Back to winter
|
13 Feb 2011, 21:39
|||
|
|||
Continua sa se uite la ambalajele diferitelor tipuri de ciocolata.
"-Uite aici" chicoti ea. Lily privi punga cu broscute. "-Te fac sa oracai pentru o ora" spuse Bell. "-Cam mult" remarca Lily. "-Da..dar intr'o ora" replica cercetasa. "-Te'ar scoate afara profesorii" chicoti Lily. "-Totusi..mai bine nu" ofta Bell. Gasi alta, care i se paru de'a dreptul interesanta. "-Una care te face sa vorbesti limba trolilor pentru jumatate de ora" anunta ea. "-Asta da inventie" chicoti Lily. "-Pai nu? Nu iti mai trebuie translator!" raspunse Bell, razand. |
|||
13 Feb 2011, 23:12
|||
|
|||
"-Da.", am raspuns. "Si cu ciocolata de mai devreme, cea care te transforma in trol, nu o sa observe nimeni diferenta."
"-Ar putea fi folositor", spuse Bell razand. "-Mda, dar as prefera sa nu fiu pusa in situatia asta", am spus incercand sa par serioasa. Dar am izbucnit in rasul meu ciudat, si nu m-am oprit pentru cateva minute. Bell radea impreuna cu mine, dar rasul ei parea o simfonie pe langa al meu. "-Ce ne mai distram", am remarcat vesela. "-Da..", spuse si Bell. Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
14 Feb 2011, 16:03
|||
|
|||
Fata privi in jur, parand sa delibereze.
"-Cred ca am terminat si aici" spuse ea. Nu mai avea ce sa cumpere. "-Dar unde mergem acum?" murmura Lily. Cercetasa ridica din umeri; nu prea avea idei. "-Gasim noi" chicoti ea. Cu bratele incarcate de cumparaturi se indreptara spre casa. "-In sfarsit!" spuse Lily. Platisera tot, iar acum iesira in fata pravaliei. "-Hai sa ne hotaram repede unde sa mergem" chicoti Bell, tremurand de frig. |
|||
14 Feb 2011, 20:41
|||
|
|||
Ne-am uitat amandoua in jur, inghetand de frig. Tremuram de-a binelea, cand mi-am adus aminte de ce imi dorisem de la inceput sa vin pe Aleea Diagon. M-am uitat pentru cateva secunde la mine. Eram incarcata de pungi, dar in niciuna dintre ele nu se afla ce vroiam defapt.
"-Bell, am uitat ceva", am spus pe jumatate razand, pe jumatate suparata pe mine insumi. "-Da? Ce anume?", intreba fata. "-E ziua fratelui meu in curand, si initial venisem sa ii cumpar ceva, ca sa il am mai din timp. Dar am uitat complet." "-Oh, pai hai sa mergem acum sa-i iei ceva." "-Te superi daca mergem la Vajhat magic? Poate gasim ceva interesant, in afara de cadoul pentru fratemiu", am zis chicotind. Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
15 Feb 2011, 18:37
|||
|
|||
Bell aproba usor din cap.
"-Nu sunt eu prea mare fana..dar vin" chicoti ea. "-Perfect atunci!" replica Lily, entuziasmata. Incepura sa mearga spre magazinul in care se gaseau obiectele sportive. Sperau doar sa nu fie inchis; totusi, nu era prea tarziu. "-Si ce te'ai gandit sa'i iei?" intreba cercetasa. Lily paru dezorientata. "-Sincer..nu stiu..ce gasim pe acolo" chicoti fata. "-Ok..dar cati ani are fratele tau?!" murmura Bell. |
|||
19 Feb 2011, 17:52
|||
|
|||
"-Pai.. implineste 17..", am raspuns zambind.
"-Si de ce nu l-am vazut niciodata prin castel?" "-Pai, a preferat sa invete acasa", am zis dand din umeri. "-O.. Deci ce ai putea sa ii iei?", intreba Bell. "-Pai.. Nu stiu.. Ce pare interesant pe aici?" "-Nu stiu, ce zici de o carte?" "-Nu.. Trebuie sa fie mai special.." "-Asa e", aproba Bell. "Ce matura are?" "-Nimbus 2001..Hei, cred ca am destui bani sa ii iau un Fulger. Crezi ca ar fi destul de special?", am intrebat nedumerita. Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
20 Feb 2011, 10:40
|||
|
|||
Cercetasa incepu sa rada; cu siguranta, era un cadou consistent.
"-Eu zic ca e suficient" chicoti ea. Lily zambi. "-Deci cred ca ii voi lua o matura" murmura ea, ganditoare. "-Dap..daca e pasionat de Vajthat, mi se pare o idee geniala" aproba Bell. Si Rose era fana a acestui sport; dar acum era plecata, si abia daca o mai vazuse in ultimul an. "-La ce te gandesti?" o intreba Lily, cand intrara pe usa magazinului. Bell clatina incet din cap, alungandu'si gandurile. "-La nimic" replica ea. "Hai sa gasim matura" continua cercetasa, zambind. |
|||
20 Feb 2011, 14:42
|||
|
|||
Am inceput sa ne plimbam prin magazin. Dupa cateva minute, am vazut matura. Avea o culoare placuta, iar pe lemn erau inscriptionate niste litere aurii: Fulger.
"-Wow", exclama Bell. "-E foarte frumoasa", am aprobat-o eu. "Daca as sti sa joc vajhat, cu siguranta mi-as lua si eu una. Dar de obicei am nevoie de toata puterea mea de concentrare pentru a-mi tine echilibrul pe matura." "-E bine si asta", spuse Bell razand. "-Pai, merg sa o platesc. Vin imediat." Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
21 Feb 2011, 22:35
|||
|
|||
Cercetasa aproba incet din cap, in timp ce Lily se indeparta. Ramasa singura, incepu sa se uite dupa raftul cu carti; era sigura ca trebuie sa existe si volume in care sa iti explice cate chestii despre matura. Trebuiau sa fie si de alea acolo.
"-Gata?" chicoti ea, cand Lily se intoarse. Aceasta zambi. "-Cautai niste carti, nu?" intreba ea. "-Da" remarca Bell, incepand sa rada. "-Mereu cauti carti.." medita Lily. Realiza ca era adevarat. "-Da..sunt o mica parte din viata mea" marturisi Bell. |
|||
24 Feb 2011, 21:42
|||
|
|||
"-Da.. Si a mea", am adaugat scurt. "Desi inainte citeam mult mai mult.."
"-Inainte de ce?", intreba Bell. Am clipit aspru, incercand sa-mi alung gandurile pe care le ignorasem de atatea ori pana acum. "-Inainte de Ryan", am raspuns razand. "Dar acum m-am reapucat de citit, din moment ce am mai mult timp liber." "-A, inteleg..", spuse cercetasa chicotind. "-Deci.. Mai mergem undeva?" Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|