Dear Agony
|
23 Feb 2011, 16:58
|||
|
|||
Nu ii venea sa creada ca ea facuse asta; ca ea, Bell Evans, il salvase pe Jeremy de la o moarte sigura.
"-E de necrezut" murmura tanarul. "Cum pot sa'ti multumesc?!" continua el. "-Ramai in viata!" chicoti Bell. Meredith isi dadu ochii peste cap, razand. "-Numai sa indraznesti sa te mai apropii vreodata de un dragon" mormai ea. Kate si Steven se uitara unul la altul. "-E adevarat" soptira ei. Jeremy ii privi cu repros. "-Iar va puneti de acord impotriva mea?!" mormai el. "-Aproape ai murit din cauza unui monstru de ala!" urla Kate, panicata. |
|||
23 Feb 2011, 17:00
|||
|
|||
"-Deci, mai pe scurt, atata iti trebuie sa te intorci acolo" chicoti Bell.
Jeremy o privi dezamagit. "-Si eu care credeam ca esti salvatoarea mea" ofta el. Bell ii arunca o privire enervata; aproape suparata. "-Glumeam" chicoti tanarul. "-Sper!" remarca Bell, razand. Adevarul era ca nu isi mai putea incapea in piele de bucurie. "-Sincer..nu stiu ce pot sa spun" murmura Meredith. Se apropie de fratele sau si il imbratisa. "-Ai grija" ii sopti Bell, putin ingrijorata. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
26 Feb 2011, 20:30
|||
|
|||
Meredith inghitea aerul lacoma, strangandu'si fratele la piept.
"-Mer?!" sopti Bell, deja alarmata. Era ciudat ca nu se mai ridica de acolo; de Dumnezeu facea?! "-Meredith!" striga Kate, apropiindu'se. Tanara isi sterse cateva lacrimi de pe obraji si se indeparta cu un zambet. "-Ce aveti toti?" mormai Jeremy. "Nu are voie sa ma imbratiseze sau ce?!" continua el. Cercetasa zambi. "-E in regula" replica aceasta, chicotind. Meredith insa o privi serioasa. |
|||
26 Feb 2011, 20:57
|||
|
|||
Ura cand oamenii dragi nu aveau incredere in ea. Stia ca e un monstru, dar parca nu era nevoie sa i'o reaminteasca in fiecare moment cineva. Se indeparta de Bell, apropiindu'se de patul lui Jeremy; asezata pe marginea lui, ii lua mana tanarului si o duse incet la buze. Simti cum dragostea pentru el crestea cu fiecare clipa care trecea. Si incepu sa se gandeasca la cum ar fi reactionat daca fratele sau ar fi murit.
"-Sunt bine" sopti Jeremy. Meredith clatina incet din cap; chiar era mai bine. "-Asa si trebuie, baiete!" chicoti Steve. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
26 Feb 2011, 21:00
|||
|
|||
Simti raceala care se interpuse intre ea si Meredith; dar nu stiu cum sa o inlature.
"-Revin imediat" sopti ea. Iesi din salon, simtind nevoia unei plimbari. Incepu sa strabata coridorul lung si ajunse in fata unor scari. Hotari sa le urmeze, desi nu avea idee incotro duc. Spera doar sa nu fie ceva rau. "-Bell?!" striga cineva. Se intoarse brusc, speriata. "-Unde crezi ca mergi?!" mormai Meredith, cu un zambet ironic pe fata. Cercetasa incepu sa rada. "-O scurta plimbare?!" sopti ea. "-Intoarce'te" ofta Mer, dandu'si ochii peste cap. |
|||
26 Feb 2011, 21:02
|||
|
|||
Zambi, si urca cele doua trepte pe care le coborase.
"-Oare unde duceau?!" intreba ea. Meredith clatina incet din cap. "-Spre morga" replica ea. Bell ingheta. "-Iti bati joc de mine?!" intreba aceasta. "-Mda..am chef de glume sinistre la ora asta" pufni Meredith. Bun..poate nu trebuia sa spuna tocmai asta. "-Scuze" sopti ea. Bell clatina incet din cap. "-Sunt foarte stresata" insista Mer. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
26 Feb 2011, 21:03
|||
|
|||
"-Te inteleg" raspunse Bell.
Era normal; cum sa nu fi stresata intr'o situatie de asta?! "-Si ma simt aiurea" continua Meredith. Se oprira in fata usii salonului. "-Nu intram?!" intreba Bell. Mer dadu incet din cap. "-Intra tu daca vrei" raspunse ea. "-Nu fara tine" insista cercetasa. "-Simt nevoia de o pauza!" mormai Meredith. Se asezara pe bancuta si asteptara. "-Ce se intampla?" murmura Bell, privind'o. |
|||
26 Feb 2011, 21:05
|||
|
|||
Simtea ca nu mai poate; ca fiecare clipa care trecea o facea sa devina din ce in ce mai agitata.
"-Daca i se face din nou rau.." sopti ea. Bell o privi tematoare. "-Va fi bine" remarca aceasta. "-Si daca moare?!" insista Mer. Avea o presimtire urata. "-Nu moare, Meredith! Esti cu capu'?" mormai Bell. Nu putu sa nu rada. O privi cu un zambet. "-Nu stiu ce m'as face fara tine" ofta ea. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
26 Feb 2011, 21:07
|||
|
|||
Bell chicoti incet.
"-Mai bine sa nu ne gandim la asta" remarca ea. Presimtirea sumbra care se abatuse asupra lui Meredith se asternu acum si peste ea. "-S'a auzit ceva" sopti Mer. Bell tresari, ridicandu'se. "-Ce?!" intreba aceasta. Meredith dadu buzna in salonul fratelui sau. "-Bell!" striga ea. Cercetasa o urma in graba; vazu din nou patura patata de sange, iar cei doi parinti priveau scena ingroziti. "-Cheama pe cineva!" ordona Steve. Bell iesi, strigand dupa un Vindecator. |
|||
27 Feb 2011, 20:25
|||
|
|||
Se intampla din nou; acelasi Vindecator intra poate pentru a zecea oara in salon si il privi pe Jeremy.
"-Ar fi mai bine sa asteptati afara" spuse el. Bell o trase cu greu pe Mer pe hol, in timp ce parintii refuzara. "-Va rog" insista batranul. In cele din urma, si Kate si Steven iesira. Acum era acum. "-Ti'am spus eu" sopti Meredith, cu ochii plini de lacrimi. "-Shhh..va fi bine" replica Bell. Adevarul era ca nu stia cum va fi. "-Te rog..fa'l bine iar" spuse ea. Bell o privi atenta, cu ochii mari. "-Nu stiu daca va mai merge asta inca o data" remarca ea. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
murmurs of agony | Victor A. Olivier | 9 | 2,909 |
20 Jan 2012, 18:51 Last Post: Desiree Rose Goth |