Love.
|
04 Feb 2011, 12:58
|||
|
|||
Meredirth privi tunelul, dupa care se intoarse spre cele doua. Ce ar fi trebuit sa faca? Sa se aventureze in tunel? Ideea nu i se parea prea stralucita; cine stie ce pericole erau acolo. Dar stai - unde era loc de aventura, acolo era si ea. Chicoti usor si se indrepta spre intrarea din tunel.
"-Deci?" chicoti ea. "-Doar nu intri acolo" murmura Rosalie. "-Ba da; nu veniti si voi?" sopti Mer. "-Eu vin" chicoti Eveline. "-Off..ma faceti si pe mine sa vin" remarca Rosalie. "-Pai haide" o indemna Meredith. Nu stia ce e acolo; nu avea idee de ce ar fi pus cineva un perete fals in camera unde se ascundea Oglinda. Poate ducea undeva. Daca se trezeau in biroul directorului, in miez de noapte? Sau mai rau..in dormitorul cuiva?! Incepu sa rada cand gandul ii strabatu mintea incurcata, iar cele doua fete intoarsera capul spre ea. "-Nimic..doar mintea mea" sopti Meredith, aprinzandu'si bagheta. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
05 Feb 2011, 11:45
|||
|
|||
I-am urmat exemplul lui Meredith si mi-am aprins bagheta in speranta ca vom afla ce se afla in spatele acelui perete 'fals'. Cine stie cu ce motiv a fost pus acolo? Cine stie ce vom gasi acolo? Am preferat sa imi alung gandurile rele inainte sa o iau razna si m-am intors catre fete spunandu-le:
"Deci..Inaintam? Sau ne razgandim?" "Sub nicio forma. Mergem inainte!", au raspuns ambele in cor facandu-ma sa chicotesc usor. Demult nu am mai fost in incaperea in care se afla "Oglinda lui Erised" , iar acum se pare ca avem ceva de aflat. M-am uitat in jurul meu sa vad daca sunt si Eveline si Meredith langa mine si am facut primul pas dupa acel perete 'fals'. ![]() |
|||
05 Feb 2011, 13:33
|||
|
|||
Cercetasa mergea in spatele lui Rosalie; ea deschidea drumul, iar Eveline era chiar in spatele sau. Se bucurase ca picase la mijloc; cel putin de data aceasta. I se parea ceva ciudat in legatura cu acel perete. Pentru ce era acolo? Care era adevaratul motiv?
Dadu glas gandurilor sale, intrebandu'le acelas lucru si pe cele doua fete. "-Oare de ce e peretele asta aici?" intreba ea. Rosalie ridica din umeri. "-De ce e tunelul asta aici, mai bine spus" chicoti Ev. "-Da..si asta" replica Mer, razand. "-Sincer..nu stiu" ofta Rosalie. "-Poate ca sa ascunda ceva" remarca Ev. Era o ipoteza destul de logica; dar oare ce puteai ascunde. "-Fetelor? Voi ati observat oglinda in incapere?!" intreba Meredith, putin mirata. Nu aruncase nicio privire in camera unde se presupunea ca e Oglinda. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
27 Feb 2011, 17:14
|||
|
|||
Pana acum nici macar nu m-am gandit la acest lucru,dar avand in vedere ca Meredith a pus aceasta intrebare...Unde era oglinda? Am ramas stupefiata,chiar nu stiam ce sa zic. Totul mi se parea atat de ciudat acum..de parca nici macar nu ne aflam in aceasta incapere. Mi-am mutat privirea speriata ca de catelus spre cele doua fete care se uitau si ele surprinse si am intrebat pe o voce calma,dar in acelasi timp imi venea sa tip:
"Daca..s-a aruncat o vraja asupra camerei?" Era singurul lucru care imi trecea acum prin minte. Eram putin speriata..dar totusi,suna destul de logic ceea ce am intrebat. Am asteptat ca Eveline si Meredith sa se gandeasca la ceea ce am spus...si sa imi dea un raspuns-macar una dintre ele. Eram prea speriata.. ![]() |
|||
01 Mar 2011, 17:32
|||
|
|||
Ramase pe loc, privind in jur; tunelul parea interminabil. Mai mult ca sigur cineva vrajise acel loc. Intrebarea era daca o facuse ca sa protejeze elevii de tentatia oglinzii, sau ca sa ii pedepseasca pe cei necugetati; chiar nu vroia sa afle adevaratul raspuns. Vroia sa creada ca de fapt la capatul tunelului vor gasi incaperea in care era oglinda.
