aduse bagheta Tamarei.
Aceasta se uita uimita la toti trei fara sa inteleaga ce sa intampla. Se uita confuza la noi asa ca m-am gandit sa-i explic.
"Cand am vazut ce puteri ai m-am gandit ca ti-am putea face un loc printre noi." i-am spus pentru inceput. Tamara ramase socata de propunerea pe care tocmai vroiam sa i-o fac si spuse ca pentru nimic in lume nu s-ar alatura noua si ca mai bine ar muri.
Am inceput toti trei sa radem facand-o pe Tamara sa se incrunte.
"Da Tamara eram sigura ca nu vei vrea asa ca acum vom pleca si te vom lasa sa te intorci la viata ta, plina de iubire si fericire." i-am spus eu pe un ton batjocoritor.
Am trecut pe langa ea gandindu-ma ca acei copaci arsi ar putea sa cada oricand.
Am trecut pe langa unul nu s-a intamplat nimic apoi se auzi un trosnet puternic si un alt copac se prabusi peste mine facandu-ma sa tip de durere.
"De ce l-ai daramat peste mine ti-am spus ca te lasam in pace!!" am inceput sa strig disperata.
Ceilalti doi devoratori erau si eu panicati. Mai chemara cativa printre care si vindecatori.
"TE OMOR!" am strigat eu catre Tamara. Dar problema era ca nu aveam cum sa o omor daca nu ma scotea cineva mai repede de sub copac. Tamara se uita ingrozita la mine dar nu stiam de ce era mai speriata de amenintarea mea, de devoratorii care isi facusera aparaitia sau de sangele care imi acoperea mainile si fata, singurele parti ale corpului care se mai vedeau de sub copac.

Odette Bellatrix Malfoy

16 Feb 2011, 21:42
Lily trimise pe cei doi devoratori,unu sa imi vindece rana de pe brat iar celalalt imi aduse bagheta inapoi,am strans-o usor in mana privindu-i pe cei trei facandu-mi o propunere sa ma alatur lor pentru puterile mele.Le-am spus ca pentru nimic in lume nu as fi facut asa ceva,nu doream sa provoc raul nimanui sa atac oamenii nevinovati.Imi placea lumea mea plina de iubire si fericire cum o spuse viperina pe un ton batjocoritor,mi-am dat ochii peste cap.Pana la urma acestia ma lasara in pace singura.Cand o viziune ma facu sa tresar.Vezusem un copac in flacari cazand peste Lily care era plina de sange pe maini si fata,aceasta incercand sa cheme mai multi devoratori dar nu venira deloc.Cand vazusem aceasta viziune mi-am pus mana la gura speriata tipand dupa aceasta.

“-Ai grija!”dar fu prea tarziu.
“-Nu am fost eu!”tipam disperata.
“-Trebuie sa o ajutam pe Lily!”spuse un devorator.
“-Te omor!”viperina tipa uitandu-se cu ura la mine in timp ce incerca sa scape de sub copac.

I-am dat la o parte pe ceilalti facand o vraja in gandul meu pentru a se opri flacarile,dupa am ridicat trunchiul copacului pe jumatate din cauza puterilor mele prea slabe dupa lupta spunandu-i lui Lily sa se tarasca,ramasem complet uimita cand observasem ca ma ascultase.Desi imi facu multe probleme noaptea asta nu o puteam lasa in durere,chiar daca era amica devoratorilor astora.Viperina tremura de nervi sau de durere nu stiam aceasta isi privea mainile pline de sange.M-am asezat langa ea incepand sa ii vindec ranile provocate de copac.Spre norocul sau puteam sa vindec in doar cateva secunde.

“-Esti bine?”am murmurat.

16 Feb 2011, 22:04
Am auzit-o pe Tamara tipand dupa mine sa am grija dar nu am bagat-o in seama. Tipa disperata ca nu fusese ea dar nu prea o credeam. Continuam sa o amenint ca o omor. Mi-am oprit amenintarile cand Tamara imi spuse sa ma tarasc. Am ascultat-o iesind incet de sub copac. Aceasta imi vindeca toate ranile in cateva secunde. Puterile ei erau foarte folositoare, ne-ar prinde bine un devorator ca ea. Din pacate nu era in stare sa omoare nici o musca.

