Thread Closed 
More Time.
04 Mar 2011, 21:31
Eveline ofta cand auzi ce era ascuns in trofeu.Vazu privirea de pe fata lui Rose si numai vru sa aduca in discutie acel subiect,asa ca il schimba.
- Deci .. tot nu mi-ai spus cumde ai venit aici zise Eveline zambind
- Aveam o ora libera si vroiam sa o petrec in liniste zise Rose ridicand din umeri.
- Da,cred ca toti ne dorim putina liniste zise Eveline privind in gol.Isi imagina ca Rose daduse din cap in semn aprobator,pentru ca aceasta nu zise nimic.
Privi in jur si ochi i se atintira pe fereastra.Vazu cum soarele stralucea pe cerul senin.Vara era cu siguranta pe drum.Eveline se gandi ca numai avea mult si semestrul se va termina,venind vacanta de vara.Acest gand o si inveselea dar o si intrista.Nu vroia sa paraseasca Hogwarts.Dar timpul trecea,indiferent de dorintele ei.

OOC : scuze,n-aveam inspiratie

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
04 Mar 2011, 21:47
Sala Trofeelor-mereu un loc de refugiu pentru mine,incaperea in care as putea sa revin de mii si mii de ori fiindca niciodata nu m-am grabit sa ies de aici. Mi-am mutat privirea spre Eveline si ma bucuram sa o vad si pe ea in aceasta sala asa ca i-am spus surazand:
"Sa stii ca ma bucur mult ca pana la urma ai ales acest post. "
Am chicotit usor amintindu-mi din nou de primele mele zile ca ingrijitoare a Salii Trofeelor. Este o munca destul de usoara si distractiva daca stii ce sa faci,iar Eveline cu siguranta stia cum sa se descrce rapid cu munca sa si sa mai stea si de povesti cum facem noi acum

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
05 Mar 2011, 18:50
Eveline zambi larg.Se bucura foarte mult ca Rose era multumita ca primise postul.La inceput se temea ca va fi suparata pentru ca se inscrisese pentru el dar s-a dovedit ca Rose chiar era incantata ca Eveline reusise sa primeasca postul.
-Multumesc.Ma bucur ca nu esti suparata zise Eveline zambindu-i
-De ce as fi? intreba Rose,chicotind.
-Pai avand in vedere ca si tu ai fost ingrijitoare aici ... zise Eveline dar Rose o opri cu un zambet larg.
Eveline privi si vazu un lucru bizar.Se ridica si se duse spre o crapatura din peretele din fata lor.Rose o urma nelinistita.Eveline se apleca si incerca sa priveasca prin crapatura.Vazu mai multe obiecte dar nu putu distinge ce erau.
-Cred .. cred ca e ceva aici zise Eveline uitandu-se la Rose.

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~
05 Mar 2011, 19:48
M-a surprins oarecum faptul ca Eveline credea ca as putea sa fiu suparata pe ea pentru un lucru atat de minor,ba chiar dimpotriva , ma bucur foarte mult ca a primit postul. Este un loc de munca deosebit,cel putin asa a fost pentru mine. Ev observa ceva si se indrepta intr-acolo, apoi am urmat-o si eu vazand-o atenta la ceva.
"Ce e?",am intrebat-o pe o voce destul de serioasa si ingrijorata. Mi-am spus ca este ceva acolo si am rostit zambind:
"Poate niste trofee foarte,foarte,dar foarte vechi.."
Eveline se uita la mine pregatita sa imi spuna ceva,iar eu asteptam parerea ei despre ceea ce am spus.

06 Mar 2011, 20:53
Eveline se intoarse spre Rose privind-o ganditoare.Nu prea semanau cu trofee acele lucruri.
-Crezi? o intreba ea pe Rose
-Asa cred zise ea ridicand din umeri
-Dar cum or fi ajuns acolo? mormai Eveline incercand sa priveasca iarasi prin crapatura unde se aflau obiectele.Nu putea sa le vada prea bine din cauza intunericului.
Incepu sa se gandeasca.Oare era un fel de camera unde oameni ascundeau trofee?Era un fel de Camera a Necesitati?
Eveline incepu sa rada.Era o prostie chiar daca priveai problema din mai multe unghiuri.Rose se uita la ea intrebator dar Eveline doar scutura din cap.
-Doar imaginatia mea zise ea chicotind si sperand ca Rose sa nu o intrebe despre ce era vorba.

