Thread Closed 
Plimbari si tablouri
26 Feb 2011, 18:16
Mama, Tamy chiar stia multe despre Devoratori.
Nu parea sa fie unul, e foarte de treaba >Happywide<
Vroiam doar sa plec de-acolo si sa il las pe Oliver cu ideile lui ciudate.
Sau nu el e cel ciudat...
Off. Ma simteam ataaat de ciudat. Vroiam doar sa plec de-acolo.
Tablourile ma priveau grav.
Le-am intors privirea.

• Belle Marie Snowdrop •

Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu.
[Image: 10wsks0.jpg]
Find all posts by this user
27 Feb 2011, 13:26
O incruntare rapida ...timp de cateva momente iar apoi un gest de nepasare...am inchis ochii si m-am gandit la cateva lucruri pe care le auzisem de la Belle...
-Ciudat...inspaimantator...neobisnuit...
-Si rafalel de vant sunt ciudate...pana ajungi sa le simti...
-Si unele raze de soare iti par ciudate pana ajung sa te incalzeasca..
Ma simteam putin ...putin alfel...ceva in genul cand esti lovit in piept puternic ...si iti pierzi rasuflarea...
-Poate ca era mai bine sa ...
Am mai aruncat doua priviri catre fete dupa care am inceput sa cobor doua trepte...

Alone in Dark

Versurile Mele
27 Feb 2011, 18:18
Il priveam pe Oliver cum pleaca.
Pare a fi un singuratic in propria sa lume. Admiram asta.
Probabil compunea niste poezii incantatoare.
- Unde pleci? l-am intrebat pe Oliver.
El pleca fara sa raspunda. Era deja disparut.
Ma uitam la Tamara.
Am spus oare ceva?

• Belle Marie Snowdrop •

28 Feb 2011, 20:45
Oliver cobora doua trepte ale scarilor din fata noastra,ma intrebam daca dorea sa plece plictisindu-se de prezenta noastra a mea si a lui Belle sau doar avea putina treaba.Mie imi placea comportamentul sau si felul sau de a vorbii chiar ma impresiona,era foarte de treaba si prietenos pe langa ceilalti baietii ai scolii care erau foarte rautaciosi cu cei din jurul lor,unii dintre ei,mai ales cei de la casa viperinilor.Ma intrebam daca spusesem eu ceva gresit care il suparase,am ridicat din umeri uitandu-ma la Belle oftand si mergand mai departe pe un coridor lung intunecoas si sumbru.Era foarte rocoros parca emanand din peretii duri gheata de fiecare data cand vorbeai sau respirai emanai vapori,era amuzant,am chicotit usor.Mi-am pus mainile pe brate frecandu-le sperand sa ma incalzesc cat mai repede,dar fara succesc,frigul ma facu sa tremur iar dintii sa imi clantane in gura.
"-Unde ne ducem deja am inghetat."am spus eu cu vocea tremurandu-mi,oftand.
"-Nu am mai fost in partea asta a scolii pana acuma."am remarcat eu uitandu-ma in jurul meu la coridorul plin de tablouri care erau rupte prin colturi,murdare si parca uitate de lume neamintindu-si nimica de ele,persoanele din acestea fiind foarte rautacioase cu noi,aruncand injuraturi si replici foarte dure,acum chiar nu ma miram ca le aruncase tocmai pe cel mai intunecat si misterios coridor al scolii.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

28 Feb 2011, 22:07
- Daca tu nu ai fost pana acum, imagineaza-ti eu, i-am spus.
M-am indreptat spre unul din tablouri sa vad daca nu cumva mai era cineva acolo.
Nu.
Nu era nimeni.
Nici urma de vreo persoana decedata in tablou.
In niciunul nu era, ce era adevarat.
Mi-am intors privirea spre Tamara.
O priveam fara expresie.

• Belle Marie Snowdrop •

03 Mar 2011, 13:28
Nu stiam ce cautam pe acest coridor dar eram curioasa sa aflu ce asunde aceasta scoala uriasa.Erau asa de multe lucruri de vizitat dar inca ma mai inspaimanta locul,erau multe tablouri cu persoane care ne priveau urat si radeau de noi dar le-am ignorat bucurandu-ma ca nu pot iesi din tablouri.Dar dupa cateva minute de mers pe coridor drumul se infunda in fata noastra gasind o usa uriasa pe care scria:
Quote:Nu deschideti.
Am atins usor clanta ruginita a usi dar imediat fusem electrocutata usor pe mana facandu-ma sa tresar si sa ma retrag cu cativa pasi in spate mangaindu-mi usor incheietura mainii care ma durea.Am privit-o pe Belle care se uita curioasa la usa inalta.

