Thread Closed 
In cautarea luminii
14 Feb 2011, 18:22
Am ramas putin socata ca Lily chiar il omorase pe baiatul acela,insa m-am adunat stragand-o si mai tare pe fata de par infingandu-i bagheta adanc in spate.Aceasta plangea in mainile mele reci ca de gheata.

"De ce faci asta doar stii ca el te foloseste nu tine la tine!"Imi zise aceasta facandu-ma sa ii trag un pumn in spate.

"Nu te priveste pe tine actiunile Lordului Intunecat si ca sa stii el chiar tine la noi!"I-am zis nervoasa.
"Sunt deacord sa merg cu voi,dar dati-le drumul prietenilor mei!"Spuse acesta printre lacrimi.

"Potter nu esti in masura sa pui conditii ori vii cu noi de buna voie ori noi iti vom tortura si omora fiecare prieten si te vom obliga sa te uiti!"I-am zis tinand-o stransa pe fata.Acesta ramase acolo fara sa zica nimic doar plangand de durere.

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
14 Feb 2011, 19:47
Ma uitam nervoasa la fata care se smiorcaia in mainile lui Alice. Ma enervase cumplit cand incepuse sa spuna la Lordul Intunecat doar se foloseste de noi. Alice avea dreptate nu o priveste nimic pe ea.
Potter era distrus. Plangea ca un copil. Acum ca nu mai trebuia sa tin pe nimeni si scapasem de baiatul ala am inceput sa merg in jurul lui Potter. Ii studiam fiecare miscare, fiecare pas pe care il faca spre Alice.
"Bine zis Alice. Potter cred ca cel mai bine incetezi cu smiorcaiala asta pentru ca daca te duci asa la Stapan chiar il vei ucide, il vei sufoca de ras. Si crede-ma nu vrei sa faci asta. Alice leag-o sau omoar-o pe aia si hai cu mine sa-l ducem pe Potter acolo unde trebuie sa fie." am zis zambind. Potter incepu sa protesteze:
"Ati spus ca daca vin nu omorati pe nimeni!".
Alice ii dadu dreptate spunand ca mereu ne tinem promisiunile. Printr-o miscare de bagheta niste franghii o infasurara pe fata pe care Alice o tinuse de par si o torturase. Mergeam impreuna cu Potter la Lordul Intunecat lasandu-i pe ceilalti Devoratori sa se ocupe de prietenii celui care a supravietuit.
"Sa mergem!" i-am spus lui Alice serioasa dar cu glasul tremurand de emotie.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

15 Feb 2011, 19:14
Fata ce tocmai o torturasem ramasese undeva in urma noastra plangand alaturi de celalti prietenii legatii.Potter era cu adevarat distrus si poate nu din cauza ca urma sa moara,nu ci din cauza ca prietenii lui mureau din cauza lui.Acum nu mai plangea oarecum il puteam vedea zambind.Nu il intelegeam tocmai urma sa moara si el era fericit.

"Potter de ce razi crezi ca Stapanul va fi atat de ingaduitor cu tine ca prima oara si te va lasa in viata?"L-am intrebat stiind prea bine ca Stapanul nu avuse nici o intentie sa il lase in viata.Acesta ma privii in ochii zambindu-mi prieteneste.Pentru o secunda inima mea ingheta sub privirea lui,insa ma adunasem repede.

"Cand te intalnesti cu moartea precum te-ai intalni cu un vechi prieten esti extrem de fericit!Insa tu, asta nu vei stii niciodata avand in vedere ce scursura de om esti!"Dumnezeule nu imi venea sa cred ca ma lasasem induiosata de el.L-am privit rece zambindu-i.

"O sa savurez fiecare tipat de durere din trupul tau!"I-am zis stragandu-l atat de tare de mana incat deja simteam cum unghiile imi intra in bratul lui intalnind sangele lui fierbinte si atat de mult dorit.

15 Feb 2011, 20:28
Eram foarte satisfacuta de ceea ce se intampla. Nu puteam sa cred ca planul meu reusise si Potter era prins, iar toti devoratorii erau bine. Alice vorbea cu el si nu puteam sa nu fie atenta la discutie.
"Cum i-ai spus?" am intrebat pentru ca tocmai o numise pe Alice o scursura de om. Vroiam sa il atac dar Alice ma opri cand spuse ca trebuie sa fie bine cand ajunge la Stapan. Am lasat bagheta jos, nervoasa si nerabdatoare.

