Flying Monkey
03 Mar 2011, 20:46
Ginny Malfoy Wrote:mah.inteleg sa va schimbati seturile odata la 2 zile daca le faceti voi si sunt creatiile voastre si vreti sa va laudati cu ele and so on, dar de ce folositi mereu munca lui ronnie?:| 2 comenzi pe saptamana? pt dumnezeu, de ce sa schimbi atat de des semnatura?
parca e..bataie de jocSmile cineva sa se chinuie sa iti faca o comanda, si tu sa vii imediat sa ceri alta. am citit undeva ca ronnie vrea sa se perfectioneze [desi e deja perfectaFinna], dar zau asa... va folositi de faptul ca ea pare cam singura care lucreaza in PS pe aici...
app, ronnie, esti foarte foarte buna la ceea ce faciKiss

ps: sa se inteleaga, e ok ca sunt zeci de comenzi la care veronique poate si vrea sa raspunda, dar sa ii ceri un set si peste cateva zile altul (cereri de la aceeasi persoana, adica) inseamna sa nu ii respecti munca. si scuze scuze ronnie daca ma bag peste topicul tau ca o scorpie, daca vrei o sa sterg mesajulHappywide pur si simplu m'a enervat in prima faza. asa. si sper sa nu comenteze dupa mine cineva ceva gen "scuze, ronnie honey, de acum o sa iti dau mai putine comenziSad" pt ca nu asta e problema, si ar fi aiurea:| sa fie vina mea. doar m'am intrebat ce e cu tampenia asta cu schimbatul setului asa rapid.

Ok, nu stiu care e problema ta dar nu cred ca era cazul sa te bagi.
Daca nu ai observat nici macar nu am folosit inca creatia lui Ronnie, port semnatura MEA . Iar ultima comanda am facut-o nu neaparat pentru a-mi schimba setul de la o zi la alta, pentru ca nu imi place sa fac asta. Am facut-o pentru ca imi place imaginea si sunt foarte curioasa cum ar arata o semnatura cu ea in viziunea lui Ronnie. Daca ar crede ca 'o folosim' nu ar mai accepta comenzi ok?
Mie una imi place sa fac semnaturi pentru oameni si sa experimentez si consider ca si ei la fel. Daca are vreo problema cu comanda mea, o rog sa-mi spuna personal . Si, ok...Cine a zis ca s-a laudat vreodata cineva cu o creatie care nu e a lui/ a ei????
Apoi, ce conteaza daca lucreaza in PS? Crezi ca nu exista alte programe la fel, daca nu chair mai bune decat PS???? De ce toata lumea digital-art-ului se invarte in jurul Photo Shop-ului??

Semnatura e doar un fel de eticheta a utilizatorului respectiv si are dreptul sa o schimbe cand si cum vrea. Asta e strict treaba lui, dupa parerea mea.

Uite... Chestia asta chiar m-a pus pe ganduri.
Daca am fost luata in sensul asta, o sa continui sa imi port creatiile si nu voi mai 'profita' niciodata de talentul lui Ronnie

SI SA SE BAGE LA CAP CA NU AM INTENTIONAT NICIODATA SI NICI NU O VOI FACE SA PROFIT SAU SA-MI BAT JOC DE TIMPUL SI MUNCA LUI RONNIE.

... Ronnie, imi pare rau daca te-am suparat cu ceva sau daca nu ti-am aratat destul respect, si imi pare rau ca fac atata off topic aici.
Mi-am iesit realmente din fire..

EX HUFFLEPUFF STUDENT, ALWAYS HUFFLEPUFF SOUL
[Image: candiceaccolasignatureb.png]
Jade Annabelle-Hope Crawford
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03 Mar 2011, 21:16
Thnx a lot Ronnie
Am spus sa'ti multumesc si de pe contul asta
Sper sa nu te superi ca nu am folosit avatarul facut de tine am facut eu unul mai mare putin
Ms inca o data >Happywide<
03 Mar 2011, 22:30
[justify]Thankies, Ginny. Acelasi lucru vroiam sa-l zic si eu de ceva timp. Nu ma deranjeaza sa va fac semnaturi, dar nu ma simt bine cand va fac una si nu ca nu o folositi, dar imi cereti alta. Asta nu poate insemna altceva decat ca am esuat complet.

