Ce ai fi?
|
27 Feb 2011, 17:53
|||
|
|||
Am primit odata o leapsa.
Iubesc lepsele Poate vreti sa o faceti si vooi Eu o completez: 1. Daca ai fi o mancare, care ai fi? Ciocolata. 2. Daca ai fi un cantec, care ai fi? My heart will go on -- Celine Dion. [ in acest moment ] 3. Daca ai fi un film, care ai fi? Titanic 4. Daca ai fi un star, care ai fi? Leighton Meester. 5. Daca ai fi un desen animat, care ai fi? Hannah Montana 6. Daca ai fi un emoticon, care ai fi? 8-> 7. Daca ai fi o emotie, care ai fi? Visarea 8. Daca ai fi un caiet, ce tip ai fi? Jurnal. 9. Daca ai iubi un star, care ar fi? Ian Somerhalder. 10. Daca ai fi un serial, care ai fi? The Vampire Diaries Cam asa Il puteti recompleta de cate mii de ori vreti, in functie de cat va schimbati ![]() Sper sa va placa ![]() • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
27 Feb 2011, 18:07
|||
|
|||
1. Daca ai fi o mancare, care ai fi? Pizza. 2. Daca ai fi un cantec, care ai fi? My heart will go on -- Celine Dion 3. Daca ai fi un film, care ai fi? Shutter Island. 4. Daca ai fi un star, care ai fi? Blake Lively. 5. Daca ai fi un desen animat, care ai fi? H2O. 6. Daca ai fi un emoticon, care ai fi? 7. Daca ai fi o emotie, care ai fi? Iubirea. 8. Daca ai fi un caiet, ce tip ai fi? Jurnal. 9. Daca ai iubi un star, care ar fi? Paul Wesley. 10. Daca ai fi un serial, care ai fi? Grey's Anatomy. ![]() |
|||
27 Feb 2011, 18:28
|||
|
|||
YaY, avem unele chestii la fel :>:>
Scuze, am chef de :>:>:> [ emoticon ] La tip de caiet poti pune o anumita carte sau o anumita revista sau...orice are file :>:>::> • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
27 Feb 2011, 21:20
|||
|
|||
1. Daca ai fi o mancare, care ai fi?
Popcorn-ul. 2. Daca ai fi un cantec, care ai fi? Placebo-Running up that hill. 3. Daca ai fi un film, care ai fi? American Beauty / Black Swan/ Room 1408. 4. Daca ai fi un star, care ai fi? Nina Dobrev. 5. Daca ai fi un desen animat, care ai fi? The Penguins of Madagascar. 6. Daca ai fi un emoticon, care ai fi? :-J 7. Daca ai fi o emotie, care ai fi? Nepasarea 8. Daca ai fi un caiet, ce tip ai fi? Un caiet cu spira ^^ 9. Daca ai iubi un star, care ar fi? Ian Somerhalder. 10. Daca ai fi un serial, care ai fi? Dexter.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
27 Feb 2011, 22:27
|||
|
|||
O salata 2. Daca ai fi un cantec, care ai fi? Avril Lavigne - Innocence 3. Daca ai fi un film, care ai fi? Inception 4. Daca ai fi un star, care ai fi? Avril Lavigne 5. Daca ai fi un desen animat, care ai fi? Gemenii Cramp 6. Daca ai fi un emoticon, care ai fi? 7. Daca ai fi o emotie, care ai fi? Nesiguranta 8. Daca ai fi un caiet, ce tip ai fi? Un caiet mic, de mate, cu spira 9. Daca ai iubi un star, care ar fi? Taylor Swift 10. Daca ai fi un serial, care ai fi? Grey's Anatomy \m/ |
|||
27 Feb 2011, 22:44
|||
|
|||
Un mar ![]() 2. Daca ai fi un cantec, care ai fi? Taylor Swift - Jump then fall [acum ; ))] 3. Daca ai fi un film, care ai fi? Inception 4. Daca ai fi un star, care ai fi? Taylor Swift 5. Daca ai fi un desen animat, care ai fi? Tom&Jerry 6. Daca ai fi un emoticon, care ai fi? sau 7. Daca ai fi o emotie, care ai fi? Emotia pe care o simti atunci cand esti imbratisat 8. Daca ai fi un caiet, ce tip ai fi? Un carnetel pentru notite, cu arc ; )) 9. Daca ai iubi un star, care ar fi? Nick Jonas 10. Daca ai fi un serial, care ai fi? Gossip Girl \m/[/quote] ![]() |
|||
27 Feb 2011, 22:55
|||
|
|||
Uuuu imi place :>:>
Mai vreeau. Cine mai scrie? • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
28 Feb 2011, 00:23
|||
|
|||
O pizza 2. Daca ai fi un cantec, care ai fi? Three Days Grace - Never Too Late 3. Daca ai fi un film, care ai fi? Inception 4. Daca ai fi un star, care ai fi? Taylor Swift 5. Daca ai fi un desen animat, care ai fi? The Penguins of Madagascar. 6. Daca ai fi un emoticon, care ai fi? sau 7. Daca ai fi o emotie, care ai fi? Iubirea 8. Daca ai fi un caiet, ce tip ai fi? Un carnetel pentru notite 9. Daca ai iubi un star, care ar fi? Ian Somerhalder si Paul Wesley. 10. Daca ai fi un serial, care ai fi? Gossip Girl si The vampire's diaries. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
28 Feb 2011, 00:25
|||
|
|||
Awww, Tammy >
![]() Si la mine e Gossip Girl la seriale Si Taylor Swift. Eu iubesc multe filme / seriale / staruri / melodii / etc. Am pus doar cateva • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
28 Feb 2011, 18:18
|||
|
|||
Inghetata. 2. Daca ai fi un cantec, care ai fi? Hmm... D.I.S.C.O. - Ottawan? 3. Daca ai fi un film, care ai fi? Interviu cu un vampir. 4. Daca ai fi un star, care ai fi? Un star al sportului, probabil al tenisului. ![]() 5. Daca ai fi un desen animat, care ai fi? Frumoasa si Bestia. 6. Daca ai fi un emoticon, care ai fi? ![]() 7. Daca ai fi o emotie, care ai fi? Bucuria castigului, cred. 8. Daca ai fi un caiet, ce tip ai fi? Jurnal. 9. Daca ai iubi un star, care ar fi? Oau, stii cati as putea sa insir aici? Stephane Lambiel, Brad Pitt sau Johnny Depp. Unul din ei. 10. Daca ai fi un serial, care ai fi? FRIENDS! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|