`Under the stars.[^]
|
17 Feb 2011, 13:15
|||
|
|||
Mersem ceva prin padure pana ajunsem intr-o poienita unde se aflau mai multi devoratori care zambeau si radeau cand ma vazura asa speriata si cum ma invarteam in jurul meu uitandu-ma la toti devoratori din poienta.Lily ii intreba ce au mai facut de cand nu se mai intalnisera,unu dintre ei spuse ca au omorat incuiatii doar era placerea lor,inghitisem in sec putin speriata de ceea ce imi spuse.Acolo locuiau si parintii mei si unii din prietenii lor incuiatii,dar viperina ma linisti spunandu-mi ca glumea.'Sper.'imi trecu prin minte pana cand unu devorator ma intreba ce am putea face,am stat putin pe ganduri,nu prea stiam ce idee sa le dau lor,mai ales ca erau niste devoratori care faceau rau incuiatilor si vrajitorilor.
"-Pai prea stiu."am murmurat cu capul in pamant. "-Nu ai si tu nici o idee?"spuse un devorator. "-Am cateva in minte...dar o sa vi se para prostesti." "-Ce spuneti sa imi aratati si mie puterile voastre."am murumurat. M-am uitat la Lily asteptand un raspuns de la ceilalti. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
17 Feb 2011, 16:07
|||
|
|||
Cand Tamara spuse prima data ca nu are nici o idee mai multi devoratori oftasera de plictiseala intreband-o daca nu are nici macar o idee. Aceasta spuse ca ar vrea sa-i aratam puterile noastre mai speciale. Era o idee minunata.
"Buna idee." spusera mai multi devoratori in cor. Zambeam si ma gandeam la primul lucru pe care ar fi trebuit sa-l vada Tamara. "Putem lua forma unui suvoi negru de fum, care ne permite sa ne miscam foarte repede." am inceput sa-i explic. Incet toti devoratorii se transformasera in fum. Ne miscam repede ametind-o pe Tamara. Dupa ce ne-am oprit am intrebat-o: "Cum ti se pare asta?". Tamara spuse ca e destul de folositor. Acum trebuia sa-i mai explicam despre Semnul Intunecat, dar vroiam sa las pe altcineva sa o faca. "Explica-i tu despre Semn." am spus aratand spre un devorator si ridicand maneca de pe bratul stang. Ceilalti ma urmara. M-am apropiat de Tamara pentru ca vroiam sa-i arat semnul mai bine, dar aceasta intoarse capul de parca i-as fi aratat un semn obscen. "Te simti bine?" am intrebat-o zambind. Aceasta raspunse ca e bine. "Deci prin acest Semn putem comunica foarte usor." incepu devoratorul sa explice. "Daca ceilalti sunt departe ii Putem chema foarte repede." spuse el facand un semn catre devoratori iar acestia disparusera. Am asteptat cinci minute apoi mi-am scos bagheta si am atins Semnul. Acesta se inegri foarte tare iar devoratorii aparura imediat in poiana in forma de suvoaie de fum. "Ne mai putem trimite mesaje scrise cu... sange." am terminat eu explicatia in locul devoratorului. Mi-am scris ceva pe brat cu ajutorul baghetei iar cuvintele aparura zgariate si pe bratele celorlalti devoratori. Tamara se stramba putin la vederea modului in care mai comunicam noi dar i-am spus: "Nu e chiar asa rau." "Mai vrei sa stii ceva?" intreba un alt devorator. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
17 Feb 2011, 22:47
|||
|
|||
Devoratori imi aratara una dintre puterile lor speciale,cum vazusem si la Lily cand ma luptasem cu ea se transforma intru-un fum negru,cu ajutorul acestuia se puteau misca foarte repede in doar cateva secunde fiind in spatele meu,acestia imi cerura parerea,spusem ca era foarte folositoare mi-ar fi placut si mie o asa putere dar ma multumeam si cu ale mele,desi nu erau chiar asa de folositoare.Eram uimita cum puteau fii asa de linistiti in preajma unei astropufe prea iubitoare si care locuieste in Lumea Incuiatilor,deobicei auzeam numai lucruri rele despre acestia,dar in noaptea asta pareau asa de....prietenosi.Am zambit putin la gandul acesta doream sa ii intreb ceva.Speram sa imi raspunda cineva.
