Domeniul Darkmark.Org
|
27 Feb 2011, 18:29
|||
|
|||
Eu nici macar nu m-am gandit ca n-am mesaje
Uite o problema in plus la gandiit.... ![]() • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
27 Feb 2011, 18:33
|||
|
|||
Belle Marie Snowdrop Wrote:Eu nici macar nu m-am gandit ca n-am mesaje Ce nu ai ? |
|||
27 Feb 2011, 18:35
|||
|
|||
Belle Marie Snowdrop Wrote:Eu nici macar nu m-am gandit ca n-am mesaje nici nu ai nevoie de mesaje. daca esti pe abonament iti pune direct cost suplimentar, iar daca esti pe cartela iti ia din credit. Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
27 Feb 2011, 18:37
|||
|
|||
exact. sunt pe cartela
am anumite minute. si n-am mesaje voi vorbi cu ai mei. • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
27 Feb 2011, 20:00
|||
|
|||
Belle Marie Snowdrop Wrote:exact. sunt pe cartela Varsta de la profil e pe bune, sau e a personajului ? Prieteni degeaba aveti mesaje gratuite, ca nu conteaza. Tot va ia credit. Daca ai cartela dai mesaju ala si o sa-ti manance din credit. Nu trebuie sa ai minute sau mesaje gratuite ![]() |
|||
27 Feb 2011, 20:08
|||
|
|||
Raizen Isildur Wrote:Prieteni degeaba aveti mesaje gratuite, ca nu conteaza. Tot va ia credit. Daca ai cartela dai mesaju ala si o sa-ti manance din credit. Nu trebuie sa ai minute sau mesaje gratuite exact. asta am incercat si eu sa spun, dar tu ai fost mult mai explicit Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
27 Feb 2011, 20:09
|||
|
|||
Varsta e a personajului. In realitate am aproape 13 ani
Si sincer nu pot spune ca sunt as in legatura cu telefoanele. De aceea prefer sa actionez: daca ma lasa parintii sa dau un sms, il dau, daca nu, nu. ![]() • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
27 Feb 2011, 20:27
|||
|
|||
Eu am vorbit cu ai mei Slava cerului ma lasa sau dau SMS,ma rog ma lasa doar unul dar mna
Cert este ca trebuie sa reusim sa strangem acei 40 de euro pentru domeniu. ![]() |
|||
01 Mar 2011, 17:39
|||
|
|||
Deci, care ar fi acel numar de 4 cifre la care trebuie sa dam mesaj? Sau dam 4 cifre la intamplare?
Oricum, pana acum, cate mesaje sigure avem? ca sa nu tot trimitem ca inteligentii si sa nu mai trebuiasca...
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
01 Mar 2011, 17:48
|||
|
|||
Cum sa trimiti la 4 numere la intamplare?
Inca nu se stie ce facem..mai trebuie sa asteptam putin.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
WWW.DARKMARK.NET | Raizen Isildur | 0 | 1,538 |
11 Mar 2011, 18:15 Last Post: Raizen Isildur |