Love is like a sin.
|
27 Mar 2011, 21:54
|||
|
|||
Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
27 Mar 2011, 22:30
(This post was last modified: 27 Mar 2011, 22:48 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
Am inlemnit cand am auzit glasul lui Blake in spatele nostru. Rase putin cu Tamara dar apoi spre marea mea mirare ne lasa singuri. Eram inca in genunchi rosie ca focul. M-am uitat la Fred si i-am zambit fericita. Acesta zambi si el si ma lua in brate ridicandu-ma de la pamant. Mi-am pus mainile in jurul gatului sai pentru a nu cadeam apoi i-am soptit la ureche in reptomita pentru ca asa ne placea noua sa vorbim:'Vreau sa continuam.'
Cand ma auzi Fred rase usor si incepu iar sa ma sarute. La un moment dat am simtit o durere in spate si in mana dreapta. Imi dadu drumul sa cad si disparuse. Plecase ma lasase singura, nu-mi venea sa cred. "Fred!" am tipat fara sa ma ridic de pe jos. Am mai strigat de vreo trei ori dar acesta nu raspunse. Ma parasise, ma lasase acolo si plecase fara sa-i pese. Stateam acolo intrebandu-ma de ce facuse asta apoi am simtit cum cineva vine in spatele meu. Mi-am intors repede capul dar nimeni nu era acolo probabil ma gandeam atat de mult la Fred incat mi se paruse dar cand m-am intors sa privsc in fata cineva statea foarte aproape de mine si ma facu sa tip dar era doar Fred care avea chef de glume. "Fred nu ma mai speria asa, ce enervant esti uneori." am zis incepand sa rad zgomotos. "Cum mi-ai spus mi-ai spus enervant!? Ei lasa ca mai vedem noi." spuse acesta incepand sa ma gadile. Acesta era punctul meu cel mai slab daca ma gadila cineva radeam incontinuu fara sa ma mai pot opri. Cel mai tare ma gadilam in zona coastelor si Fred stia asta din pacate. Radeam incontinuu si incercam sa-i spun ceva lui Fred dar nu puteam din cauza rasului care probabil se auzea pana la Tamara si Blake. Am tras aer in piept oprindu-mi rasul pentru cateva secunde si am sarit pe Fred imbratisandu-l si incepand sa-l sarut. Acesca isi puse mainile in jurul meu si ma saruta si el dar deotata ma impinse la o parte strigand: "Ce dracusor esti!" "Stiu." am zis incepans iar sa rad de Fred care isi duse mana la gura. Il muscasem. "Bine daca asa vrei, vin-o la mine." zise Fred intinzandu-mi mana. "Nu nu si nu. Stiu ce vrei sa faci." am zis punandu-mi mainile in in jurul coastelor. M-am ridicat in picioare vrand sa imi iau distanta. Fred se ridica si el venind amenintor spre mine. Am inceput sa rad si sa ma misc mai repede apoi luand-o la fuga. Am fugit pana cand am dat in alta straduta dar nu mi-am dat seama ca la vreo sase metri de mine erau Blake si Tamara. Fred veni in fata mea si ma speriase putin facandu-ma sa tresar am vrut sa plec dar acesta isi puse mainile in jurul taliei mele si nu aveam ce sa mai fac. Ma saruta iar pasional si ma si muscase putin pentru a-si lua revansa. Am icnit din cauza durerii neasteptate dar nu ma deranja nu l-am dat pe Fred la o parte de pe mine. "Va vedem!" striga Blake. "Si va auzim" striga si Tamara care probabil se referea la icnetul de mai devreme. Fara sa-i bag in seama prea mult mi-am luat o mana de pe soldurile lui Fred si am facut un semn catre Blake. "Nu-i frumos din partea ta." striga Blake razand. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
27 Mar 2011, 23:46
|||
|
|||
Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
28 Mar 2011, 11:01
|||
|
|||
Nu aveam idee ce seintamplase cu acel Fred calm si care se putea stapani in preajma iubtei sale nu ca Blake in preajma Tamarei. Nu ma asteptam la Fred sa ajunga vreodata atat de departe dar nici nu aveam cum sa ii spun ceva sau cum sa protestez. Eram in spatele unui zid unde nimeni nu ne putea vedea.
