Flying Monkey
|
15 Feb 2011, 16:50
|||
|
|||
Ronnie, multumesc mult pentru semnatura + icon!
![]() |
|||
19 Feb 2011, 22:04
|||
|
|||
Veronique, ai putea te rog sa imi faci si mie un avatar?
Tip: Avatar Marimi: pai ma intereseaza doar sa nu fie icon Imagini: ![]() Text: Bella Mood, culori: cat mai dark si mai Ravenclaw [ daca este posibil amandoua ] Forumuri in care vor fi folosite: Dark Mark Alte mentiuni: Multumesc anticipat! • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
19 Feb 2011, 23:03
|||
|
|||
Tip: Signature.
Marimi: cum ti-e la-ndemana. Imagini: this and/ or this. Text: I prefer to cheath.. Mood, color: cum crezi ca e mai bine. Forumuri: DarkMark. Alte mentiuni: -
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
22 Feb 2011, 00:42
|||
|
|||
Tip: Sig&Av.
Marimi: 400x200 Imagini: 1, 2, 3 :] Text: Mood, color: nici prea dark nici prea light; you know my style xD Forumuri: DarkMark. Alte mentiuni: - ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
22 Feb 2011, 00:53
|||
|
|||
Ronnie, te superi daca imi anulez comanda? :-s
Mi-am schimbat avatarul, nu mai e Kristen Stewart :-s • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
27 Feb 2011, 04:09
|||
|
|||
Tip : Signature
Marimi : 400x200 Imagini : photo Text : You're bringing back the real me. Mod,culori : hmm,ma las in mana ta Forumuri : DarkMark Alte mentiuni : nu ma grabesc deci fa-o cand ai timp .Multumesc mult Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
27 Feb 2011, 05:18
|||
|
|||
Tip : Sig& avatar.
Marimi : like always. Imagini : ![]() Text : Pensando en ti Mod,culori : cum vrei tu Forumuri : DarkMark.org Alte mentiuni : Stiu ca va iesi minunat. Nu este urgenta,poti sa o faci cand doresti/daca doresti.. Thanks ![]() |
|||
27 Feb 2011, 19:35
|||
|
|||
Mi-am retras comanda si acum iti cer una noua
Sper sa ai timp pentru inca o comanda micuta ![]() Tip : Signature Marimi : cum vrei tu ![]() Imagini : img1 si img2 Text : tuu alegi Mod,culori : tot tu alegi ![]() Forumuri : DarkMark Alte mentiuni : Multumesc enorm anticipat si fa-l cand ai timp ![]() • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
01 Mar 2011, 23:15
|||
|
|||
[justify]@Jade, ti-am terminat setul:
![]() ![]() @Melody [Bell, presupun ], si setul tau e gata: ![]() ![]() ~ Sper sa va placa, daca nu, va rog mult sa nu aruncati cu pietre, am pielea sensibila...[/justify] my momma { raised } me a prophet
|
|||
01 Mar 2011, 23:21
|||
|
|||
Foarte tare setul pentru Jade
Si pentru Melody [adica alta clona ma rog..nu e clona ca nu am facut'o eu, dar mrg] E ok Dar eu chiar am vrut scrisul ala in romana..iar avatarul..120x120 Dar e buna si asa Thnx a lot, Ronnie ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|