Plimbari si tablouri
|
22 Feb 2011, 14:53
|||
|
|||
Plimbari, plimbari, plimbari.
Belle se plimba pe coridoarele Hogwarts`ului doritoare de aflarea unor lucruri noi. Cate secrete se aflau in acest castel! Numai secrete pe care ea trebuia sa le cunoasca. Tablourile parca ii citeau gandurile, pentru ca personajele din ele se uitau ciudat la ea, facand`o sa se simta putin prost. Se sunase. Nu-i nimic, orele ei s-au terminat oricum: profesoara de Transfigurari era bolnava si pana gasesc un inlocuitor elevii au liber. Multi pasi grabiti trecusera pe langa ea, vrand sa ajunga mai repede la ore, insa doar o pereche de picioare se oprisera in fata ei. • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
23 Feb 2011, 00:24
|||
|
|||
Tocmai ma intorceam de la biblioteca scolii,imprumutasem o carte pentru ora de farmece imi placea sa o iau inainte cu lectia,iubeam aceasta materie.Singurle ore care imi placeau cel mai mult erau 'Farmecele' si 'Previziuni despre viitor'.Memoram fiecare cuvant din carte cu speranta ca imi va intra ceva in capul meu.Dar fiind cu ochii in aceasta si mergand pe coridoare lovisem o persoana cazand pe jos cartea alunecand pe podea la cativa metri.Ma ridicasem de pe jos scuturandu-ma de praf ajutand-o pe fata sa se ridice.Mi se parea foarte cunoscuta pana cand am spus:
"-Esti Belle de la Ochi-de-soim!"i-am zambit fetei. "-Nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine dar ma cheama Tamara."am spus eu. Belle se uita la mine incruntandu-se dupa zambindu-mi parea ca isi aduse aminte de primul sau an la Hogwarts in expres cand am fost in acelasi compartiment cu Bell si Ema. ooc:sper sa nu te superi ca am continuat eu Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
23 Feb 2011, 13:27
|||
|
|||
OOC: Glad to see you here
BIN: [font=century gothic]Normal ca imi aduceam aminte de Tamara! Bunatatea si inteligenta ei ramasesera infipte in mine! - Normal ca imi aduc aminte de tinee! i-am spuse eu. Astropufa mica! - Esti mai mica decat mine, chicoti ea. M-am uitat ciudat la persoana din fata mea. In lateral un tablou [ feminin ] incepuse sa rada. Mi-am intors incet capul spre ea. • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
23 Feb 2011, 23:46
|||
|
|||
Eram asezat pe o fereastra de la etajul al doilea cand am azuti niste vocii in dreptul treptelor de la etajul inferior...asa ca am inchis cartile le-am aruncat in geanta si m-am intins peste balustrada...cu gandul la cine putea fi!
Erau doua fete destul de dragute care se pare ca se cunosteau destul de bine! Una dintre ele o recunoasteam foarte bine din camera de zi a Astropufilor ..era Tamara Rozie...o fata destul de inteligenta si cu umor era genul care iti placea sa o ai prin preajma cu toate ca nu prea vorbisem in ultimul an...find mai tot timpul plecat din Castel.. Iar Belle era inposibil de confundat dupa modul cum se purta cu tine era mereu vesela zambitoare si foarte increzatoare in fortele ei putea face pe oricine sa zambeasca ... Mi-am asezat mainile pe balustrada si le priveam atent...chiar daca trasul cu urechea nu era genul meu ...astazi faceam o exceptie.. "-Hmm...interesanta replica" |
|||
24 Feb 2011, 12:21
|||
|
|||
Mi-am dat ochii peste cap,eram mai mare decat Belle care era in anul patru iar eu in anul sase nu doream sa trec asa de repede in anul sapte mai aveam multe lucruri de facut la Hogwarts,era prea rapid.Am intrebat-o pe Belle daca doreste sa ne plimbam pe coridoare pentru a ne cunoaste mai bine nu prea avusem sansa in expresul Hogwarts...galagia si pisoiul Buky al fetei alergand prin compartiment in incercarea de al prinde.Eram putin cam obosita dar mai bine stateam cu aceasta fata decat sa imi pierd vremea prin turnul astropufilor uitandu-ma pe pereti ascultand conversatiile despre baietii sau haine ale celorlalte fete.
"-Ce mai faci tu?"i-am zambit. "-Cautam si eu ceva de facut?"spuse Belle. "-Vrei sa ne plimbam"am raspuns. Aceasta clatina usor din cap in semn ca 'da'.Aveam senzatia ca cineva ne urmarea am privit in urma mea dar nu era absolut nimeni,am ridicat din umeri mergand inainte cautand un subiect de discutie,cand imi trecu ceva.Nu stiam cum va reactiona la asta dar doream sa stiu ce gandea despre acestia. "-Belle ce parere ai de devoratori ai mortii?"am murmurat.Aceasta facu ochii mari speraita tresarind la ultimele cuvinte. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
24 Feb 2011, 12:52
|||
|
|||
Ma cam saturasem de privit si de ascultat la conversatia celor doua fete asa ca mi-am facut curaj si am intervenit cand am auzit intrebarea Rozei...