Am intrat in luminisul in care Stapanul ne astepta, de ceva vreme. Se plimba prin luminis si mi-am putut da seama ca este nerabdator. Cand i-am intalnit privirea am spus:
"Ne-am intors Stapane. Dar nu ne-am intors cu mainile goale". M-am dat la o parte facandu-i loc lui Alice sa vina cu Potter.
Stapanul Intunericului ramase mut de uimire.
"Stapane?" am intrebat deoarece ma ingrijora cand nu spunea nimic pentru ca el mereu avea de criticat cate ceva.

Odette Bellatrix Malfoy

18 Feb 2011, 17:51
Barbatul se intoarse privindu-ne uimit.Il vazuse pe Potter cu lacrimi in ochii si incepu sa rada zgomotos.

"Scumpele mele nici nu stiti ce bucurie imi faceti!"Spuse acesta apropindu-se de noi zambindu-ne mergand la Lily sarutandund-o pe frunte dupa care venii la mine facandu-ma sa inlemnesc.

"Alice ma bucur ca tu si prietena ta ati fost cea care l-ati adus aici!"Imi spuse acesa sarutandu-mi obrajii lent.Merse la Potter invartindu-se in jurul lui.

"Potter stii ca nu mai are rost sa te aperi nu,fiindca oricum vei muri nu?"Ii spuse Stapanul radiind de fericire.

"O tocmai tu Lordul Intunecat te temi de un pusti?"Ii spuse Potter dupa care primi un pumn in stomac din partea lui Lily.

"Ok sa luptam Potter!"Ii spuse facandu-i semn lui Lily sa il lase.Aceasta il elibera insa se mentinu in apropiere.Acum erau doar ei doi iar noi ii inconjuram curiosi.

18 Feb 2011, 20:47
Eram atat de bucuroasa ca il facusem pe Stapan fericit. Simteam ca am sa explodez. Dupa ce ma sarutase pe frunte merse la Alice felicitand-o si sarutand-o pe obrajii care ii erau foarte rosii. Am chicotit incet, uitandu-ma in alta parte nu aveam chef sa ma tortureze iar pentru ca radeam si eram fericita.
Ii spuse lui Potter un lucru foarte adevarat nu avea nevoie sa se apere pentru ca oricum era deca ca si mort, dar acesta ii raspunse obraznic. Ma enerva cumplit asa ca i-am dat un pumn in stomac.
Stapanul imi facu semn sa-l las.
"Sigur Stapane..." am murmurat.

Potter si Stapanul incepura sa se dueleze. Lordul Intunecat folosea blestemele cele mai rele pe cand Potter niste vraji care mie mi se pareau absolut inutile.
"Alice cat crezi ca va dura totul?" am intrebat eu in soapta. Alice ridica din umeri dandu-mi de inteles ca nu avea nici o idee despre cat va dura lupta.
Eram sigura ca Stapanul nu va fi ranit in aceasta lupta dar totusi daca ceva se va intampla aveam sa intervin, oricare ar fi fost consecintele de dupa....

Odette Bellatrix Malfoy

22 Feb 2011, 20:19
Cei doi nu se mai opreau din luptat si nu intelegeam de ce Stapanul nu il termina.

"Sa nu iterveniti va poruncesc!Este al meu!"Striga stapanul razand puternic.Nu stiu de ce aveam un sentiment de deja-vu si ca acesta scena o mai vazusem odata.Potter plangea acum si aveam senzatia ca avea vedenii deoarece vorbea singur.

"Potter ai innebunit deja?"I-am strigat razand intalnind privirea Stapanului care imi zambea.Trecusera deja cateva minute iar vrajile lor tot nu se opreau.Atunci l-am auzit pe Stapan.

"Opriti-ne!"In cateva secunde Potter era pus la pamant de catre un Devorator ce striga Stupefy.Nu il intelegeam ce dorea asa ca m-am apropiat.

"Se pare ca nu il pot ucide si nu fiidca nu as fi instare,ci datorita aceste conexiuni dintre noi doi!Vreau ca voi sa il omorati,asa ca hotarati-va cine ii va face felul!"Spuse acesta privindu-ne cu ingredere.