“-De ce toata toti spun ca omorati vieti?”am murmurat cu capul in pamant. “-Acuma pareti asa de prietenosii..Nu inteleg?”mi-am ridicat capul uitandu-ma confuza la ei. “-Vrei sa stii?Tamara?”spuse un devorator razand. “-E adevarat?”am soptit eu socata. Speram sa fie totul o minciuna si ca ei sunt asa in fiecare zi,si ca nu raneste pe nimeni.Chiar uram sa vad oamenii suferind in fata mea.Dar nu as fi tipat daca mi-ar spune ca totul este adevarat,ma bucuram ca acuma chiar erau de treaba si prietenosi. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
17 Feb 2011, 23:23
|||
|
|||
Imi era atat de teama ca Tamara va pune intrebarea asta si tot va trebui sa-i raspundem sincer. Am inceput sa ma plimb nelinistita prin luminis. "Sa-i spun sau nu?" aceatasta era intrebarea care nu imi mai parasea mintea si nu ma lasa sa gandesc limpede.
Mi-am dres usor glasul incepand sa vorbesc: "Pai... Tamara ... noi...." aceasta fusese prima mea incercare, dar se pare ca nu reusise mai deloc. Nu puteam sa-i spun chiar asa direct. Am scos bagheta din buzunarul robei si am facut sa apara doua pernute. "Ia loc." am indemnat-o pe Tamara. Aceasta se aseza parand calma dar nu eram sigura ca era. "Tamara noi acum suntem in toane bune.... Dar nu pot sa neg faptul ca ucidem, torturam, blestemam, rapim...." am zis vrand sa mai continui dar Tamara ma oprise cu un oftat usor. "Daca te consoleaza nu am mai facut nici un rau de aproximativ o saptamana" am incercat eu sa o calmez. Noi eram prietenosi dar in cazuri mai speciale: familie si prieteni apropiati. "Sa stii ca tie nu ti-am face niciodata rau, chiar daca nu vrei sa vii printre noi. Poate o sa te omoram daca spui ceva." i-am zis razand la ultima parte. Tamara zambi si ea. "Dar sa stii ca poti face si tu chestia cu fumul daca ni te alaturi si multe altele..." incerca un devorator sa o convinga. Stateam acolo in padure gandindu-ma la ceva bun de facut, eu mereu ma plictiseam. Ma uitam din cand in cand spre Tamara sa vad ce mai face. Eram sigura ca ea nu ni s-ar alatura nici daca am omora-o. Am oftat puternic uitandu-ma la stele... Odette Bellatrix Malfoy
|||
18 Feb 2011, 12:41
|||
|
|||
Tamara mai venise cu un val de intrebari la care trebuia sa ma gandesc bine inainte de a raspunde. Cand faceam rau cuiva eram mereu cu zambetul pe buze, ca si acum cand o vedeam pe Tamara atat ce curioasa de semntimentele noastre.