Ma intreba daca ma simt bine si i-am raspuns cu o voce rece:
"Da, mersi."
M-am ridicat usor in picioare ducandu-ma alaturi de cei doi devoratori.
"Tamara stiu ca nu vrei sa ni te alaturi dar cum ti-am mai spus suntem oameni de cuvant si suntem de treaba daca avem prieteni nu renuntam usor la ei si luptam pentru ei." i-am spus incercand sa nu o mai enervez.
"Dar poti veni acum cu noi sa vezi cum suntem cum ne comportam unii cu altii, doar daca vrei. Nu suntem niste oameni asa rai.... Ei bine cu exceptia faptului ca avem gusturi mai ciudate... aa si nu suntem ingaduitori dar vin-o si vezi cum ne comportam cu prietenii adevarati." am incercat sa-i fac o invitatie.
Ma gandeam ca i-ar placea sa vada cum suntem noi cu adevarat si cum ne comportam noi cu prietenii adevarati.

Odette Bellatrix Malfoy

16 Feb 2011, 22:51
Dupa ce am ajutat-o pe Lily sa isi vindece ranile,ramasesem complet uimita cand imi multumi,i-am zambit calduros.Chiar nu ma asteptam sa fac lucru acesta dupa toata noaptea aceasta plina de peipetii.Acestia ma invitara sa imi arate cum se comporta ei cu prieteni adevarati.La inceput eram putin speriata,ma gandeam sa raman in cort si sa citesc dar gura mea spuse in acel moment,'da'.fara sa mai stau prea mult pe ganduri.M-am ridicat pe pe pamant ducandu-ma langa Lily,ma uitam putin derutata la cei doi nestiind ce doreau sa imi arate dar ma facura curioasa.

"-Bine vin.Dar unde vom merge?"am spus eu.
"-Iti vom arata imediat."spuse un devorator.
"-Sper sa stai potolita."spuse celalalt razand.
"-Da asa voi face."am chicotit.

Speram sa nu faca ceva rau sau sa ma oblige sa ma alatur lor pentru ca nu as fi acceptat nici moarta.Mersem ceva prin padure pana cand ajunsem intr-un loc in care mai erau inca cinci devoratori...cand ii observasem inima incepu sa imi tresara de frica.

16 Feb 2011, 23:08
Ajunsesem in alta poienita unde mai asteptau alti cinci devoratori. Cand Tamara ii vazu tresari. Am zambit urandu-i un calduros bun-venit. Devoratorii se oprira din ceea ce faceau si se adunasera in fata mea si a Tamarei.

"Ea e Tamara o noua prietena si vreau sa fiti draguti." am zis facand toti devoratorii sa rada pentru ca noi nu eram draguti. Tamara se uita urat la ei. Dupa ce se oprira din ras ii urara un bun-venit Tamarei. Aceasta le multumi cu o voce ragusita de emotie.
Am plecat de langa ea plimbandu-ma prin poienita.
"Si ce ati mai facut in ultimul timp?" i-am intrebat eu pe devoratori. Dupa fetele lor acestia erau pusi pe glume si zambeau incontinuu.
"Stii si tu! Am omorat Incuiati. Este placerea noastra." spuse unul razand uitandu-se la Tamara care inghiti in sec. Am inceput sa rad vazandu-i privirea si am linistit-o spunandu-i ca glumea.
"Si ce ai vrea sa facem? M-am plictisit. Tamara da-ne o idee." spuse un devorator.
Nu stiam ce idee avea sa ne dea Tamara. Adevarul era ca ne plictiseam cam des si faceam tot felul de farmece, dar ma gandeam ca poate Tamara va veni cu ceva nou.

Odette Bellatrix Malfoy

Thread Closed