- Life -
|
14 Mar 2011, 21:26
|||
|
|||
Felicitari pentru ultimele poze, dar, sunt de parere ca orice fotograf are nevoie de putina critica constructiva deci sper sa nu te deranjeze observatiile mele La unele din pozele cu flori, nu sunt surprinse petalele foarte clar, si ar trebui sa ai grija pe viitor la asta. De asemenea, cred ca ar fi mult mai frumoasa poza cu floarea alba daca ai modifica putin contrastul ca sa se diferentieze petalele mai clar Sa nu crezi ca nu imi plac pozele, sau ca nu iti apreciez munca, sau ceva de genul asta, pozele sunt super dar mereu exista loc de mai bine Succes pe viitor, abia astept sa vad urmatoarele fotografii
![]() |
|||
15 Mar 2011, 00:06
|||
|
|||
Mersi. ^_^
@Alice. Pozele sunt facute cu telefonul, de asta unele flori care erau prea aproape au iesit putin in ceata. Are el 5 megapixeli, dar nu prinde ca un aparat foto. In plus, la poza cu floarea alba se vad bine petalele. O____O Am mai facut cate ceva astazi. Multumiri speciale doamnei Timofte. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT LATER: Prima poza e pentru Oliver, iar a doua pentru Matty. ;; ) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
15 Mar 2011, 00:12
|||
|
|||
Nu sunt eu prea mult cu arta
![]() ![]() Am vizionat tot topicul...ma cuprins interesul dupa prima poza vazuta ![]() Foarte frumoas treaba Cos....la cat mai multe poze de genul asta |
|||
15 Mar 2011, 00:16
|||
|
|||
Mersi, Olly, inseamna mult pentru mine. ^_^ Si vezi ca ti-am dedicat prima poza ca tot ziceai si pe mess ca-ti place asa mult. Cat despre poza pe care ai furat-o ca s-o folosesti ca si wallpaper.. e ok. =)))
Mersii ! Ah si te bazai eu! :bz You run. I con.
|
|||
15 Mar 2011, 00:19
|||
|
|||
Sunt absolut minunate pozele. Se vede ca pe zi ce trece le faci din ce in ce mai bine. Adevarul este ca toate pozele sunt superbe,dar daca ar fi sa aleg una ar fi cu siguranta cele cu trandafirii.
![]() |
|||
15 Mar 2011, 01:14
|||
|
|||
Multumesc pentru dedicatie, Cosmi. ;; ) Superbe pozele. Mai ales a doua, ti-am spus, e geniala si o ador. Desi cred ca ai putea umbla putin pe la contrast. [-x No, no.. [-x (
![]() Nu, deci pe bune ca o ador.. are ceva.. special.. culorile.. unghiul din care este facuta poza.. biblioteca din spate.. ( stai, taie ultima parte. =))))))))))) ) Geniala. Felicitari, iubito. Si imi place si noua semnatura pe care o folosesti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
15 Mar 2011, 01:22
|||
|
|||
Prima poza mi se pare geniala
• Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
12 Apr 2011, 10:42
(This post was last modified: 12 Apr 2011, 10:43 by Isabella River.)
|||
|
|||
Mersi, Matty. >
![]() ![]() Thanks, Belle. ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
12 Apr 2011, 15:29
|||
|
|||
Sunt foarte faine fotografiile. Sa mai pui
![]() ![]() |
|||
13 Apr 2011, 17:20
|||
|
|||
Sunt superbe
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
and everything inside screams for second life... | Iris Deonne Parker | 133 | 36,041 |
25 Jul 2012, 15:17 Last Post: Vincent Thorbjörn |
|
Moments of liFe in Pics`! | Catherine Baston | 4 | 1,644 |
13 Apr 2011, 17:26 Last Post: Raphael Olivier |