Thread Closed 
Place of dreams.
02 Mar 2011, 22:36
Pentru o secunda nu mi-am dat seama de ce Eveline facuse acest gest-ba chiar credeam ca sunt Dementori pe aproape si nu i-am simtit ceea ce mi s-ar fi parut ciudat- dar Cercetasa ma linisti imediat cu doar cateva cuvinte. I-am zambit multumita pentru asta,dar si recunoscatoare pentru cuvintele de mai devreme: stiam ca e de partea mea,stiam ca imi este o buna prietena,una dintre cele mai bune prietene-dar eu nu voiam sa o bag in toata aceasta poveste cu Porrin asa ca speram din tot sufletul sa nu ne 'ciocnim' de el. Mi-am mutat privirea catre ea si pe o voce sincera,aproape plangacioasa i-am spus:
"Multumesc!",zambind in continuare.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
12 Mar 2011, 21:55
Eveline ofta si isi ridica privirea spre cer.Incet-incet mai multe stele incepeau sa apara.Chiar si luna se zarea acum.Eveline zambi stiind ca atunci cand Dementori erau prin apropiere cerul era foarte intunecat si aveai o senzatie ciudata de pierdere.Acum ea se simtea bine asa ca stia ca Dementori numai erau in acea padure.Se gandi brusc la omul acela ranit si se intreba oare ce se intamplase cu el.
-Ai patit ceva? o intreba Rose vazandu-i expresia.
-Ma gandeam la cate s-au petrecut aici in noaptea asta mormai Eveline.Dintr-o data se simti obosita.Foarte obosita.Trebuia sa fie trecut de mult de miezul noptii.
-Rose .. putem sa plecam? o intreba ea usor.Patronusul sau disparuse si acum erau iar in intuneric.
-Sigur.Cred ca tot ce ne trebuie acum e un somn bun zise Rose si o lua de mana.Imediat aceasta simti cum ramane fara respiratie si cum se invarte in intuneric.Dupa cateva secunde plamani i se umplura cu aer si fata deschise ochi si vazu castelul in fata.Incepu sa mearga impreuna cu Rose spre el gandindu-se la tot ce se intamplase.
-Sti cred ca am avut probleme cat pentru o viata intreaga zise Eveline pierduta in ganduri.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
12 Mar 2011, 22:48
Am dat usor aprobator din cap hotarata sa ne indepartam cat mai repede de Padurea lui Dean . Am luat-o pe Eveline de mana si am Disparut in cateva secunde gandindu-ne ca locul destinatiei noastre este castelul Hogwarts. Odata ajunse in fata castelului Eveline spuse ceva care m-a facut intr-adevar sa ma pun pe ganduri.
Am spus doar un "Da!" scurt ,dar plin de inteles apoi am adaugat pe un ton nesigur:
"Sa stii ca ... asa e!"
Eveline isi indrepta privirea in jos de parca imi citea gandurile si am mai rostit:
"Se pare ca Padurea lui Dean nu a fost un loc de vis,cum credeam noi astazi!"

The end

Edit By Raizen

Galeoni
Rosalie Andrews Blackfire - 170

Puncte
Cercetasi - 160

Topic Closed !

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Possibly Related Threads…