Nu ma intelegeti gresit, imi place sa va fac seturi, dar am o gramada de comenzi, iar unii cereti semnaturi pe banda rulanta si eu pur si simplu n-am timpul necesar sa le termin. De abia termin una ca mai apar 20. Nu ma simt abuzata, dar nici nu-mi convine aceasta situatie. Va multumesc foarte mult pentru sprijinul acordat si pentru faptul ca ma apreciati, dar am si eu nevoie de timpul meu liber.

Jade, nu inteleg de ce te-ai aprins asa din cauza PS-ului. Probabil ca Ginny a folosit acest termen random pentru a descrie imaginile efectuate in programe de editare grafica. Btw. " toata lumea digital-art-ului se invarte in jurul Photo Shop-ului " pentru ca este cel mai performant produs de editare aflat deocamdata pe piata.

P.S. Bell, ma bucur foarte tare ca iti place setul. Am sa-ti refac iconul cat de curand pentru a se vedea mai clar , desigur ca nu ma supar ac l-ai editat tu .
P.P.S. Pentru o perioada cred ca voi lua o pauza din a mai face seturi pentru ca nu ma simt la nivelul la care as trebui sa fiu. Doresc sa ma perfectionez, iar apoi voi continua sa lucrez .
P.P.P.S. Nu vreau sa vad nicio comanda anulata dupa acest post pentru ca atunci chiar m-as supara. Am sa termin aceasta tura, dar apoi as vrea sa fiti mai precauti cand faceti comanda.
[/justify]

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
03 Mar 2011, 22:35
Ronnie, nu trebuie sa imi faci alt avy
E ok asta pe care l'am decupat eu, in Photoscape Chiar nu mai are rost sa faci altul Thnx oricum >Happywide<
03 Mar 2011, 22:48
Ronnie, nu-i nimic daca vrei sa iei o pauza In fond, e timpul tau, cheful tau, sunt creatiile tale. Poti sa renunti sa mai faci sau poti sa continui, e alegerea ta 100%

@Jade: Ok, stiu ca ma bag si ca e posibil sa-mi sara toti membrii in cap, dar , sincer, Ginny nu a mentionat ca mesajul ei era adresat direct tie. Si, in fond, Ginny si-a exprimat doar opinia ei personala Wink

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
03 Mar 2011, 23:10
Era destul de evident ca imi era adresat mie.

Cat despre ce ai zis, Ronnie, nu pot sa spun decat ca ma intristeaza decizia pe care ai luat-o si ca ma simt in parte vinovata. Sper din tot sufletul ca nu o faci din vina mea si daca e asa, imi anulez comanda si nu te voi mai stresa niciodata.

Nu mi-am pus semnatura de la tine, nu din cauza ca ai esuat, nu s-ar putea intampla asa ceva. Dar abia mi-am pus semnatura aceea noua si as schimba-o prea repede. O pastrez la loc de cinste si mi-o voi pune imediat ce va trece putin timp.

