Al is gone
|
18 Feb 2011, 22:18
|||
|
|||
Al
Ma bucur ca ai revenit si n'ai pentru ce [si asa cred ca ti'am distrus mai mult de jumatate =))] |
|||
19 Feb 2011, 14:23
|||
|
|||
OFF:N'ai distrus nimic, decat sa se distruga tot cat am lipsit eu si scuze ca nu te'am sunat azi, am uitat ca n'ai credit, si inainte de prima ora scriam ceva
ON:Cred ca nici maine nu o sa intru pe forum foarte mult, trebuie sa merg iar la tara, fiindca se fac in cateva zile 2 ani de cand a murit verisoara mea doar voiam sa va anunt, chiar daca nu lipsesc mult ![]() |
|||
20 Feb 2011, 12:45
|||
|
|||
Ah
Oricum si eu am lipsit ieri toata ziua, dar nu am mai anuntat M'am intors pe la 1 acasa Deci iti dai seama Sper sa te intorci azi, G ![]() |
|||
20 Feb 2011, 20:22
|||
|
|||
Am venit aseara pe la 5-6 cred si am capatat o raceala teribila, de tusesc si fac temperatura in veselie Si oricum, mesajul ti l'am trimis ieri dimineata, dar nush ce au telefoanele noastre de ajung tarziu mesajele
![]() |
|||
07 Mar 2011, 23:43
|||
|
|||
Vreau sa'mi cer scuze ca nu voi mai intra in urmatoarea perioada, dar mi s'a stricat calculatorul si cred ca va dura ceva pana va fi reparat, poate mai mult...tre sa vad ce se poate face sper sa mai pot posta de pe telefon, dar merge foarte greu, si o sa incerc sa continui rpg'urile si asa mai departe. Imi va fi dor de tot ce e aici, si de voi toti
![]() |
|||
07 Mar 2011, 23:51
|||
|
|||
G.
Cum ai reusit? Imi pare foarte rau; sper totusi sa se rezolve problema repede I'm gonna miss u :-< |
|||
08 Mar 2011, 00:29
|||
|
|||
Ce aiurea Al cum ai reusit sa iti strici pc-ul ?
NE va fi tare dor de tine? ![]() |
|||
08 Mar 2011, 21:26
|||
|
|||
Pc-urile astea
Sper sa revi repede ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
10 Mar 2011, 17:53
|||
|
|||
Alice, sper sa se rezolve problema cu PC-ul cat mai repede.
I'm gonna miss ya ![]() |
|||
14 Mar 2011, 21:11
|||
|
|||
Mersi mult tuturor S'a remediat problema Cel care imi repara calclatorul cand e nevoie a venit azi dimineata, a reinstalat windows'ul, antivirusul si internetul si a mai venit si pe la 4 si ceva si a instalat restul programelor de care era nevoie
Acum calculatorul e ca nou, si eu pot sta in sfarsit pe forum Mi'a fost dor de tot ce e aici ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|