Thread Closed 
We meet again
05 Mar 2011, 16:13
OOC:Just me and Rosalie

• Soarele parasea cerul facand loc noptii sa se asterne peste castel, in timp ce Alice mergea grabita pe holurile pustii, catre locul de intalnire cu Rosalie la etajul V. Privea pe ferestrele mari in timp ce mergea, si arunca o ultima privire apusului, partea ei preferata din zi. Ultimele raze de soare strapungeau intunericul noptii chiar la linia origontului, despartind ziua de noapte prin specificul portocaliu pictat pe bolta cereasca. Alice ajunse la locul de intalnire, si isi puse coatele pe pervaz, inspirand aerul rece ce patrundea prin fereastra deschisa. Trecusera doar cateva zile de la ultima plimbare a fetelor, pe Alea Nocturn, si cand isi gasi un loc liber in programul incarcat, stabili o intrevedere cu Rose, care nu era la fel de ocupata cu temele si invatatul. Pasi se auzira pe piatra rece, si astropufa se ridica, intorcandu'se catre nou'venita.

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
05 Mar 2011, 18:10
M-am uitat la ceas si m-am indreptat apoi cu pasi repezi spre coridorul de la etajul V. M-am bucurat ca ne-am facut amandoua timp sa vorbim,aveam multe lucruri de analizat in legatura cu Devoratorul,dar ... toate la timpul lor. Soarele apunea,dar cateva raze inca mai patrundeau prin ferestrele imense de pe coridoare. Cand am observat-o pe Alice stand plictisita m-am indreptat catre ea cu zambetul pe buze si intr-un final m-a observat.
"Al,buna!",am rostit eu chicotind.
Ma intrebam ce vom afla daca ne punem mintea la contributie,deci clar,astazi vom avea ceva de lucru. Va fi o zi linistita,dar cu siguranta cu multe intrebari si sper - si raspunsuri.

[Image: giphy.gif]
06 Mar 2011, 17:11
  • Alice ii privi chipul fetei sub slaba lumina a tortelor de pe pereti, si era la fel ca intotdeauna, radioasa, si binevoitoare. Isi misca picioarele plictisite pana spre ea si o imbratisa.
    "Buna, Rose!"
    Rememora in cateva secunde toate intamplarile din urma cu cateva zile. Intalnirile cu devoratorul o surprinsera in weekend'ul ce trecuse, atat la Urlet in noapte cat si la Borgin&Burkes. Isi aminti cuvintele barbatului, motivele lui, si felul in care se comporta. Nu se simtise nici amenintata, dar nici in siguranta, si voia sa evite pe cat posibil viitoarele intalniri cu Devoratorul, dar stia ca va fi inevitabil. Isi aminti din nou unde se afla, si cu ce scop, si i se adresa lui Rose:
    "Si, acum ce facem?"

10 Mar 2011, 22:15
Am ramas pe ganduri,dar Alice le intrerupse discret intrebandu-ma ce vom face acum. Adevarul este ca nici eu nu stiam prea bine ce am putea sa facem,dar tinand cont de cele intamplate recent am tresarit usor amintindu-mi de acel Devorator al Mortii care ne-a facut mie si lui Alice ultimele zile foarte agitate. M-am uitat ciudat in jurul meu apoi i-am spus Astropufei pe un ton grav,serios:
"Cred ca ar fi cazul sa vorbim despre ce s-a intamplat in weekend. Mi se pare prea ciudat totul in legatura cu Devoratorul acesta. Totul a fost cam...ciudat!",am chicotit eu cand am observat ca am facut o repetitie ridicola,chiar foarte stupida.

10 Mar 2011, 22:50
Alice nu isi putu abtine un chicot si isi atinti privirea in pamant. Incepu sa mearga, cu pasi mici, alaturi de Rose, cu mainile indesate in buzunarele largi ale robei, si cu umerii ridicati pentru a se incalzi. Incepu sa vorbeasca rar, pe o voce joasa pentru a nu atrage atentia nimanui:
"Stii, Rosalie, devoratorul mi s'a parut de la inceput ciudat...inca de sambata, cand nu stiam cine e, si nu ma simteam deloc in siguranta in preajma lui. Si am ramas tensionata pana cand am ajuns inapoi la Hogwarts, in siguranta. Si desi am scapat in siguranta, tot nu eram foarte sigura de ce se intamplase, si e bine ca putem sa ne spunem pe larg parerile, pentru ca a fost greu sa comunicam in momentele alea din priviri, sau dand din cap."
Rosalie o asculta atenta, probabil gandindu'se si ea la intamplarile din weekend. Alice ridica ochii din pamant si privi fata ascunsa in penumbra a prietenei sale, si asteptand parerile ei.