[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]

03 Mar 2011, 18:15
[font=century gothic]- Ce crezi ca e acolo? am intrebat-o pe Tamara.
- Nu stiu, raspunse aceasta.
Am privit fara solutie usa timp de un moment.
Apoi mi-a venit o idee.
- Sigur o vraja ne impiedica sa intram inauntru. Haide sa o rupem! am spus.
Tamara se uita la mine cu o fata de "usor de spus, greu de facut".
Am incercat una, doua, trei vraji de dezlegare a farmecelor, dar niciuna n-a mers.
M-am uitat la Tamy.
Aaahhh!

• Belle Marie Snowdrop •

04 Mar 2011, 00:47
Am atins din nou clanta usii care ma curenta iarasi durerea fiind si mai groaznica decat cea dinainte.Mi-am scos bagheta din roba mea prafuita din cauza coridorului pentru a folosi o vraja sperand ca va merge sa deschid usa.'Alohomora'era vraja,cand am rostit-o in soapta nu se intampla nimica,o repetasem de mii de ori dar fara succes.Atunci am aruncat bagheta inapoi in roba prafuita izbind cu putere in usa desi electrocuta,am lovit-o iarasi tare folosind si unele dintre puterile mele 'ciudate' cum le numeam eu.In cateva secunde usa fu pe jos rupta in mii de bucatii in aceea clipa un chicot imi iesi facand-o pe Belle sa zambeasca.Parea si putin mirata de ceea ce facusem si sigur se intreba oare cum reusisem.Poate datorita 'ciudateniilor mele' de puteri mostenite.
"-S-a intamplat ceva?"am intrebat-o eu pe Belle care ma privea cu ochii mirati.
"-Nu mergem inainte?Nu vrei sa stii ce se afla dupa usa aceasta...distrusa."am privit in jos la ramasitele usii lovind cu picorul una.

05 Mar 2011, 20:22
O priveam pe Tamy si fata ei de fata diabolica.
- Da..., spuse ea nesigura, desi sper ca esti constienta ca nu ar trebui sa fim aici.
Tamara o privi pe Belle intr-un fel vinovata.
Insa Belle zari altceva.
Un vrajitor se intoarse in tabloul sau. Parea ca este un fel de fugar.
[b]- Ce...
, incepuse Belle indreptandu-se spre tablou.
Tamara o urmarise.
[b]- Cine sunteti?
intreba Belle.
Insa abia dupa aceea isi dadu seama ca fiecare vrajitor are sub tabloul sau numele sau.
Se uita la numele acelui tablou: disparea.
Foaia cu numele era absolut sfasiata.
Vrajitorul se opri, abia atunci parca isi dadea seama ca erau si ele acolo.

• Belle Marie Snowdrop •

05 Mar 2011, 23:12
Belle imi spuse ca nu ar trebui sa mergem pe acel coridor misterios care nu stia nimeni unde duce,mi se parea stupid sa nu intram pe acel pasaj secret dar imediat Belle pleca de langa mine ducandu-se langa un tablou care innfatisa niste fugari.Mi-am dat ochii peste cap gandindu-ma ce voia sa faca ridicand tabloul uitandu-se pe spate.Era doar o foaie rupata in fasii.Mi-am dat ochii peste cap luand-o pe Belle de mana mergand pe coridorul pustiu cand o voce ma facu sa tresar si sa tip.In fata mea mea se putea destinge o silueta neagra in intunericul din coridor.
"-Cine e esti?"am intrebat eu scotandu-mi bagheta afara pregatindu-ma de atac,Belle se afla in spatele meu privind speriata in jurul sau nestiind ce se intampla.Silueta facu cativa pasii spre noi pregatindu-mi bagheta pentru atac strangand-o puternic in mana mea.

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Plimbari Nocturne Alice Morris 6 1,338 06 Jan 2011, 19:34
Last Post: Veronique A. Dupont