"Da esti!" spuse un devorator. "Da este, ce?" am intrebat pentru ca nu fusesem prea atenta la conversatie. "Este prea iubitoare si prietenoasa..." spuse acesta. "Da... ai dreptate." i-am zis incercand sa nu o fac pe Tamara sa se simta prea prost. Dupa ce m-am gandit bine la un raspuns care sa nu o faca sa o ia la fuga urland ca in padurea asta sunt devoratori, i-am spus: "Nu suntem obligati sa omoram, doar atunci cand avem misiuni, dar nu pot sa spun ca suntem obligati. Si nu ne displace sa vedem cum oamenii pe care ii uram sufera in fata noastra. Si suntem foarte veseli si zambitori cand ne intalnim cu acele persoane pe care nu le suportam." mi-am terminat explicatia. Ma uitam la Tamara incercand sa-mi dau seama la ce se gandea, dar privirea ei nu-mi spunea nimic, ceea ce ma ingrijora putin. Ma uitam spre ceilalti devoratori care imi zambeau si-mi dadeau de inteles ca am procedat bine ca i-am zis adevarul. Odette Bellatrix Malfoy
|||
18 Feb 2011, 13:13
|||
|
|||
Lily ma ruga sa iau loc luand bagheta pentru a face o vraja in care sa apara doua pernute pe un trunchi de copac care era cazut,m-am asezat pe aceasta asteptand sa continue ceea ce o intrebasem eu mai devreme.Pana cand spunea ca totul este adevarat incepu a imi enumera tot felul de chestii care facea ca lumea sa sufere...Ucidere.Blestem.Tortura.Rapire.Moarte.Ma uitam la viperina ingrozita imaginand-o pe ea facand asa ceva,mi se parea teribil de ingrozitor sa aud aceste lucruri asa ca oftasem usor,oprind-o pe Lily din enumerarea durerii.Dar ma simteam ciudat de bine in preajma lor,daca aveam sa le spun si prietenilor mei ca am stat o noapte intreaga cu devoratori sigur nu m-ar crede niciodata,am chicotit la gandul acesta.Sigur ar fi sarit pe mine cu intrebarile...dar imi placea in preajma lor,dar nu indeajuns incat sa ma alatur lor.Niciodata.
"-Dar de ce faceti asta?"i-am intrebat eu pe devoratori. "-Voua va place sa faceti asta?"am murmurat. "-Mi se pare ingrozitor."am tresarit gandindu-ma la 'lista dureri.' "-Ma rog sunt eu prea prietenoasa si iubitoare."mi-am dat ochii peste cap. Pe mine nu m-ar fi incantat cu absolut nimica sa vad persoane tipand de durere in fata mea si de aceea nu doream sa ma alatur lor.Dar pe ei ii facea mai veseli daca pierea un om sau zambeau la moartea unei persoane?Erau obligatii sau ce?Nu voiam sa judec pe nimeni dar doream niste explicatii. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
18 Feb 2011, 22:24
|||
|
|||
Lily imi spuse ca totul era adevarat si se bucurau cand se intalaneau cu dusmanul sau abea astepatu sa inceapa o lupta,nu imi puteam imaginam cum puteau sa zambeasca la suferinta unei persoane chiar si a dusmanului.Mereu ma gandeam cu ar fi fost daca as omora orice incuiat care imi facu rau in trecut sigur ar fi iesit in jur de trei zeci de oamneii,nu ii iertasem inca dar cum spuse si acel devorator eram prea moale.Nu rezolvam nimica prin moartea altora.Am oftat puternic lasand privirea in jos.Chiar acesta era un motivul in care nu m-as fi alaturat grupului lor.
„-Voi ce faceti in fiecare noapte?”am intrebat eu uitandu-ma la ceilalti. „-Mereu ne plictisim.”spuse un devorator. „-De ce nu mergem la cortul meu?”am spus eu zambind. „-Si ce facem acolo?”spuse un alt devorator care se sprijinea de trunchiul copacului. „-Acolo am mancare si o carte de farmece si prezicerea viitorului.”am zambit. [b]„-Lily tu ce spui?”[/bam ]intrebat. Mi-am mutat privirea pe viperina care isi lasa capul pe spate pentru a privii stelele de pe bolta cereasca,mi-am ridicat putin privirea uitandu-ma la ele intotdeauna ma fascina acest lucru.Cand eram la bunici mei mereu imi luam o patura si o puneam in curtea din fata iar bunica mea imi mai spunea cate o poveste cu vrajitori si vampiri.Un devorator arunca cu o creanga de pe jos in umarul viperinei care o facu sa tresara privind agitata in jurul sau.Am chicotit la scena aceasta intreband-o daca vrea sa mergem la cortul meu. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
18 Feb 2011, 22:44
|||
|
|||
"Care a fost e mort!" am zis eu razand ridicandu-ma in picioare si uitandu-ma dupa cel care aruncase cu crenguta in mine. Tamara se uita speriat iar ceilalti incepusera sa rada.