22 Feb 2011, 23:28
Eram foarte atenta la lupta. Am tresarit cand Alice il intreba pe Potter daca innebunise deja, apoi am inceput sa rad.
Cand am auzit propunerea Stapanului, sa ne hotaram care il ucide pe Potter, am cazut in genunchi la picioarele stapanului zicand cu un glas mic:
"Eu vreau."
M-am uitat putin in spate la ceilalti si am vazut ca aproape toti erau in genunchi, aproape toti vroiau sa-l omoare pe Potter si ii intelegeam, dar doream cu disperare sa-l omor eu, chiar daca asta insemna sa ma lupt cu el zile in sir.
Stateam acolo cu capul plecat cand l-am auzit pe Potter spunand:
"Nu va inteleg. De ce stati in fata lui, in genunchi, cand puteti sa veniti cu mine? Dar voi nu stit ce-i iubirea."
Ceea ce spuse ma enervase la culme. Era insuportabil.
"Taci." am tipat nervoasa la el. Alice il privea urat si nu era singura.
"Stapane ne vei spune tu cine o face? Sau trebuie sa alegem noi?" am intrebat nerabdadoare, gandindu-ma ca daca ar trebui sa alegem noi, vom ajunge sa ne luptam intre noi.

Odette Bellatrix Malfoy

25 Feb 2011, 11:54
Stapanul o privii pe Lily magaindu-i chipul cu mana sa cadaverica.Aceasta tremura sub mana lui.Ii intinse mana ajutand-o sa se ridice.Am simtit cum o gelozie neexplicabila imi napadi intreg trupul.

"Frumoasa de Lily isi doreste atat de mult sa ii faca pe plac Stapanului,ce sa fac eu cu tine!"Spuse acesta in timp ce se apropia din ce in ce mai mult de ea respirandu-i parfumul.Imi strangeam pumnul puternic simtind ca imi doream mai mult ca niciodata sa omor pe cineva.

"Bine Lily tu vei fi cea care il va ucide pe Potter asa ca fa-o cum as fi facut-o eu!"Spuse acesta sarutand-o pe frunte.Aceasta ii zambii din tot sufletul se vedea ca era fericita si pana la urma cine eram eu sa ii distrug aceste momente.Am ramas in tacere auzind o voce in capul meu.

"Esti geloasa nu e asa?"Vocea era identica cu ceea ce acum multi ani imi patrundea in cap spunandu-mi ceea ce nu vroiam sau vroiam sa aud.M-am intors spre Stapan acesta ma privea lung zambind.Mi-am inchis mintea ramand cu ochii pe Potter care se resemnase.

27 Feb 2011, 16:34
Stapanul se apropie de mine si imi mangaie chipul. Mana sa era foarte rece ca a unui cadavru. Apoi imi intinse mana sa ma ridic.
M-am ridicat incet tremurand de emotie. Credeam ca va incepe sa rada de mine, dar in schimb acesta se apropie mai mult de mine. Spuse ca il pot omora pe Potter, dar sa o fac asa cum ar fi facut-o el. Intodeauna mi-am imaginat ca Lordul Intunecat nu l-ar omora usor pe Potter ci l-ar ucide in chinuri.
"Promit ca nu te voi dezamagi." am zis zambind. M-am intors spre ceilalti devoratori. Puteam sa observ pe fetele lor ca nu prea le convenea acest lucru dar nu imi pasa. Nu le-am dat atentie m-am concentrat pe Potter care se ridica in picioare.
Mi-am ridicat incet bagheta spre capul lui. Acesta o tinea inca jos.
"Nu e nevoie sa faci asta." spuse Potter.
"Crucio!" am strigat intreptand bagheta spre cicatricea in forma de fulger de pe frunte.
Potter cazu in genunchi urland si tinandu-se cu mainile de cap. Mi-am intors putin privirile spre Stapan. Nu stiam daca incepusem bine, dar oricum nu credeam ca Lordul Intunecat ii dorea o moarte usoara. Stapanul imi zambea si imi facu semn sa continui.
"Crucio!" am strigat inca o data dar Potter isi mai adunase fortele respingand o parte din blestem.
Cand am vazut ca Potter a respins o parte din blestem si nu l-a afectat atat de tare m-am panicat putin. Poate nu eram suficient de puternica. Poate ca eu voi fi cea care avea sa moara.
"Stupefy!" am strigat izbindu-l pe Potter de un copac. Am inceput sa ma misc mai repede vrand sa-l iau prins surprindere.
"Crucio!" am strigat pentru a treia oara. De data aceasta nu mai fusese pregatit. Blestemul il lovi in totalitate. Potter cazu pe jos urland.
Am folosit blestemul "Cruciatus" asupra lui pana cand pe frunte ii aparura stropi de sange.
Cicatricea ii era rosie si din ea proveneau acei stropi de sange.
Ma gandeam daca sa mai continui sau sa-i pun capat acum. L-am lasat pe Potter sa mai respire putin apoi m-am intors spre Alice, care ma privea cu atentie. I-am zambit apoi m-am uitat la Stapan.

Odette Bellatrix Malfoy

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  In cautarea inelului Ema Snow 22 3,858 13 Apr 2011, 10:27
Last Post: Ema Snow