~Amintirea ei~
|
14 Feb 2011, 21:55
|||
|
|||
Multumesc pentru aprecieri ....
Dar nu inteleg chestia cu ploiesteanul ce legatura are asta cu versurile |
|||
15 Feb 2011, 09:40
|||
|
|||
Pai ... Esti ploiestean (ca mine
![]() Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
17 Feb 2011, 13:12
|||
|
|||
Tacere
*** Am vrut ca vremea sa stea in loc Intr-o zi atunci can nici nu te vei gandi Dar atunci iti vei aminti de mine, Si toata fiinta ta se va cufunda in dorul meu Iar in acele momente vesi simtit Cum toata iubirea pe care mi-o porti Iti va strapunge adanc inima Si fara sa vrei nu vei putea Sa alungi durerea din inima ta Si atunci vei sti ca va fi va fi prea tarziu de regrete si pareri.. Caci atunci eu am trecut departe Undeva unde nu mai rand in hohote Nici nu mai zambesc de dragul tau Unde doar te privesc atent Si nu pot sa mai plang de dorul tau Asa a fost sa fie sa plang mereu De dorul tau si din dragostea ta M-ai lasat cu amintiri pusti Undeva in iernile tarzii! Nu am ce sa iert sau sa privesc inapoi Mereu te iubesc si te voi iubi! Stiu ca ai renuntat la ce am pastrat Chiar de ti-a fost usor tie Iar acum plin de durere Ma pierd in marea tacere Privind inmarmurit dar fericit Ma pierd in simpla ta tacere! *** . Astea sunt ultimele versuri pe care le-am scris A.C va saluta va iubeste ..... "orice batalie ce se da pe un front se da pe frontul vieti" R.I.P |
|||
22 Feb 2011, 23:32
|||
|
|||
MaAMmmaAa
Scrii fabulos • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
25 Feb 2011, 00:33
|||
|
|||
Stele din trecut
*** Privesc in urma si-mi vad gandu Ce-am cladit cu dor in zare Si vad zambet si suspine Dar in zare cine vine Privesc urma ce-am lasat-o In zapada-am format-o Dar in suflet sunt troiene Prine ca zilele mele Vad mereu numai durere Si-o prapastie in fata Ce mereu ea ma asteapta Dar in asta cruda noapte Stau usor langa fereastra Atingand cu palma geamul Simtind ca-mi saruti obrazul Cruda-i viata asta toata Cand te bati cu a ta soarta Multe sunt in a mea cale Obstacole ce ma opresc Dar eu stiu ca reusesc Sa patrund prin orice zid Cand ne tinem stransi de mana Pot sa ajung chiar si pe luna Si ce ma face sa zbor Este gandul ca mi-e dor Ca nu vom fi impreuna Nici acum,nici pest-o luna Dar mereu ma voi gandi Suntem dor niste copii Esti o parte dintr-un tot Esti un singur antidot Esti vie in inima mea Urla tare vocea ta Ea ma striga nencetat Si ma cheama cugetat Ma arunca in trecut Doar al tau dulce sarut *** . |
|||
27 Feb 2011, 14:47
|||
|
|||
Este poezia.
Cel mai mult mi-a placut partea asta: Quote:Cand ne tinem stransi de manaDesi dupa cum am mai spus,toata este ![]() ![]() |
|||
27 Feb 2011, 15:02
|||
|
|||
Oliver imi place mult poezia nu ma pot hotara care este strofa mea preferata.
![]() Quote:Vad mereu numai durere Dar parca astea ma atrag mai mult. ![]() Continua sa postezi. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
10 Mar 2011, 09:37
|||
|
|||
Sunt foarte frumoase!!!
Nu inteleg de unde ai atat de multa inspiratie! |
|||
13 Mar 2011, 00:39
|||
|
|||
hmm...inspiratie...
In flori in luna si in stele Gasesc mii din versurile mele Si simt ca sunt acolo sus Cand soarele rasare sus Un vers il faci din ceasca de cafea Din bolul plin cu voia ta Cu ganduri si mii de dorinte Poti scrie doar ce ai in minte ^^ Sper ca ti-am raspuns |
|||
13 Mar 2011, 11:26
|||
|
|||
E super.
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|