Invatand in fiecare zi...
|
04 Mar 2011, 12:51
|||
|
|||
~Azi am invatat sa spectacolul este foarte diferit din culise.~
|
|||
04 Mar 2011, 20:02
|||
|
|||
Azi am invatat ca daca vrei pace trebuie sa te pregatesti pentru razboi.
No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
04 Mar 2011, 23:10
|||
|
|||
Astazi am invatat ca nervii nu folosesc la nimic,mai ales la prostia altora
![]() |
|||
04 Mar 2011, 23:33
|||
|
|||
Astazi am invatat ca unele amintiri revin cand te astepti mai putin.
![]() |
|||
04 Mar 2011, 23:54
|||
|
|||
Ginny Andrews Blackfire Wrote:Astazi am invatat ca nervii nu folosesc la nimic,mai ales la prostia altora 8-|Acelasi lucru am invatat si eu Ginny.M-am saturat de prostiia asta. :| Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
05 Mar 2011, 13:01
|||
|
|||
Rosalie Andrews Blackfire Wrote:Astazi am invatat ca unele amintiri revin cand te astepti mai putin.Total de acord ![]() |
|||
05 Mar 2011, 13:09
|||
|
|||
Astazi am invatat ca viata e atat de complexa, atat de frumoasa. Trebuie doar sa o descoperi, sa nu te mai ascunzi in acel colt intunecat unde iti este frig.
Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
05 Mar 2011, 13:11
|||
|
|||
Azi am invatat cum e sa vrei ceva din tot sufletul, si totusi sa nu primesti
![]() |
|||
05 Mar 2011, 13:19
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:Azi am invatat cum e sa vrei ceva din tot sufletul, si totusi sa nu primesti E trist ceea ce ai invatat astazi, dar asa e viata. Stiu ca nu te incalzzeste cu nimic daca iti spun asta, dar stiu cum este sa nu primesti ceea ce erai sigura ca vei avea ... sau macar sperai ca vei primi ! P.S. Cuvantul corect in momentul acesta este : Admir ceea ce ai invatat. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
05 Mar 2011, 13:21
|||
|
|||
Aww, thx Cryss Nu e cine stie ce drama, dar in viata intr'adevar asta se intampla. Speri la lucruri, si uneori dai gres, sau nu te straduiesti destul. Si cred ca li s'a intamplat tuturor, macar o data in viata.
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|