-Devoratori Mortii...o legenda ...una adevarata...ce e drept!.. -Lasi...increzuti...dar puternici...nu e drept ca au ramas putini din ei... Fetel tresarira foarte speriate cand imi auzira vocea... -A fost un timp cand ei vanau dar acum ei au devenit cei vanati!! Am zambit politicos catre cele doua fete... -Aaaa...scuze ca am intervenit asa din senin...doar ca intrebarea a fost foarte buna! -Numele meu este Oliver Queen... |
|||
24 Feb 2011, 13:26
|||
|
|||
Acum stiam de ce ma simteam urmarita in spatele nostru aparun un baiat pe nume Oliver de la astropufi,il mai vazusem prin turn dar nu prea aveam timp sa il cunosc asa de bine...poate acuma era momentul.Acesta imi rapsunse la intrebarea mea despre devoratori ii facu lasi increzuti dar puternici.De cand imi petreceam timpul cu ei chiar imi schimbasem parerea asta credeam si eu dar acuma nu.Chiar erau prietenosi si de treaba.
"-Eu sunt Tamara si ea e Belle."i-am zambit baiatului. "-Eu nu cred asta despre devoratori!"aproape am tipat punandu-mi mana la gura cerandu-mi scuze. Nu doream sa dau prea multe detalii deoarece sigur o incurcam daca afla careva ca imi petrec zilele cu ei si ca imi dau intalniri cu unul,atunci incheieturile mele incepura sa arda de durere,imi aduseam aminte de o noapte in Padurea Interzisa cand aproape era sa mor din cauza semnului lui de pe brat. "-Daca ajungi sa ii cunosti sigur iti va placea sa ii ai prin preajma."am zambit. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
24 Feb 2011, 20:32
|||
|
|||
Ma uitama la Tamara cum vorbea ...avea un fel aparte de a vorbi...isi impunea punctul de vedere calma linistita si sigura pe ea...o chestie care imi placea foarte mult...
Asa ca m-am gandit sa ii expun si eu punctul meu de vedere! -Hmm...zici ca sunt buni deci...interesanta afirmatie! -Dar iti voi spune ceva foarte simplu... -Vezi castanul din curtea castelului... "Fata imi afirma din cam ca il vazuse" -Crezi ca din el vor aparea doar casteane coapte !? -Exact cea ce spui tu...despre devoratori...! -Ei nu se ascund dupa masti...ci dupa inima.....inima este bagheta vrajitorului! -Cu timpul am invatat asta.. -Sunt in mare parte increzator in cea ce zici tu despre ei...dar sunt doar excepti acestia! |
|||
26 Feb 2011, 17:12
|||
|
|||
Ma uitam putin cam uimita la cei doi astropufi.
Acest baiat...Oliver...avea clar ceva aparte. Insa nu stiam daca e ceva bun sau rau. Tamara intrebase despre Devoratori. Ma simteam ciudat...punea intrebari cam ciudate. Plus. De ce Devoratori? Tot asta intrebase si in Expresul de Hogwarts. Ma simteam putin cam ciudat. Pardon. Mult mai ciudat. Tamara spuse ceva. • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
26 Feb 2011, 18:07
|||
|
|||
Acest baiat Oliver vorbea foarte frumos,imi parea rau ca nu il cunoscusem mai de mult de cand pasisem pentru prima oara in scoala.Imi placea cu vorbea mai ales faza 'cu castanul din curtea Hogwartsului',chiar ma puse pe ganduri vorbele lui.Mi-am mutat privirea pe chipul Bellei acesta imi arata ca ii era foarte teama de devoratori.'Oare se intreba ca sunt unul dintre ei?Ca in acest moment as putea sa ii omor?'Si mie imi era foarte teama de aceia candva,dar sunt de treaba si glumeti cu prietenii lor,nu le-ar face niciodata rau,chiar imi placea in compania lor si mai ales a unui baiat devorator.De care nu voiam sa vorbesc cu nimeni decat cu Lily de la viperini,care spre uimirea tuturor din scoala imi era prietena buna.
"-Ce frumos vorbesti Oliver." i-am spus eu baiatului. "-Scuze Belle ca te-am speriat."m-am scuzat eu,zambind din coltul guri. "-Stiu ca am mai intrebat despre devoratori dar..."nu imi continuasem propozitia de frica pentru a nu da prea multe informatii despre ei daca ar afla sigur s-ar supara pe mine si nu mi-ar mai vorbi niciodata,mai bine taceam. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Plimbari Nocturne | Alice Morris | 6 | 1,342 |
06 Jan 2011, 19:34 Last Post: Veronique A. Dupont |