Invatand in fiecare zi...
|
05 Mar 2011, 16:48
|||
|
|||
Azi am invatat ca prietenia este cel mai frumos lucru posibil.
![]() Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
05 Mar 2011, 18:07
|||
|
|||
Tamara E. Riley Wrote:Azi am invatat ca prietenia este cel mai frumos lucru posibil. Sunt de acord cu tine Tamy ![]() |
|||
05 Mar 2011, 18:29
|||
|
|||
Astazi am invatat ca daca sunt indiferenta in privinta multor chestii, nu inseamna ca nu-mi mai pasa de nimic.
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
05 Mar 2011, 21:31
|||
|
|||
Azi am invatat ca timpul vindeca toate ranile, dar asta nu inseamna ca cicatricile nu raman la fel de urate ca si durerea adusa de fiecare rana.
|
|||
06 Mar 2011, 02:32
|||
|
|||
Aastazi am invatat ca nu pot asupri oamenii sa ma vada altfel decat o fac deja. [ Dar macar pot sa rad, gandindu-ma cat se inseala].
P.S. Imi place cand lumea imi spune ca sunt "o tipa puternica", pacat ca eu nu simt acelasi lucru. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
06 Mar 2011, 13:54
|||
|
|||
Crystal D. Shirley Wrote:Aastazi am invatat ca nu pot asupri oamenii sa ma vada altfel decat o fac deja. [ Dar macar pot sa rad, gandindu-ma cat se inseala]. Si mie imi spune lumea ca am o fire puternica. Diferenta e ca eu simt acest lucru Dar, btw, sa nu fac OFF. Azi am invatat ca cineva care stie deja proverbul "Nu judeca cartea dupa coperta" ar trebui sa se gandeasca invers: judeca cartea dupa coperta si apoi sa ramai surprins cand vezi ce contine. • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
06 Mar 2011, 22:47
|||
|
|||
Astazi am invatat ca muzica este in stare sa invie suflete.
Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
06 Mar 2011, 23:04
|||
|
|||
Azi am invatat ca prietenii buni sunt mereu acolo, sa iti asculte plangerile si sa rada cu tine de lucruri de nimic.
Alice Swan Wrote:La acest topic veti posta o singura data pe zi! |
|||
07 Mar 2011, 21:46
|||
|
|||
Astazi am invatat ca proful va ramane tot un prof
![]() |
|||
07 Mar 2011, 21:56
|||
|
|||
Azi am invatat ce inseamna sa iti asculti parintii. :-)
Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|