RObotzi
|
26 Feb 2011, 23:48
|||
|
|||
Ah,love it!
![]() Apropo,sunt doar 5 episoade. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
27 Feb 2011, 00:13
|||
|
|||
Sunt 6 mai e si episodul 0 ; ))
![]() |
|||
27 Feb 2011, 00:19
|||
|
|||
Serios?
Episodul o / ![]() • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
27 Feb 2011, 12:44
|||
|
|||
A da =))))
![]() Scuzati,nu am luat in considerare si episodul 0 ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
27 Feb 2011, 13:17
|||
|
|||
^Da, Tatuajul..e primul episod.
La inceput imi placea mult sa ma uit la episoade cu colegii in pauze, si radeam de muream xD dar dupa cum a zis Al si Raizen..ma cam enerveaza ca acum toata lumea foloseste replicile astea si devine ceva asemanator tampeniei "nu stiu de-astea"..dar ce sa-i faci ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
28 Feb 2011, 00:19
|||
|
|||
Eu habar n`am ca exista
Nu sunt fan inrait , deci nu prea stiu • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
28 Feb 2011, 19:13
|||
|
|||
Daa sunt de acord cu tine Helena
Cand ii aud pe astia in pauza cu "Rasistule!" sau "Sa sugi o ceapa!" imi vine sa ma dau cu capu de pereti desi rad ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
28 Feb 2011, 21:21
|||
|
|||
Mda ai dreptate Ev
Tocmai astazi imi face un coleg "Niko,sa sugi o ceapa" Eu: "Rasistule" Dar frate,la un moment dat,te saturi sa auzi mereu aceleasi chestii,cum a fost si cu "Nu stiu d'astea!" ![]() |
|||
28 Feb 2011, 21:49
|||
|
|||
Mda, cel mai tare mi s'ar parea sa stie o mica parte din populatie, si sa glumim intre noi, cu "mediocrule" sau "ce satan e chestia aqsta" si ceilalti sa se uite la noi fara sa inteleaga Oh stai, la mine in clasa asa e
![]() |
|||
28 Feb 2011, 21:51
|||
|
|||
Ginny Andrews Blackfire Wrote:Mda ai dreptate Ev Replica aia ma omoara Oricum. chiar daca aproape toata lumea stie de asta , tot e amuzant . Sper doar sa nu devina secant . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|