~
10 Mar 2011, 20:12
Ma uitam mai atenta la acea mica gaurica in perete,o crapatura aproape invizibila-dar nu si pentru noi si incepeam sa cred ca Eveline avea dreptate - nu prea semnanau acele lucruri a fiind trofee.
Am rostit cu voce tare fara sa imi dau seama...:
[...] cred ca au fost puse intentionat acolo[...]
Am auzit-o pe Eveline razand si m-am strambat la ea instinctiv apoi am intrebat-o:
"Ce s-a intamplat...?"
"Nimic!",a raspuns ea rigid.
"Nu ma fa sa iti citesc gandurile,fiindca nu vreau asta,dar daca trebuie...",i-am spus eu facand acei ochi de catelus plouat.

10 Mar 2011, 20:35
- Bine,bine.Pai .. doar radeam atata tot zise Eveline incercand sa para nevinovata.
-Serios? intreba Rose ridicand din sprancene.
-Ok,fie.Doar stiam ca atunci cand misterul bate la usa,Rosalie nu il poate refuza zise Eveline chicotind.
-Mda .. zise Rose dandu-si ochi peste cap si Eveline rase iar.
Se uita insistent la mica gaura.Ce se afla acolo?Vroia sa afle atat de tare incat pentru un moment puse mana pe bagheta gandindu-se sa faca o mica crapatura .. o mica crapatura mai mare.
-N.U. zise Rose uitandu-se la ea ciudat.
-Ce? intreba Eveline dar stiu ca Rose stia,fara sa citeasca mintea lui Eveline,la ce se gandea.
-Vrei sa vezi ce e acolo zise ea simplu.
-Tu nu? intreba Eveline iar Rose chicoti apoi ofta.Eveline se gandi ca o mica explozie nu ar strica dar ar distruge cateva trofee daca ar face asta.Cateva mai multe trofee.Trebuia sa se gandeasca la alta cale de a afla ce era dincolo de perete.

~
11 Mar 2011, 19:49
O priveam mirata pe Eveline: doar gandul ca am folosi vraja "Bombarda" in scoala ma facu sa tresar si sa dau usor din cap incercand sa inlatur acest gand,ba chiar mai mult: la cat de multe ii treceau acum Cercetasei prin cap poate chiar ar fi folosit "Bombarda Maxima" dar era clar ca nu puteam sa facem asa ceva deoarece am putea distruge complet un perete si cateva trofee importante. Am alungat acest gand apoi m-am uitat catre fata de langa mien spunandu-i luminandu-ma la fata:
"Daca reusim sa vedem altfel ce este acolo?"
"Cum?",raspunse Eveline sincer nedumerita...
"Eu cred...ca... este cu siguranta pe undeva o mica intrare,o usa fermecata,vrajita doar ca sa nu intre oricine acolo. Ce zici?...",am intrebat-o eu la randul meu cufundata in gandul la tot felul de posibilitati".

12 Mar 2011, 20:02
Fetele se apucara sa pipaie toti pereti din camera.Era ridicol ce faceau si daca ar fi intrat cineva in camera si le-ar fi vazut s-ar fi prapadit de ras.Ele insa cautau o usa sau ceva care ar putea deschide o usa secreta pentru a patrunde in camera aceea si de a afla ce se afla acolo.
-Nu cred ca este vreo intrare secreta ofta Eveline si Rose ofta si ea.
Fetele se asezara iarasi pe scaune uitandu-se cu interes la micuta gaura din perete.Eveline se stramba,poate ar trebui doar sa uite ca era acea crapatura acolo si sa inceapa o discutie cu Rosalie.
-Deci tu ce-ai mai facut in ultimele zile? o intreba pe aceasta care se intoarse spre ea ridicand din umeri.

~
12 Mar 2011, 21:08
Am ramas intrigata de ceea ce se afla in spatele acelui perete,dar m-am conformat cu gandul ca nu era ceva atat de interesant. Eu imi sustin ideea ca erau doar niste trofee mai vechi... era ca un fel de 'arhiva'. Mi-am intors privirea catre Cercetasa Eveline fiindca am sesizat ca m-a intrebat ceva,dar adevarul este ca nici macar nu stiam ce sa ii raspund. De fapt nici nu as avea ce. Ce pot sa ii zic ca am facut in ultimele zile? Nici macar Porrin sau Lestrange nu mai m-au deranjat,nici pe mine,nici pe Bell. De parca au disparut de pe fata pamantului. Dar nu stiu de ce am impresia ca vor aparea exact cand ne asteptam noi mai putin,de aceea nu ma precipit sa trag concluzii gresite.
"Mai nimic!", am rostit eu oftand sincer si zgomotos.
"Dar tu?",am adaugat pe un glas mai voios,in speranta ca Ev' avea ce sa imi povesteasca.

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Oh, sweet time .. Rosalie Vivienne Alden 2 1,629 13 Jan 2013, 02:02
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  More time ... Rosalie Vivienne Alden 12 2,768 13 Jan 2011, 21:04
Last Post: Rosalie Vivienne Alden