"-Mer?" sopti Eveline. Se intoarse brusc. Observa ca ramase in urma. "-Vin acum" replica ea. Incepu sa alerge, pana cand ajunse in dreptul celor doua. "-Daca tunelul asta ne duce la oglinda?" intreba ea. Rosalie o privi socata. "-Deci oglinda nu era acolo!" raspunse ea. "-Nu..nu era" ofta Meredith. Totul era destul de logic; sau cel putin asta vroia sa creada ea. Nu avea idee unde vor ajunge. Stia doar ca trebuie sa inainteze; sa nu se opreasca, pana cand nu vor ajunge undeva. Sau..asta in cel mai rau caz..sa se intoarca. Daca vor mai gasi drumul corect. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
01 Mar 2011, 23:22
|||
|
|||
Fetele mergeau de mai bine de doua ore prin tunelul intunecat.Eveline incepu sa se ingrijoreze,oare cat mai aveau de mers?
-Cat credeti ca mai avem de mers? le intreba ea pe cele doua.Mer ridica din umeri -Habar n-am .. vom merge pana vom gasi ceva mormai Rose din fata. -Si cand vom gasi ceva? mormai Eveline dar nimeni nu o auzi. Cele trei continuara sa mearga in tacere.Eveline incepu sa se gandeasca la ce era mai rau.Se gandi la cum oglinda nu era acolo defapt,se gandi ca nu vor mai iesi de aici.Ganduri teribile ii venira in cap dar si le alunga imediat cand auzi un tipat mult in fata sa. -Cea fost asta? intreba ea ridicand si mai mult bagheta Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
02 Mar 2011, 00:19
|||
|
|||
Am auzit acel tipat care mai avea putin si ma surzea,desi era la o distanta destul de mare , din cate imi puteam da seama. Apoi Eveline imi dadu confirmarea ca nu era doar rodul stupid al imaginatiei mele:intr-adevar cineva tipase si era un sunet deloc placut,iar acum aveam impresia ca in curand vom ajunge acolo. Am dat din umeri pentru a ii raspunde Cercetasei , dupa care m-am uitat spre Meredith,voiam sa ma asigur ca era langa noi si am rasuflat usurata cand am observat-o in stanga mea,iar in dreapta pe Ev... Ne gandeam daca sa mai inaintam sau nu,dar nu a durat mult pana am facut toate un pas inainte. Am chicotit usor,observand ca ne miscam simultan.
"Nu stiu ce ne asteapta acolo.",am rostit eu serioasa. ![]() |
|||
04 Mar 2011, 17:42
|||
|
|||
Meredith zambi slab; necunoscut - asta era cuvantul potrivit.
"-Haideti sa nu ne mai gandim" spus ea. Rosalie paru sa ezite, asa ca cercetasele o luara inainte. "-Nu stiu ce s'ar putea intampla" murmura fata. "-Sa speram ca nimic rau" remarca Ev. Nu aveau de unde sa stie asta; dar tipatul de adineaori fusese ceva foarte ciudat. "-Oare cine a..urlat?" chicoti Mer. Rasetul sau mai dezmorti atmosfera. "-Sincer.. nu stiu si nici nu vreau sa stiu" raspunse Rose. "-Adevarat.." ofta Ev, inaintand. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
The place where love dancing | Georgia Harris | 0 | 1,039 |
19 Oct 2011, 23:04 Last Post: Georgia Harris |