~Lonely Road
|
01 Feb 2011, 23:55
|||
|
|||
Stiam ca ar fi trebuit sa ma asigur ca Bells nu avea o comotie sau ceva de genul; singura problema era ca nu aveam idee cum sa descopar chestii d-astea...oricum, ea s-a imbatat prea mult ca sa pun un diagnostic precis.
Mi-am mijit ochii, scuturand niste zapada de pe umarul ei. -Trebuie sa-ti spun ceva , am marturisit inocenta, intrebandu-ma daca nu cumva uitasem niste bere langa copacul acela. Bells facu ochii mari. -Ce sa-mi zici? -Te iubesc, i-am zis, ridicand din umeri.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
02 Feb 2011, 00:02
|||
|
|||
Am privit-o uimita pe Dess . Nu ii statea in fire sa faca declaratii siropoase si deobicei aveam senzatia ca nici nu prea se dadea in vant dupa ele , dar in seara asta , probabil ca bautura o afectase mai mult ca oricand .
" - Mda . Si eu te iubesc . " am spus fericita , sarind in bratele ei . Stiam ca poate nu eram usoara cat o pana , dar nu cantaream nici cat un elefant . Asteptam cu nerabdare ca Desiree sa ma arunce pe jos in zapada , dar nu facu asta . Ma lasa usor jos si ma imbratisa , apoi incepu sa cante : " - Yeah ! Love is for free ! " La auzul vocii sale melodioase nu am putut sa imi stapanesc rasul . Era prea de tot . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
03 Feb 2011, 17:45
|||
|
|||
Am ridicat stanjenita din umeri cand imbratisarea lua sfarsit.Apoi am tras aer adanc in piept, amintindu-mi ca mai aveam ceva important de facut.
-Bells? am zis eu, privind-o cu ochi de catelus.Trebuie sa-ti spun ceva...important.Foarte important. Bella se uita nerabdatoare la mine, probabil gandindu-se ca nu eram in toate mintile sau ceva de genul asta. -Chiar vrei sa-ti dau trei lei, nu? Am zambit, anticipand momentul acesta. -Si aia, dar...vrei, te rog, sa-mi desfaci sticla de JB? am intrebat pe un ton rugator.
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
16 Feb 2011, 23:22
|||
|
|||
" - De parca as avea de ales " i'am zis eu pe un toc glacial . Am ridicat sticla de JB si m'am chinuit timp de cinci minute sa o desfac. Se pare ca Redds'ul isi facuse putin efectul .
" - In sfarsit ai reusit ! " zise Dess , satisfacuta . " - Mda . Cum sa nu ... si felicitarile mele unde sunt ? " Cercetasa zambi malefic , se apropie cu pasi repezi de mine si ma stranse in brate . Simteam cum imi striveste fiecare coasta , dar nu mai conta . Era ea , si asta o facea speciala . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Feb 2011, 22:13
|||
|
|||
-Multam' fain.
Bine ca mi-am amintit ca trebuia sa fiu politicoasa de fata cu Bells. De obicei nici macar nu multumeam. Preferam sa cer in continuare favoruri de la oamenii din jur, fara sa-mi pese de ei cand doreau ajutor din partea mea. Pur si simplu asa ma obisnuisem- era mult mai simplu. -Nu ai pahare? am intrebat, incruntata. Cum aveam sa dau pe gat un sticloi de cinci litri? Bella isi dadu ochii peste cap, asa cum m-am asteptat. -La ce-ti trebuie tie pahare? ceru ea, cu un ranjet inocent intiparit pe fata.
|
|||
19 Feb 2011, 22:33
|||
|
|||
Nu credeam ca as fi putut sa o iubesc atat de mult pe Desiree . Si totusi , iata'ma acolo , alaturi de ea , sorbind din sticla de JB . Pur si simplu era un moment unic .
De mult nu ma mai distrasem atat de bine . Am inceput sa ma plimb agitata , din cauza alcoolului . Simteam ca aveam atat de multa energie , incat as fi putut sa escaladez un bloc , si totusi , m'am razgandit . " - Hei , Dess ! " am strigat eu , distragandu'i atentia fetei. " - Da. Ce e ? " intreba ea , ridicandu'si privirea spre mine . Ochii ei verzi ca jadul ma priveau intrebatori , iar parul blond i se revarsa pe spate . Am incercat sa nu o mai analizez si am spus scurt : " - Ninge ! " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Feb 2011, 12:03
|||
|
|||
Am privit neaua ce se asternea delicat in troiene groase la marginea cararii.
-Bleah, urasc zapada, am bolborosit, incercand sa ma adapostesc la umbra unui stejar batran. Speram doar ca sticla de JB sa nu inghete. - Tot e mai buna zapada in locul ploii, imi zise Bella, privindu-ma cu superioritate. Si, in plus, e alba. -Nu credeam ca ai si preferinte cromatice la porcaria asta. Ea doar rase. Omatul ce se adunase pe crengile vestejite ale stejarului cazu, pierdut pe aripile vantului iernatic. -Bine, inteleg ca vrei un botez..., i-am zis, facandu-mi deja cateva planuri diabolice.
|
|||
28 Feb 2011, 10:50
|||
|
|||
" - Nici sa nu te gandesti . " i'am zis eu raspicat.
Desi imi placea sa privesc cum fluturii aceia de gheata se roteau in aer , intr'un dans nesfarsit , uram iarna. Era atat de frig si mereu trebuia sa ma imbrac cu haine groase. Nu era deloc comod. In plus, cel mai rau lucru erau botezurile. Le detestam. " - Am primit unul recent , sa stii. Prin urmare, nu mai am nevoie de inca unul." Dar din pacate nici macar nu apucasem sa termin propozitia,iar Desiree ma izbi jos. Am simtit cum zapada imi inunda urechile,apoi am incercat sa fug, dar in zadar. Stiam ca urma sa fiu ingropata acolo. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
03 Mar 2011, 12:11
|||
|
|||
|
|||
30 Mar 2011, 14:49
(This post was last modified: 30 Mar 2011, 14:50 by Bella Emily Rose.)
|||
|
|||
Eram atat de suparata, incat abia m'am putut abtine sa nu ma arunc direct asupra ei. M'am gandit mai bine si mi'am dat seama ca nu era cea mai buna strategie pe care o puteam folosi.
I'am zambit cu subinteles,apoi am facut cativa pasi spre ea. La inceput, am crezut ca urma sa fuga sau sa se napusteasca iar asupra mea, dar am avut o surpriza. Nu s'a miscat. Nu a facut nici macar un pas. " - Nu ai de gand sa faci nimic? " am intrebat'o eu sarcastic. " - Nu. " raspunse ea degajata. " - In regula, atunci. Nu am nimic impotriva. " Acestea fiind spuse am inceput sa arunc iar cu bulgari, folosindu'mi toata energia. " - Iti place? " am intrebat'o razand. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Road to Death | Mylene Lycoris OddCat | 2 | 1,054 |
22 Aug 2010, 13:45 Last Post: Mylene Lycoris OddCat |