11 Mar 2011, 20:55
Am ramas tacuta pe parcursul discutiei lui Alice,voiam sa fiu cat mai atenta, pentru a putea sa imi exprim si eu parerea mai tarziu,iar in momentul in care a terminat de vorbit mi-am dat seama ca in mare parte gandeam la fel. Mi-am aranjat roba instinctiv,apoi parul si am rostit pe o voce ganditoare fiind:
"Da,ai dreptate. Acum ne este mult mai usor sa vorbim despre asta si sunt sigura ca putem analiza mai bine faptele de pana acum. Totul a fost destul de ciudat pana acum,dar sunt sigura ca acel Devorator al Mortii a facut tot ce a facut cu un scop. In mare parte as crede ca se ascunde de cineva,dar nu prea imi vine sa cred ca absolut mereu cand mergem undeva apare si el. Tu ce crezi in legatura cu asta?"
Desi asteptam un raspuns sincer din partea Astropufei sunt aproape convinsa ca ea gandeste ca mine,sau cel putin aproximativ asemanator.

14 Mar 2011, 21:58
Auzind itrebarea lui Rosalie, Alice zambi, si spuse ridicand capul, si privind inainte mijind ochii:
"Rose, ma stii, cred in destin, dar, acum as inclina mai degraba spre coincidente. E pur si simplu o solutie mai usoara sa accepti coincidentele decat sa descosi adevaratele motive. Dar acum nu prea avem ce face. Poate fi ciudat. Ei bine, daca stam sa ne gandim, cand am mers in Hogsmeade, ar fi putut fi doar o intamplare, la urma urmei, noi l'am gasit acolo, dar cand am mers la Borgin&Burkes, nu prea stiu ce sa zic..." Astropufa ridica din umeri si isi umezi buzele, dupa care continua: "Noi eram deja acolo cand a ajuns el, si nu a durat mult pana sa apara. Iar toata explicatia lui, si felul in care se eschiva, parea totul prea tras de par. Nu stiu sincer ce sa cred. Dar tu ce crezi?" intreba ea intr'un final rotind capul si dandu'si parul dupa urechi instinctiv.

24 Mar 2011, 16:35
Am ascultat cu mare atentie parerea lui Alice si intr-adevar parea foarte adevarat ceea ce spunea. Gandindu-ma acum,dupa vorbele ei, se pare ca nu avea cum sa ne urmareasca Devoratorul Mortii pe noi atunci. Al avea dreptate:el a fost in "Urlet in Noapte" inaintea noastra,deci logica ne face sa ne gandim ca nu ar fi avut cum sa vina dupa noi,ci mai degraba parea,de parca noi l-am fi urmarit pe el,desi clar,nu era adevarat.
Am oftat,apoi am rostit cu fata catre Astropufa:
"Sincer,dupa toate aceste intamplari nu prea stiu ce sa cred. Desi,analizand faptele se pare ca tu ai dreptate. Desi as mai vrea sa adaug faptul ca eu consider ca .. probabil .. la "Borgin&Burkes" ne-a urmarit intr-adevar,dar... poate fiindca deja prinsese intr-adevar incredere in noi. Fiindca tin minte ca el ne-a spus acest lucru atunci in conac si nu ar avea de ce sa minta,mai ales ca... Devoratorii il cred mort! Deci probabil a trecut de partea binelui si... il urmaresc. Ar fi o varianta credibila...!"

24 Mar 2011, 18:09 (This post was last modified: 24 Mar 2011, 18:09 by Alice Morris.)
  • Alice ridica din umeri si continua sa mearga si sa gandeasca la cuvintele lui Rosalie. Coridorul era scufundat intrt'o liniste bizara, si intunericul noptii nu era rasfrant decat de micile torte de pe pereti, ce atarnau de piatra rece a castelului. In spatele ferestrelor inalte, cerul era acoperit de nori, lasand luna sa arunce doar priviri pe furis asupra domeniului. Isi puse gandurile in ordine, si incerca sa'si formuleze cuvintele, dupa care rosti:
    "Stii, Rose, chiar daca este acum de partea binelui, eu tot nu pot sa inteleg ce vrea de la noi. La conac a inceput probabil sa aiba incredere in noi, dar la Borgin&Burkes" sigur voia ceva de la noi. De partea binelui sau nu, mie imi e indeajuns de clar ca ne'a urmarit pana la magazin...nu stiu ce sa zic."

25 Mar 2011, 14:45
Am analizat cu grija vorbele lui Alice. Intr-o asemenea situatie trebuie sa ne gandim la aproape orice varianta cat mai aproape de adevar. Intr-adevar,totul deja incepea sa para mult prea ciudat. Era cat mai probabil ca la conac sa fi fost doar o intamplare,o coincidenta,desi cam batatoare la ochi ... Dar la "Borgin&Burkes"? Acolo ce sa fi fost? Cu siguranta ne urmarise.
"Alice..."
Aceasta se uita intrebatoare la mine. Am suspinat discret apoi am adaugat:
"Deci eu una nu stiu ce sa mai cred. Totul pare ciudat,dar in acelasi timp.."
Astropufa se uita la mine de parca astepta o continuare , asa ca am adaugat:
"Dar in acelasi timp... totul pare bine pus la punct,un plan cu reusite apropiate!.."

Thread Closed