Invatand in fiecare zi...
|
14 Feb 2011, 19:33
|||
|
|||
Azi am invatat [defapt mi'am redemonstrat] ce stare de bine iti da o anume melodie si ce fel iti alunga gandurile din cap.
![]() |
|||
14 Feb 2011, 19:41
|||
|
|||
Azi am invatat (de fapt, acum doua minute) ca mai bine raspunzi la interfon inainte sa inchida
![]() |
|||
14 Feb 2011, 19:50
|||
|
|||
Isabella River Wrote:Ieri ( defapt astazi, ca era 1 noaptea ) am invatat cat de mult il iubesc. Si eu te iubesc! Iar eu am invatat acelasi lucru, plus inca ceva. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
15 Feb 2011, 21:52
|||
|
|||
Azi am invatat ca nu va mai fi niciodata ce a fost cand va fi vreodata.
No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
15 Feb 2011, 22:46
|||
|
|||
Azi am invatat ca uneori oricat de mult te straduiesti sa faci ceva,niciodata nu va fi apreciat cum trebuie.
![]() |
|||
18 Feb 2011, 20:14
|||
|
|||
Azi am invatat ca cel mai crud lucru din lume este sa fi insultat din cauza defectelor.
![]() ![]() |
|||
18 Feb 2011, 22:08
|||
|
|||
astazi am invatat ca daca ai rabdare pana la urma primesti ceea ce iti doresti cu adevarat.
![]() ![]() |
|||
20 Feb 2011, 04:18
|||
|
|||
Azi am invatat ca prostia omeneasca este nelimitata. :-j
No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
20 Feb 2011, 11:56
|||
|
|||
Layla, cata dreptate ai. Te inteleg perfect. Simt acelasi lucru.
Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
21 Feb 2011, 00:00
|||
|
|||
Azi am invatat ce inseamna iubirea. :-)
Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|