EX HUFFLEPUFF STUDENT, ALWAYS HUFFLEPUFF SOUL
[Image: candiceaccolasignatureb.png]
Jade Annabelle-Hope Crawford
04 Mar 2011, 00:29
Ronnie Wrote:[justify]Probabil ca Ginny a folosit acest termen random pentru a descrie imaginile efectuate in programe de editare grafica.[/justify]
dap, am generalizat aiciFinna +ca folosesc photoshop, asa ca asta e primul lucru care mi'a trecut prin minte.dupa parerea mea este un program f bun.

of, jade, scuzeSad nu iti era adresat... se intampla sa fii ultima persoana care nu a folosit un set facut de ronnie, dupa care a trecut la alta cerere. doar am aruncat o privire pe acest topic si de obicei e vorba de o pagina intreaga de cereri, dupa care un post de'al lui ronnie, apoi aprecieri pt munca depusa, apoi alte si alte cereri.
ronnie a descris f bine punctul meu de vedere.nu e batut in cuie ca daca cineva iti face un set trebe sa il folosesti, dar daca treci direct la alta cerere, inseamna [de obicei] ca primul set era esuat.chiar daca nu era, eu la asta m'as gandi.

Jade Wrote:Mie una imi place sa fac semnaturi pentru oameni si sa experimentez si consider ca si ei la fel. Daca are vreo problema cu comanda mea, o rog sa-mi spuna personal
faza e ca ar fi o onoare pt mine sa primesc atatea cereri, pt ca inseamna ca munca imi este apreciata... si nu cred ca ar fi cineva fericit daca i'as spune "uite, scuze, am o problema cu comanda ta, apropo data viitoare fa'mi mai putine cereri ok?". suna a insulta, nu'i asa? plus ca totul poate degenera intr'o cearta, eu nu as mai primi niciodata cereri din partea persoanei respective etc.

Jade Wrote:Daca nu ai observat nici macar nu am folosit inca creatia lui Ronnie, port semnatura MEA .
sper ca ai inteles acum ca nu despre asta e vorbaHappywide am zis la intamplare chestia ca e ok sa'ti schimbi semnatura odata la 2zile daca e creatie personala.nu e ok sa ceri un set odata la 2zile din cauza ca persoana respectiva munceste mult sa raspunda tuturor comenzilor, NU ca ar fi cine stie ce marca inregistrata Ronnie cu care te dai mare daca o folosesti (cum probabil te'ai gandit tu).
04 Mar 2011, 01:53
Ronnie,eu stiu ca ti-am dat destul de multe comenzi si ma simt vinovata pentru asta. Omg3' dar am scris sa il faci daca doresti si cand doresti.
Inteleg ca esti ocupata,stiu cum e.
Si eu oricum mereu cand iti cer seturi, le pun la semnatura,respectiv avatar -mereu fiindca mereu iti iasa superbe.
Si cred ca toata lumea este de parere ca lucrezi minunat la asa ceva. Felicitari
Daca ai decis sa faci o pauza ai tu motivul tau si te inteleg [scuze de repetitie]
Sper ca nu te-ai suparat pe mine din cauza ca ti-am dat multe comenzi,sincer.

P.S.~ Si daca imi schimb semnaturile,tot la ale tale revin , chiar daca mi le-ai facut mai demult , cu alt personaj etc. fiindca dupa cum am mai spus sunt minunate si mereu am fost multumita de cum mi le-ai modificat.

[Image: giphy.gif]
04 Mar 2011, 19:13
Mamah...cat off topic am pierduuut. o.O
Jade, chiar te-ai suparat o pagina inainte cred ca ai exagerat putin Blush
Ronnie, daca crezi ca ai prea multe comenzi poti renunta la a mea. Nu vreau sa deranjez in niciun fel. Imi pare foarte rau ca mi-am anulat putin mai devreme comanda cu Kristen Stewart.
Sper ca nu te-am suparat.

• Belle Marie Snowdrop •

Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu.
[Image: 10wsks0.jpg]
04 Mar 2011, 19:40
^God..cat off-topic..Ginny doar si-a spus parerea fratilor, nu e vina ei ca v-ati simtit cu musca pe caciula Btw, I don't give a fuck daca sariti la mine cu alte replici/chestii trestii bla bla bla xD

Ronnie, sis, cand imi faci si mie setul? Omg3 Il port pe asta cu Nina Dobrev de anul trecut cred. =]]

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.