My art
|
24 Mar 2011, 19:50
|||
|
|||
Foarte tare avatarul; eu una zic sa iti pui si semnatura, ca sa se potriveasca mai bine
![]() |
|||
24 Mar 2011, 20:27
|||
|
|||
Mersi Bell ♥
![]() |
|||
24 Mar 2011, 20:46
|||
|
|||
Sys esti geniala
![]() O ador,e perfecta ![]() ![]() |
|||
24 Mar 2011, 20:49
|||
|
|||
Mersi sys >
![]() ![]() |
|||
24 Mar 2011, 22:15
|||
|
|||
Sunt superbe, sys.
![]() ![]() ![]() |
|||
24 Mar 2011, 22:19
|||
|
|||
Mersi sys >
![]() ![]() |
|||
25 Mar 2011, 19:39
|||
|
|||
Si mie mi se par suuuuuper tine-o tot asa in continuare
![]() ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
25 Mar 2011, 23:06
|||
|
|||
Setul asta e genial
![]() ![]() De exemplu, ai putea modifica putin contrastul, culoarea, ai putea sa ii pui putin sharpen, sa ii pui anumite efecte, poti sa o tai si sa adugi texte fara ingrosat ![]() ![]() Acum celelalte fonturi ar trebui sa fie mai oblice si sa para ca sunt scrise de mana. Iti sugerez pe langa asta sa mai pui doar un font ![]() Ar putea fi ceva gen: Rage Italic, Dristina, Segoe Print, Segoe Script si altele. In orice caz, aceste mici "sfaturi", ca sa spun asa, sunt doar daca vrei sa le folosesti. Bineinteles ca tu ai stiul tau si eu respect asta ![]() Sper sa nu te superi :-s • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
26 Mar 2011, 00:56
|||
|
|||
Esti geniala!
Deci sunt superbe toate! |
|||
26 Mar 2011, 12:43
|||
|
|||
Alma♥ sunt superbe.
Imi place foarte mult continua sa postezi. Dar cine e fata din avatar parca mi se pare cunoscuta. ![]() ![]() Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|