Magia
13 Sep 2007, 20:26
Credetzi in magie? Eu nu... adica daca este vorba despre magie cum sunt fantomele... etc...etc... nu cred... Dar mi-ar placea foarte mult sa existe magie ca in Harry Potter... Sa existe o scoala... Si sa nu fie totzi vrajitori. Uni sa fie incuiatzi... Dar desigur eu sa fiu vrajitoare Wink)

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13 Sep 2007, 20:33
La fel ji eu... mie greu sa cred in magie dar in sufletul meu exista... adik in viata mea nu am renuntat la speranta k exista magia. (pana la 7 ani eram micutza si credeam in magie iar mai incolo am citit HP Finna) Desigur k ar fi minunat sa fiu vrajitoare. Adik as face vraji, potiuni, as merge poate la scoala... ce-as vrea sa existe magia
13 Sep 2007, 20:44
Dap, sunt ca si voi. Mereu am visat sa existe o lume Harry Potter...
Poate odata va exista..
Dar...hmm..magie?
... Eu uneori am impresia ca am puteri paranormale...
Dar nici vorba de ceva magic...
Hmm..poate doar putin Smile

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
14 Sep 2007, 09:30
Hmm... eo nu cred in magie... deshi uneori ma las purtata de val shi... imi imaginez ca magia chiar exista shi ca intr-o zi cineva va veni shi imi va sp chestia asta!!! dar...sunt doar vise...Cat despre fantome...poy eo cred... sunt atatea cazuri...dar asta nu este magie...dar este greu de explicat... nu neapart in "fantome"... ahh... laso balta habar nam cum sa ma exprim...
14 Sep 2007, 10:12
Fantomele nu exista.Banuiesc ca ati auzit peste tot de case bantuite sau castele in care traiesc o gloata de fantome.dar sau facut cercetari si nu exista asa ceva.Este doar un camp magnetic foarte puternic care iti da senzatia ca exista cineva cu tine in camera.Stiti cum functioneaza mintea omului.Daca le este frica isi imaginez cele mai urate scenarii vampiri,varcolaci,fantome samd.Pai magia exista.Depinde de sensul cuvantului.Daca va referiti la magia de facut vraji nu exista logic.Adica eu nu cred pana nu vad cu ochii mei.Si totusi daca iti place poti sa te duci la un circ si s-al rogi pe un faker sa-ti faca smecherii.Logic ca si eu mi-as dori sa traiesc in lumea lui Harry Potter.Ar fi de un milion de ori mai fascninat decat in viata reala.Decat sa stau si sa fac exercitii de matematica mai bine as invata cum sa ma apar de magia neagra.Intelegeti voi.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
16 Sep 2007, 20:54
P mn d mica ma sperie "spiritele" adilk si acum imi e frica de ele. Nu stiu dc. Am avut odata un vis straniu rau d tot. M-am speriat tare de atunci si imi este frica sa dorm singura. As vrea sa fiu in lumea lui Harry Potter. Dar totusi CINE NU SI-AR DORI??(poate tata =))=)) ).

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
24 Oct 2007, 19:55
mie chiar mi-ar placea sa existe magie...ar fi super 8->...sa nu mai merg pe jos la scoala,ci pe o matura...sau...chiar,dak ar exista teleportarea...8->...ce viseWink)

A Drama Princess..

[Image: boa6qr7.gif]
29 Dec 2007, 15:39
eu nu cred in magie ... adik sa fim seriosi ...

[Image: ronhermen2.jpg]
29 Dec 2007, 17:38
nu cred, dar as vrea sa existe...
Dar am impresia uneori ca sunt un fel de Trelawney(nu stiu daca am scris corect) Pot spune ce se intampla in viitorul apropiat... si e chiar corect
29 Dec 2007, 23:29
nu cred, dar mi-ar placea foarte mult sa existe