Happy b-day, Bell!!! >:d<
|
28 Feb 2011, 13:22
|||
|
|||
La Multi Ani Bell!
![]() Sandra, au trecut in final cele doua luni ce ne despart zilele de nastere, iar acum a venit ziua ta, in sfarsit. Mereu mi'a placut faptul ca suntem nascute in aceiasi zi a lunii, cu 10 luni diferenta, si il consider un alt lucru care ne aseamana, pe langa multe altele. In ultimele luni, mi'ai fost cea mai buna prietena, mereu acolo langa mine, gata sa ma sustii, sa'mi dai un sfat, sa ma asculti, si pur si simplu s'mi fii alaturi, sa stam si vorbim fara sa ne dam seama, mesaje pana tarziu, pana adormim[mai ales tu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
28 Feb 2011, 13:29
|||
|
|||
La multi ani, Bell
Sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele Aniversare placuta ![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
28 Feb 2011, 13:40
|||
|
|||
Happy b'day , Bell
Sa ai parte de o zi frumoasa - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
28 Feb 2011, 13:42
|||
|
|||
La multi ani Bellisor.
Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita si iubita. Aniversare placuta. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
28 Feb 2011, 13:49
|||
|
|||
La multi ani, Bellyshor !
Sa fii fericita si sanatoasa, sa ti se implineasca toate dorintele si, mai ales, sa reusesti in tot ceea ce iti propui, dar stiu ca esti o fata puternica si capabila, deci nu exista dubii ca vei reusi sa faci tot ceea ce vei dori. Sa te distrezi ! You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
28 Feb 2011, 14:22
|||
|
|||
La multi ani Bell!
Sa fi fericita si iti doresc sa ai tot ce iti doresti =))))...lol Te pup dulce si ai grija de tine ![]() ![]() ![]() |
|||
28 Feb 2011, 17:15
|||
|
|||
La multi aniiiiii Bell!
Sa fii fericita,iubita si sa ti se implineasca toate dorintele ![]() Te iubim > ![]() ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
28 Feb 2011, 17:28
|||
|
|||
La multi ani!
![]() Sa ai parte de cel mai frumos an posibil si de cea mai frumoasa zi de pana acum! Sa ti se indeplineasca toate dorintele si toate gandurile si actiunile pe care le planuiesti! Si sa nu uiti ca toata lumea te iubeste ! Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni. ![]() |
|||
28 Feb 2011, 17:49
|||
|
|||
Bell.
La muuulti ani! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti Sa iti petreci ziua aceasta importanta alaturi de cei dragi. Love you. ![]() |
|||
28 Feb 2011, 17:54
|||
|
|||
Thnx, guys [sau mai bine zis, girls
![]() G. love u A fost cea mai tare aniversare Si am primit prea multe cadouri [Muuulti bani ] Ms inca o data tuturor Conteaza mult pentru mine faptul ca v'ati adus aminte ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Happy Halloween! | Raphael Olivier | 6 | 2,105 |
31 Oct 2012, 21:35 Last Post: Lexie Stryder |
|
Happy B-Day Robby! | Fleur Delacour | 11 | 3,561 |
17 Aug 2011, 12:39 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Happy B-Day, Jess !! | Jade A. Crawford | 19 | 4,386 |