Romanii au talent
|
07 Mar 2011, 18:42
|||
|
|||
In primul rand, sper ca nu a mai fost deschis un topic asemanator.
In al doilea rand, ma gandeam ca aici sa discute cei care vizioneaza aceasta emisiune. Putem discuta si putem sa hotaram care ne place cel mai mult, etc. Cum vi se pare ideea? • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
07 Mar 2011, 19:48
|||
|
|||
Mi se pare o idee destul de buna ca ai deschis topicul asta
Dar parerea mea despre aceasta emisiune,e frumoasa,descoperi ce pot romanii,dar de alta parere,m-am uitat la Britains Got Talent si toate,absolut toate chestiile(unde stau prezentatorii,juriul,X-urile,prezentarile,tot) din Romanii Au Talent este la fel. Mi-ar fi placut sa avem PROPRIA NOSTRA EMISIUNE.Nu facem altceva decat sa copiem In rest emisiunea e foarte tare ![]() |
|||
07 Mar 2011, 21:30
|||
|
|||
Unul dintre cei care au primit 3 DA si au trecut mai departe e prieten f bun cu mine . Dar nu i-au aratat tot spectacolul ci doar cateva secvente si la sfarsit cand juriu a zis mergi mai departe. el il imita pe michael jackson canta si danseaza dar nu e cel de vinerea trecuta care doar a dansat michael ci de acum 2 saptamani a venit cu formatie live . . .desi parerea mea eu stiu foarte bine ca ar fi trebui sa vina singur , fara backing si sa puna negativul pe CD ca ar fi facut show mult mai mare. oricum vom vedea cand incepe LIVE emisiunea cam dupa Pashte ce vor face
|
|||
08 Mar 2011, 00:54
|||
|
|||
WAW... chiar este foarte bun!
Eu nu ratez nicio emisiune! Si daca topicul se numeste Romani au talent vroiam sa va intreb: Belle, Addie,Valentino voi la ce va pricepeti??? |
|||
08 Mar 2011, 02:39
|||
|
|||
Hm . . am facut atletism de performanta inainte sa intru la liceu da mi-am pierdut conditia fizica de la tigari (la admitere n-am trecut proba de rezistenta) . cel mai mult mi-a placut barmanul . . .desi cu siguranta as sparge sticlele daca as incerca sa fac vreo schema cu ele da in materie de shoturi flambate neflambate cocktailuri sunt bine documentat. . . cred ca cel mai bine ma pricep la organizat evenimente petreceri baluri desi nu pot sa zic ca e chiar un "talent"
|
|||
08 Mar 2011, 20:56
|||
|
|||
Eu am talent la desen,ador desenul si pictura
![]() |
|||
09 Mar 2011, 12:25
|||
|
|||
Eu dansez, desenez (cate putin mai mult din fiecare)Dar nu mi s-a dat niciodata sansa sa fac un curs de desen sau sa ca particip la o coregrafie la dans (pe o scena adevarata) , ehh ori cum, asta'i viata.
|
|||
09 Mar 2011, 16:00
|||
|
|||
Addie L. Crawford Wrote:m-am uitat la Britains Got Talent si toate,absolut toate chestiile(unde stau prezentatorii,juriul,X-urile,prezentarile,tot) din Romanii Au Talent este la fel. Toate astea din fiecare tara sunt luate dupa America's got talent. Adica restul cumpara drepturi de autor sau ceva de genul ca sa le reproduca. [Si la dansez pentru tine a fost la fel.] Valentino Gaunt Wrote:Hm . . am facut atletism de performanta inainte sa intru la liceu da mi-am pierdut conditia fizica de la tigari (la admitere n-am trecut proba de rezistenta). nasol :|.. tigarile astea on: imi place ft mult emisiunea, unii ma lasa cu gura cascata, altii ma fac sa mor de ras oricum asteptam de mult timp sa apara si la noi Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
10 Mar 2011, 00:00
|||
|
|||
Sunt total de acord cu Lily.
|
|||
11 Mar 2011, 11:31
|||
|
|||
Si eu sunt de acord cu Lily
mamaaa, abia astept seara asta de la 20:30 Valentino, eu ti-as sugera sa te lasi de tigari si sa continui sportul Si chiar aveti dreptate. Este absolut TOTUL copiat, insa cam asta se intampla cand cumperi o emisiune: absolut TOT la fel. • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|