Personajul preferat
|
28 Oct 2010, 18:12
|||
|
|||
Am vazut doua topicuri cu asemanarea dintre voi si personaje, dar m-a mirat ca nu este nici unul cu personajul vostru favorit. Asa ca o sa sparg gheata (vorba vine, poate topicul a fost inchis si trimis la Graveyard) si va intreb:
Care este personajul vostru preferat din toata seria? De ce? Cum a ajuns sa fie preferatul vostru? Ce aveti in comun si care sunt diferentele dintre voi? Care este scena preferata cu el? Ce emotii ati trait prin el de-a lungul cartii? Care este replica favorita? Ce lucruri va plac la el? Sunteti liberi sa scrieti orice. PS: Va rog sa scrieti despre un singur personaj! Nu mai multe. Care este preferatul vostru. Si de asemenea nu spuneti ca "Nu am un personaj preferat, imi plac toate." si apoi incepeti sa bateti campii. Bateti campii strict la subiect. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
28 Oct 2010, 23:14
|||
|
|||
Mie imi plac foarte multe personaje,dar voi scrie doar despre unul,la cererea ta.
Harry Potter-este personajul meu preferat fiindca de la el a inceput toata aceasta poveste minunata. Cum a ajuns sa fie preferatul meu? -prin dorinta de afirmare,dar si prin sentimentele si faptele lui,prin rezistenta lui ,prin pur si simplul fapt ca a reusit si a avut curajul sa isi duca viata mai departe dupa foarte multe nenorociri. Ce avem in comun?-Probabil sensibilitatea sa,este un bun prieten si sfatuitor,modul de a gandi... Ce avem diferit?-Curajul..Probabil ca nu as fi reusit sa trec prin atatea ca el cu bine. Care este scena preferata? Imi place rolul lui in sine,modul in care joaca,toate scenele sunt expresive si transmit ceva aparte. Ce emotii am trait prin el de-a lungul cartii? Incercam sa ma transpun in rolul personajului si mi-a fost foarte greu,dar faptul ca a reusit sa treaca prin tot ce a trecut imi trimitea o emotie si anume vitejia,ambitia de a lupta,desi multor persoane sa fi fost in locul sau ar fi zis ca totul s-a sfarsit... Replica favorita: Replicile care le-a rostit direct Lordului. Furia care o exprima prin cuvinte era de nedescris. Nu e neaparat favorita,ci m-a impresionat foarte mult. Ce imi place cel mai mult la el? Dupa cum am mai spus:curajul,ambitia,dorinta de viata,este un bun prieten,este foarte fidel si are sentimente la care nu ar renunta pentru nimic in lume. ![]() |
|||
28 Oct 2010, 23:24
|||
|
|||
Personajul meu preferat este Hermione Granger , deoarece mereu am apreciat'o pentru calitatile ei . De fiercare data era in stare sa riste totul pentru Harry si pentru Ron , fara sa ii pese ca putea fi exmatriculata .
Uneori mi se parea putin enervanta , deoarece majoritatea timpului si'o petrecea invatand , dar datorita acestei calitati a reusit sa scape din multe probleme. Si cred ca cel mai mult apreciez la ea felul in care se comporta cu ceilalti . Ii pasa foarte mult de prietenii sai si este o persoana foarte loiala . Il iubeste pe Ron si m'am bucurat enorm de mult cand s'au sarutat pentru prima oara , desi mi se parea dragut si cuplul Hermione & Harry . Scena mea preferata a fost atunci cand i'a dat o palma lui Draco . Pur si simplu am savurat din plin momentul. Am multe in comun cu ea , incepand de la aspect pana la trasaturile morale . De exemplu , imi place sa citesc mult si sa imi petrec timpul alaturi de prietenii mei . O replica favorita nu cred ca am , pentru ca au fost multe care mi'au placut . Deci , in concluzie . Hermione e personajul meu preferat . P.S. : Sper ca nu am batut campii prea mult . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Dec 2010, 00:03
|||
|
|||
Hmmm desi suna ciudata...personajul meu preferat e Draco Malfoy.
