Thread Closed 
Looking for a welcoming place
23 Jan 2011, 17:57
M-am bucurat pentru faptul ca pot ajuta cu ceva. Astfel dimineata va trece mult mai repede,iar deseara cand va trebui sa ajung la Hogwarts probabil ca imi vor fi disparut cateva din emotii,macar cateva. M-am indreptat catre coltul unde se aflau serpii si m-am pus sa ii numar . Intr-adevar, nu erau foarte multi. Erau doar cinci serpi neveninosi. M-am indepartat de ei si am ajuns cu pasi rapizi langa tejghea spunand entuziasmata:
"Sunt doar cinci!"
Am observat cum Rosalie se indreptase si ea incoace si scoase o bucata de pergament , iar cu rosu scrise mare : "STOCUL disponibil" si cu cerneala albastra a scris: "Serpi neveninosi-5.".
Am intrebat-o cati sobolani erau si mi-a spus ca zece,astfel ca a continuat sa scrie.
"Iar acum...?",am intrebat eu nerabdatoare.

[Image: skw4ti.png]

Rosalie Alden's clone~
Find all posts by this user
24 Jan 2011, 13:37
Inca scriam pe pergament in timp ce Rose imi puse din nou o intrebare. Mda,perfect,imi gasisem un ajutor de nadejde pentru magazin astazi. Se vede ca era entuziasmata sa faca ceva. Asa am fost si eu cand am ajuns vanzatoare la acest minunat magazin si inca eram si in continuare.

Asa...Serpii si sobolanii i-am numarat,i-am adaugat in stoc. Acum ce oare ar trebui sa mai fac? De fapt,sa facem fiindca se putea observa nerabdarea fetei de a ajuta.

"Iar acum...Acum putem sa terminam de numarat animalele,iar apoi probabil sa curatam unele custi si cutii si sa asteptam sa imi vina celelalte animale sa le adaug in stoc..apoi sa verific registrul..si vedem daca mai este ceva de facut inainte sa mergem la Hogwarts!"

M-am uitat instinctiv la ceas,inca mai aveam timp.

[Image: giphy.gif]
26 Jan 2011, 21:17
Am aprobat usor spusese lui Rosalie asa ca m-am pus pe treaba,asa cum a facut si ea. Nici nu ma gandeam ca o sa rezolvam totul atat de repede,insa am numarat toate animalele intr-un scurt timp,asta se datoreaza si faptului ca nu prea mai erau multe. Se vede ca luna aceasta avusese multe vanzari la magazin. M-am uitat instictiv si eu la ceas observand gestul lui Rosalie...Iar din acest moment mai aveam exact doua ore pentru a termina totul si a ajunge la Hogwarts gata de o noua viata,care sper ca va fi...exact cum imi doresc eu.

Brusc,in mijlocul conversatiei am rostit:
"Rosalie..Am emotii! Mari!!!..."

Rosalie Alden's clone~
01 Feb 2011, 19:20
Vazand-o pe fata care statea langa mine mi-am amintit cum am fost si eu in primul an. Emotiile primei zile petrecute la Hogwarts,intrebarile fara de sfarsit care mi se formau in minte si in suflet dar pe care nu puteam sa le rostesc nimanui atunci. Bucuria cand am cunoscut niste persoane minunate..Totul,dar absolut totul era insotit de cate o emotie. Am zambit apoi i-am spus lui Rose:
"Stai linistita,sunt emotii pozitive.!".
Am chicotit usor iar ea a facut acelasi lucru dupa care a rostit pe o voce timida si calda:
"Dar...totusi..exista! Daca nu ma voi intelege cu nimeni?"
Am ras din nou si i-am spus ceea ce credeam:
"Daca asta te preocupa sa stii ca la Hogwarts sunt persoane minunate cu care sigur te vei intelege.!"

