ce musica ascultati voi????
|
02 Sep 2007, 20:22
|||
|
|||
Mie imi place punkul(nu inshiri cantaretzi ca ia mooolt) R&B, rap, shi un pic pop.... iuli itzi place PUNk??? dc nu maii zis niciodata?????? reaoooooo!!!!!
|
|||
02 Sep 2007, 21:22
|||
|
|||
Mmmhhh...
![]() ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
21 Oct 2007, 20:03
|||
|
|||
la mine depinde de melodie..dar in general ascult pop si rock...si latino
![]() A Drama Princess..
![]() |
|||
21 Oct 2007, 22:02
|||
|
|||
asc numai punk,rock,alternative,metal,heavy si mai multe dar nu le mai tin minte
![]() ![]() ![]() |
|||
09 Dec 2007, 21:08
|||
|
|||
eo ascult numai rock, punk sh gothic ... (urasc manelele
![]() ![]() |
|||
29 Dec 2007, 15:13
|||
|
|||
sa vedem ..
jazz , rock , punck , pop , dance cam atat urasc manelel nush cum puteti sa le ascultati .. bv waydreamer ![]() |
|||
18 Jan 2008, 21:09
|||
|
|||
ascult in general pop-rock-punk, in special Good Charlotte, Simple Plan, Sunrise Avenue, Green Day, Linkin Park
![]() |
|||
18 Jan 2008, 23:22
|||
|
|||
Pai, nu ma multumesc sa spun ca ascult rock ca nu merita, spun exact genurile de rock pe care le ascult si sunt cam asha : black metal(renumita muzica satanista, dar eu nu satanist), numetal(gen slipknot) si mai ascult rap(respect for 2pac) si cv r&b .
|
|||
02 Aug 2008, 12:40
|||
|
|||
FOLK METAAAL!!! ADOR
![]() ![]() ![]() Eluveitie, Korpiklaani, Kataklysm si mai sunt da e greu de retinut numele ![]() ![]() Am vazut la o vizitatoare cik nu ii place muzica clasica.. Stiti ce cred eu despre persoanele astea? ca sunt niste tarani sau manelisti.. adica.. plm .. muzica clasica e ceva perfect.. clasic=perfect wai.. si care mai aduce comentarii din astea... sa se gandeasca=)) si daca nu ii place, plm e manelista .. sau cine stie.. .. hmm.. adica nu trebuie sa o adori da ma rog.. de fapt... de ce ma mir? ce plm ? se pare ca nu multe persoane pot atinge perfectiunea :|.. macar ceilalti au fost inteligenti sa nu o spuna Dar se pare.. ca nu toata lumea.. are minte.. :-J sau creier.. asa ![]() ![]() ![]() ![]() Scuzati daca am jignit pe cineva.. dar .. m-am enervat |
|||
15 Aug 2008, 23:34
|||
|
|||
m-am dta pe tehno...:>...i know ur gonna find me a freak ....dar uffie e bestiala...ji ting tings
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|