De ce? Pentru ca ma regasesc cumva in el...Desi doar un copil el este obligat de familie sa faca lucruri pe care...dac-ar putea alege nu le-ar face....Deasemenea imi plac si unele ironii pe seama lui Harry...Si glume... ![]() Mda am o atractie deosebit spre dark side...Mi-au dat cookies. ![]() Just don`t give up on me...
|
|||
30 Dec 2010, 19:36
|||
|
|||
Personajul meu preferat este Hermione Granger.
De ce? Ea este mereu cea care stie tot si se prinde imediat de o schema. Cum a ajuns sa fie preferata mea? Din prima clipa. Imi plac personajele pincipale feminine, care sunt pe locul doi, desi cumva pe locul unu. Ce aveti in comun si care sunt diferentele dintre voi? Amandoua suntem sigure de sine. Care este scena preferata cu el? ... Am multe scene. Mult prea multe. De exemplu, in primul film imi place cand Ron si Harry se intalnesc pentru prima oara cu Hermione. Era atat de dragalasa ![]() In al doilea film imi place cand i-a dat un pumn lui Reacredinta Si, ma rog, mai multe scene, insa sunt cam prea multe ![]() Ce emotii ati trait prin el de-a lungul cartii? Ohooo,,,mult prea multe ![]() -- Photography Moderator -- ![]() |
|||
31 Dec 2010, 04:22
|||
|
|||
Personajul preferat? Nimeni altul decat Draco. La inceput chiar uram acest personaj, pana am ajuns sa-l inteleg. Nu cred ca e potrivit ca personaj negativ pentru ca tot ceea ce face e pentru a primi atentie din partea tatalui sau. E un personaj facut sa fie antagonistul lui Harry la Hogwarts, rivalul perfect - destul de destept, doar gura de el si las. Tind sa cred ca autoarea n-a vrut ca acest personaj sa-si atraga fani dupa modul in care la conceput. Dar daca era asa preocupat de ceea ce crede tatal lui sau de a nu parea mai slab ca Harry, intr-in fel asta ar putea dovedi ca in interiorul lui e sensibil, doar ca circumstantele l-au facut mai rece. Desi ma blestem ca o sa spun asta, dar n-am ce face - chiar daca ma enerviaza intr-u totul personajul, Draco s-a purtat oarecum... "roamntic" desi e putin cam fortat sa zic asta - fata de Pansy Parkinson.
Concluzie: Draco e doar un copil rasfatat care are nevoie de atentia parintilor, e un pusti egoist si invidios, care ar face orice pentru faima si de asta il ador. |
|||
31 Dec 2010, 17:22
|||
|
|||
O sa sune foarte ciudat...dar (pe langa Harry) personajul meu preferat e SIRIUS...
E greu de inteles, dar pur si simplu mereu mi-a fost mila de situatia lui, si imi place atitudinea lui de afectiune fata de Harry... Si imi place mult faptul ca e un animagus Si ador numele cainelui in care se transforma, Snuffles Iubesc animalele. Mi se pare un vrajitor capabil si iubitor...Dar care este vazut total gresit de societate. Si, chiar daca inca nu am citit-o, am auzit ca in al 7lea volum, Sirius moare ![]() Cat despre Harry, nu imi place neaparat pentru ca este personajul principal... Pur si simplu caracterul lui e cel mai apropiat de al meu din toti ceilalti... |
|||
26 Mar 2011, 19:12
|||
|
|||
Cred ca personajul meu preferat este Dumbledore. Imi place de el pentru dragostea pentru care i-o poarta lui Harry si tuturor si mai presus de toate pentru ca vede ce e bun in toata lumea, are incredere in acea parte buna si incearca sa o arate tuturor. Cred ca e ceva deosebit si aproape ca am izbucnit in plans cand a murit. Adica, in acel moment, lumea vrajitorilor a pierdut cel mai bun director de la Hogwarts...
![]() |
|||
26 Mar 2011, 20:32
|||
|
|||
Personajul meu prefera este Ginny
De ce? Pentru ca are o inima puternica ( ea il iubea pe Haryy in timp ce acesta o iubea pe Cho) ce am in comun cu ea? Amandoua suntem puternice si uneori suntem cam timide Ce imi place la ea? TOTUL ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
26 Mar 2011, 22:47
(This post was last modified: 16 Jul 2011, 23:44 by Bell Evans.)
|||
|
|||
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|