02 Feb 2011, 00:24
Cuvintele fostei soimence ma mai linistisera putin. Incerca sa ma faca sa ma simt mai in largul meu si reusea. Deja imi facusem o prietena : si anume pe ea. Dar cine stie ce ma va asepta la castel. Desi daca Rosalie spune ca sunt niste persoane minunate acolo cu siguranta asa si este. Nu m-am putut abtine asa ca am intrebat-o pe un ton timid:
"Rosalie..Care sunt acele persoane?". Poate nu trebuia sa o intreb acest lucru dar curiozitatea mea era prea mare pentru a ma abtine. Aceasta imi raspunse imediat foarte sigura pe ea:
"Sunt prea multe persoane pentru a putea sa le insir. Hogwartsul are niste elevi minunati pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului si inca ii cunosc si iti pot garanta ca toti sunt foarte de treaba!"
Intr-adevar abia asteptam sa vad ce ma asteapta acolo..Nu mai puteam sta locului. Stiam ca mai este doar putin timp pana voi ajunge la castel.

Rosalie Alden's clone~
02 Mar 2011, 17:06
Stiam ca are o asemenea atitudine deoarece urma ceva nou pentru ea,insa sunt sigura ca se va descurca in castel desi in momentul in care ii va rosti casa ii va fi probabil putin ciudat sau rusine sa se indrepte spre casa sa. Nu stiam de ce,dar sunt sigura -aproape- ca va intra la Ochi-de-Soim. As putea sa ma folosesc de Previziuni despre Viitor ca sa aflu acest lucru,insa chiar nu vreau. Asteptarea va face momentul in care voi afla mai emotionant.

Aveam impresia ca aceasta Rose este ca o sora pentru mine din perspectiva mea-datorita comportamentului sau,de aceea aveam aproape confirmarea ca va fi o soimeanca.

04 Mar 2011, 18:33
Ma gandeam in continuare ce va urma la renumitul Hogwarts,dar mai bine sa am rabdare si voi afla in mai putin de o..ora! Cand trecuse atat de repede timpul???
"Rosalie?!",am intrebat eu alarmata. Ea doar isi intoarse privirea catre mine si pe o voce calma spuse:
"Nu-ti fa probleme,vom ajunge la timp! Vom...Disparea."
'Hmm,oare ce era asta?', mi-am spus mie insami. Apoi am tresarit usor: auzisem ca nu este prea placuta aceasta senzatie de 'a aparea si a disparea'.
Ma intrebam daca mai are mult de lucru,dar imi raspunse aproape instantaneu fara sa o intreb,ceea ce m-a facut sa zambesc multumita:
"Imediat termin,mai am de scris ceva in registru si...plecam!".
Probabil ca se ferise sa foloseasca acel cuvant deoarece observase indignarea de pe chipul meu,dar acum buzele mi se conturara intr-un suras sincer, multumit.

Rosalie Alden's clone~
04 Mar 2011, 18:48 (This post was last modified: 09 Apr 2011, 16:03 by Rosalie Vivienne Alden.)
Nu am avut cum sa nu observ nerabdarea lui Rose de a ajunge la Hogwarts cat mai curand si o intelegeam fiindca asa eram si eu in primul an,prima data cand am pasit in imensul,minunatul castel. M-am uitat la este si am rostit:
"Haide...Totul va fi foarte bine!"
"Crezi?", raspunse ea sincera.
"Nu cred,sunt sigura!",am raspuns asemenea ei apoi am adaugat chicotind:
"In plus-daca nu esti acceptata la soimi te iau la masa profesorilor in prima zi.!"
Spre mirarea mea incepu si ea sa rada: o luase exact cum voiam eu sa sune-ca pe o gluma, ceea ce ma facu sa revin la zambetul simplu de mai devreme.

Edit By Raizen

Galeoni
Rosalie Andrews Blackfire - 90

Puncte
Ochi-De-Soim - 150.3

Topic Closed !

Thread Closed