Plec... sper ca... ma voi intoarce.
|
29 Dec 2007, 20:17
|||
|
|||
-nu mai conteaza.vedeti mesajul nou.-
|
|||
29 Dec 2007, 21:50
|||
|
|||
iti vom simti lipsa si eu cand e mama acasa , nu am voie decat 1 ora te inteleg ... cred ca poti sa faci cateva posturi intr-o ora ...
![]() |
|||
17 Feb 2008, 16:12
|||
|
|||
In primul rand, faptul k am luat locul II la un examen de matematica pe orash ar trebui sa fie motiv de bucurie, dar mama mea a inceput sa urle in telefon cand a aflat k in fata mea s'a clasat, la distanta de un punct, unul din fosta mea clasa, cu 93 de puncte [eu am avut 92]. Niciodata nu e multumita de mine, acum crede k din cauza calculatorului [si, implicit, al forumului] am decazut asa de mult. [sincer, nu sunt de aceasi parere cu ea, eu sunt mandra ca am luat macar locul II si diferenta a fost atat de mica]
Plus, a inceput sa ma injure bunica incontinuu, tot din cauza calculatorului. Cedez psihic. Nici nu cred k imi va duce mama dorul dak as pleca de acasa [abstract vorbesc... nus asa de nebuna], a zis k " nu are nevoie de dragostea mea " si k " nu e multumita de mine " Deci, cred k o perioada va trebui sa plec de pe forum... macar sa se calmeze apele. Imi va fi dor de toti, poate o conving si pe mama sa nu mai fie asa nemultumita si ma intorc mai repede decat cred ^^ da cred k mai intai tot va trebui sa iau locul I undeva... sper k intelegeti situatia. Dak chiar sunt asa de impotriva calculatorului si mama si bunica, nu pot face nimic altceva inafara faptului k trebuie sa renunt... sau sa intru de o mie de ori mai putin dekt de obicei. |
|||
17 Feb 2008, 17:47
|||
|
|||
OMG!!! Eu sa iau locul 2 la ceva imi vor pupa ai mei si picioarele .. lol .. nu e multumita de tine??? Ce as face eu in locul tau .. as face un scandal de mama focului!!!
![]() |
|||
17 Feb 2008, 18:38
|||
|
|||
aw....nu ai idee cat de dor o sa imi fie de tine
![]() ![]() ![]() Mult succes la viitoarele concursuri,poate reusesti sa mai intrii din cand in cand Si 92 de puncte..?E grozav!Locul 2? ![]() ![]() ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
17 Feb 2008, 20:10
|||
|
|||
Locu II? La mate? Uu.. felicitari ^_^ dac-as lua eu locu II la mate... pe judet... mama ... culmea imposibilului
![]() Uff... mai, daca nu poti intra si nu poti intra, intelegem... dar... tot o sa-ti ducem lipsa ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
18 Feb 2008, 03:38
|||
|
|||
Cred ca vei gasi o solutie cum sa o convingi pe mama ta .. sau intri pe askuns pe forum .. fii desteapta
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
20 Feb 2008, 22:33
|||
|
|||
GINNY S'A INTORS!!!!! I'm here
![]() ![]() ![]() Lasand asta la o parte, sunt extra-mega-ultra-super happy XD trompetele! Strigati k m'am intors Speriati vecinii! Spargeti geamurile! Striviti nervii mamei! SUNT AIIIIIIIIIIIIIICI va iube pe totzi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
20 Feb 2008, 22:43
|||
|
|||
Ma bucur ca te'ai intors >
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
20 Feb 2008, 23:40
|||
|
|||
Vezi k potzi .. fii mai tare de caracter .. bine ai REvenit!
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Plec.. | Ioana Weasley | 0 | 836 |
18 Jul 2008, 10:36 Last Post: Ioana Weasley |
|
Plec si eu..:D | Gemini Andre | 5 | 1,346 |
03 Feb 2008, 16:50 Last Post: Andreea Rose |