"Eu am fost." spuse un devorator. "Da, Tamara mergem." am zis eu ducandu-ma spre devorator. Aveam creanga cu care aruncase in mine in mana. Acesta se ridicase si mergea cu pasi marunti inainte. 'Un atac pe la spate..... Perfect." mi-am zis eu in gand. Mergeam incet spre cortul Tamarei in spatele devoratorului. Cand am ajuns la un metru de el mi-am luat avant si i-am sarit in spate intepandu-l cu crenguta in burta si printre coaste. Ceilalti radeau in hohote iar devoratorul incerca sa-mi smulga crenguta din mana. Dupa ce intr-un final reusise ma ruga frumos sa ma dau jos de pe el pana nu-i rup spatele. M-am dat usor jos stergandu-mi lacrimile de ras de pe obraji. Ceilalti devoratori si Tamara faceau acelasi lucru. "Ce va uitati asa haideti sa mergem. Aproape am ajuns" le-am zis chicotind. Mai trecura inca cinci minute si eram la cotul Tamarei unde lucrurile nu erau tocmai in ordine: copaci daramati urme de lupta pe pamant si nu ultimul lucru sangele ramas de la mine cand copacul se prabusise peste mine. "Ce s-a intamplac aici?" intreba un devorator putin ingrijorat. "Doar nu credeai ca mi-a fost usor sa o lamuresc pe Tamara ca nu-i vom face nimic, nu-i asa?" am intrebat eu chicotind. "Mda ma gandeam....." raspunse acesta. "Deci... Tamara cred ca ar fi timpul sa ne arati si tu cateva din puterile tale. Ce zici?" o intreba un alt devorator. Odette Bellatrix Malfoy
|||
19 Feb 2011, 00:29
|||
|
|||
Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
19 Feb 2011, 00:50
|||
|
|||
Ceea ce ne aratase Tamara era absolut grozav. Ma gandeam cat de folositoare ne-ar fi o persoanaca ea, mai ales ca ne era o prietena asa buna.
Ma uitam in jur asteptand sa spuna ceilalti ceva dar erau prea uimiti de ceea ce vazura. "Tamara a fost super..." am zis eu regretand ca nu vroia sa ni se alature. "Da chiar a fost foarte bine, dar mai exerseaza." aprobara si ceilalti devoratori. Ma gandeam la un subiect de discutie cand mi-am amintit de punga ciudata facuta de Incuiati. Am zambit cand mi-am amintit cu cata scarba am luat punga dar eram pregatita sa incerc o chestie din aia. "Tamara mai stii aia care mi-ai aratat-o facuta de Incuiati? O punga cu mancare." am zis eu strambandu-ma putin. Ceilalti incepura sa faca tot felul de gesturi, cum ca ar vomita. Tamara nu-i baga in seama si scoase punga din rucsac. Am luat-o cu doua degete. Si mie imi era oarecum scarba de ea dar eram curioasa. Am desfacut-o si am mirosit ce era inauntru. "Sare!" m-am strambat eu. "In fine care are tupeu sa guste?" am intrebat eu scuturand punga. Cand am vazut ca nimeni nu e prea entuziasmat am zis: "Lasilor! Voi incerca eu prima." Am bagat o chestie din aia in gura, nu aveam idee cum se cheama. 'Sunt bune!' am gandit fara sa-mi vina sa cred. Ceilalti se uitau la mine curiosi. M-am gandit sa-i pacalesc un pic. Am inceput sa tusesc puternic. Incercam sa le spun ca ma sufoc. Mai toata lumea sarise in picioare vrand sa ma ajute. Mi-am dat drumul la pamant, putin dureros impactul dar trebuia sa para cat mai realist. "Lily! Lily!" ma strigau cei din fata mea. Deodata m-am ridicat brusc strigand un "bau" si razand in hohote, la vederea expresiilor lor. "Chiar v-am speriat?" am intrebat eu razand. "Oare!?" intreba sarcastic un devorator care desi era speriat radea. Am oftat vrand sa para ca imi cer oarecum scuze. M-am intins pe iarba uitandu-ma la ceilalti si asteptand... ceva. Odette Bellatrix Malfoy
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|