Apear and Disapear.
|
28 Feb 2011, 18:59
|||
|
|||
[font=century gothic]Am chicotit.
- Da...In fiecare vara veneam aici cu tata, i-am spus. Era una din partile mele preferate din vara. Scuze de repetitie. Am zambit. - Tu ai mai fost aici? am intrebat-o pe Rose. Fata parea atat de atrasa de un loc care statea dupa mine incat ma facea sa ma simt in plus. I-am facut incet un semn cu mana. • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
28 Feb 2011, 21:40
|||
|
|||
Era un contrast atat de puternic intre ceea ce imi povestea Belle si amintirile mele de aici nu tocmai placute,cel putin nu toate. Ma intrebam daca sa ii povestesc fetei sau nu. Cu siguranta ea nu a trecut prin asa ceva si ar ramane uimita... Dar pana la urma asta mi se intampla mereu,aproape oriunde mergeam: goana dupa Devoratori,sau ei dupa mine. Dar astazi..aveam nevoie doar de relaxare in Padurea lui Dean. Ma gandeam ca am nevoie si de impresii frumoase de aici. Mi-am indreptat privirea catre soimeanca si i-am spus zambind trista:
"Pai..da,am mai fost pe aici. Dar mereu am avut parte de lupte cu Devoratori sau Dementori..nimic altceva mai special!",am spus eu intr-un final referindu-ma la zile linistite,fara dueluri... ![]() |
|||
28 Feb 2011, 22:11
|||
|
|||
Ok, asta m-a cam socat.
Insa am inspirat si expirat. De cate ori mi-a vorbit Tamara despre Devoratori si Dementori, m-am obisnuit deja. - Ai dreptate: nu e deloc ceva special! i-am spus in gluma. Amandoua am inceput sa radem. - Pai, eu am amintiri bune iar tu...ei bine...nu tocmai placute. Doar daca nu cumva ti-au placut zilele acelea. Am ras amandoua. - Si ce facem acum? • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
01 Mar 2011, 02:12
|||
|
|||
M-am gandit la ceea ce spusese Belle. Intr-adevar : aveam amintiri nu tocmai placute pe aici... Ascultand intrebarea sa am chicotit usor si mi-am scos bagheta din roba cea noua , de Adulta soptind cu un zambet pe fata:
"Ce spui de un picnic?"- in timp ce cu o rotire scurta de bagheta am facut sa apara o mica patura si cateva feluri de mancare si bautura. Am rasuflat usurata duoa care am adaugat razand: "Eu pentru inceput ma servesc cu un suc de dovleac. Ce zici? Vrei si tu?", in timp ce deja turnasem in doua pahare... ![]() |
|||
03 Mar 2011, 18:20
|||
|
|||
[i]Am chicotit in timp ce Rose facea asa zisul picnic al nostru.
Am servit razand un pahar de suc de dovleac. - Delicios! am spus beand sucul. Apoi m-am oprit. Am privit tufisul. Ceva se misca acolo. Incercam sa nu bag de seama, pentru a nu o alarma pe Rosalie, dar stateam pregatita oricum. • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
04 Mar 2011, 17:53
|||
|
|||
Am baut in continuare din sucul meu delocios de dovleac,dar dintr-o data am auzit un sunet care ma facu sa tresar si m-am intors trantind paharul pe jos de sperietura si cu bagheta pregatita in mana.
"Stupefy!", am rostit eu cand m-am intors intr-acolo , insa am oftat observand ca a fost doar o bufnita probabil ratacita pe aici. M-am intors catre Belle si i-am spus pe un ton sincer: "Gata,totul este in regula. Nu era nimic de care trebuie sa ne speriem. Doar o...bufnita." Am suspinat observand ca am scapat sucul pe jos. ![]() |
|||
05 Mar 2011, 20:28
|||
|
|||
Sucul scapat de Rosalie se intinse pe toata patura aceea rosie pe care stateau ele, udand o parte din mancare si pantoful meu.
Ce pot spune e ca era un pahar destul de mare, cu destul de mult suc inauntru. Belle se ridica si aruncase asupra lucrurilor udate [ care urmeaza sa fie lipicioase in curand ] o vraja de curatare, insa din pacate incurcase vraja de curatare cu una de disparitie. Erau destul de apropiate ca forma si ca aruncare, asa ca le incurca. - Oops, spuse Belle ducandu-si vinovata mana la gura. Sper ca nu mai vroiai ceva de-acolo... Rosalie incepuse sa rada, la fel si Belle. • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
11 Mar 2011, 23:24
|||
|
|||
Am chicotit usor observand patania Bellei si mi-am indreptat privirea spre ea spunandu-i pe o voce inocenta:
"Adevarul este ca imi era doar sete,asa ca..." Aceasta rase din nou,apoi i-am urmat exemplul,dupa care am intrebat-o daca ne continuam drumul. Cred ca am avea mai multe de facut in Padurea lui Dean,asa ca ma gandeam ca am putea sa ne mai pierdem putin vremea pe aici. Pana la urma cand voiam sa plecam pur si simplu vom Disparea si gata. "Deci?",am spus eu dand din pleoape asteptand raspunsul sau in speranta ca va fi pozitiv. Nu prea voiam sa plec inca la Hogwarts. ![]() |
|||
12 Mar 2011, 11:11
|||
|
|||
[font=century gothic]Am zambit diavoleste.
- Ahamm! Hai in expediiitiie! i-am raspuns. Rosalie rase privindu`ma. O clipa mai tarziu eram deja undeva adanc in acea padure. Un alt zgomot se auzi dintr`un tufis. - Alt iepure? am intrebat`o pe Rose ridicand spranceana. • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
12 Mar 2011, 13:44
|||
|
|||
In timp ce ne indreptam catre un copac imens din padure deoarece vazusem niste semne acolo,de fapt pareau mai mult ca niste initiale ,se auzi din nou un sunet. Am tresarit usor,apoi si Belle facu acelasi lucru,dar nu aveam de gand sa nu revin la copac. Mi-am dres glasul si i-am spus Bellei pe un ton grav,foarte serios:
"Nu,nu e!" Si intr-adevar acest sunet parea mult mai puternic decat cel de dinainte. "Vrei sa vedem ce este,cine este?",am intrebat-o pe acelasi sunet grav de mai devreme. Aveam impresia ca e cineva,nu ceva. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|