Flying Monkey
|
04 Mar 2011, 19:54
|||
|
|||
Helena Daphne Lee Wrote:^God..cat off-topic..Ginny doar si-a spus parerea fratilor, nu e vina ei ca v-ati simtit cu musca pe caciula Btw, I don't give a fuck daca sariti la mine cu alte replici/chestii trestii bla bla bla xD Si e minunat setul Asta ca o completare, si Ronnie daca vrei renunta la comanda mea nu trebuie sa faci daca te simti obligata, fa de placere Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
04 Mar 2011, 20:23
|||
|
|||
Quote:Ronnie daca vrei renunta la comanda mea nu trebuie sa faci daca te simti obligata, fa de placere. Cat off-topic ..si Robby in legatura cu chestia asta .. nu stiu cred ca o intelegi exact pe dos.Nu vreau sa ma bag si nici nu vreau sa imi sara nimeni in cap,dar Ronnie a spus foarte clar ca nu vrea sa auda chestii gen " imi anulez comanda " sau " ahh sti renunta la comanda mea daca vrei" . Cred ca a zis foarte clar ca face comenzile care s-au dat apoi i-a o pauza,si eu una o sustin in decizia ei. Ginny si-a spus punctul ei de vedere,la fel ca si Jade.Sincer nu cred ca e vreuna vinovata sau ca Ginny a specificat prin spusele ei pe cineva anume. Ronnie daca ti-am cerut prea multe semnaturi si consideri ca nu le-am apreciat,te rog frumos sa ma ierti si Robby sa nu mi-o iei in nume de rau pentru ce ti-am zis mai sus ![]() ![]() ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
04 Mar 2011, 20:34
|||
|
|||
Ev, sunt de-acord cu tine!
• Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
05 Mar 2011, 15:54
|||
|
|||
[justify]@Bell, setul pentru contul lui Meredith este gata :
![]() ![]() ~ Sper sa-ti placa... [/justify] my momma { raised } me a prophet
|
|||
05 Mar 2011, 15:57
|||
|
|||
Setul e superb,e genial
![]() ![]() Chiar ca te perfectionezi ![]() |
|||
05 Mar 2011, 16:32
|||
|
|||
Superb Ronnie Sigur o sa'i placa lui Bell Mie personal mi'ar fi placut ca avatarul sa aiba culori mai vii, dar e doar opinia mea ; )) Felicitari
![]() |
|||
05 Mar 2011, 16:41
|||
|
|||
![]() Pur si simplu - OMG Sincer..e g-e-n-i-a-l-a Nu am cuvinte Thnx a lot ![]() |
|||
05 Mar 2011, 18:22
|||
|
|||
Este superb setul, Ronnie.
Semnatura este geniala Felicitari ![]() |
|||
05 Mar 2011, 20:29
|||
|
|||
Mamah, Ronn o.O
E ExTrAoRdInArA! ![]() ![]() Le faci suuuper • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
05 Mar 2011, 21:53
|||
|
|||
[justify]@Robby, ti-am terminat setul (am trei variante):
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~ Scuze ca n-am respectat dimensiunile, dar acesta este modul in care lucrez eu [/justify] my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|