"Nu aici, nu acum, nu cred ca e momentul potrvit." am zis eu in reptomita abia respirand. Atunci Fred imi apuca tricoul si il facuse bucatele facandu-ma sa vreau sa plec folisindu-mi puterea dar acesta ma impinse cu putere in zid daramandu-l. 'Nu am ce face cu Fred cand e asa hotarat.' mi-am zis eu in gand deschizandu-i camasa. Acesta era tot deasupra mea sarutandu-ma dar se trase repede de pe mine cand cineva isi drese glasul in spatele nostru-era Blake care cand imi vazu fata incepu sa rada cu Tamara. "Nu stiu ce a fost in capul meu." zise Fred ingrozit de parca ar fi facut ceva deosebit de grav. "Nici eu nu stiu ce a fost cu tine in ultima vreme." am zis ridicand de pe jos o bucata din tricoul meu negru, pe care o tineam cu doua degete de parca ar fi fost murdara. Aceasta scena il facu pe Blake sa cada in genunchi de ras tinandu-se cu o mana de burta si cu una stergandu-si lacrimile. Bucatica de tricou zburase din mana mea apoi Fred imi intinse trioul ca si nou. "Multumesc." am zis tragand tricoul pe mine cat am putut de repede. "As putea sa prajesc oua pe fata ta, iubito." spuse Fred chicotind. Adevarul e ca Fred nu era atat de rosu ca mine. Ceea ce spusese il facu pe Blake sa rada si mai tare enervandu-ma. Mi-am ascuns fata in maini scotant un mic strigat. Blake si Tamara se distrau atat de bine pe seama noastra pana cand un ciudat, un psihopat o lua pe Tamara cu el. Blake ramase fierband de nervi dar inca mai chicoea, probabil stia ca nu e atat de grav. "Hai d..dupa e..ea." am zis balbaindu-ma simtind ca mor de rusine. Oare asa se simtisera si eu cand i-am descoperit de atatea ori? Poate ca da.... Blake o lua inainte si eu am ramas cu Fred in urma tinandu-ne de mana si chicotind intr-una. "Stii ca te iubesc, nu?" intreba acesta. "Da stiu, dar tu stii?" am intrebat chicotind. "Da stiu si in seara aceasta nu am mai putut sta departe de tine... abia ma abtin, esti minunata." spuse Fred sarutdu-ma si oprindu-ne din drum. "Voi sunteti sanatosi la cap!?" tuna Blake dar fara sa ne faca sa ne oprim. "Nu probabil ca nu! Tu treci cu mine."striga Blake apucandu-ma de brat si tragandu-ma dupa el facandu-ma sa tip. Un barbat iesi dintr-o casa cu un cutit plin de sange intreband nervos ce e cu toata galagia apoi l-am recunoscut era psihopatul care o luase pe Tamara. Mi-am scos bagheta aruncandu-i cutitul din mana dar si bagheta mea zburase. M-am napustit asupra lui apoi am simtit o durere ingrozitoare in piept in dreptul inimii si pe Blake si Fred strigand "nu". Barbatul infipse cutitul in mine dar nu stiam cum pentru ca tocmai il aruncasem foarte departe. M-am dat inapoi si am ajuns pe pragul casei sale. Am mai facut cativa pasi si eram in casa. Am auzit-o pe Tamara tipand fericita "Ati venit dupe mine!" apoi tipatul de fericire i se transforma in unul de groaza cand m-am intors spre ea si abia am reusit sa soptesc:"Ajuta-ma." pentru ca apoi m-am prabusit pe podea si ultimul lucru pe care l-am auzit a fost tipatul lui Fred care pobabil credea ca am murit, dar nu murisem-inca. Odette Bellatrix Malfoy
|||
28 Mar 2011, 11:50
|||
|
|||
|||
28 Mar 2011, 12:49
(This post was last modified: 28 Mar 2011, 12:58 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
Stateam acolo mai mul moarta decat vie si totusi imi doream sa mor si sa se termine odata acea durere. Am simtit o mana calda pe pieptul meu apoi parca toate lucrurile deveneau clare. Tamara ma vindecase apoi ciudatul ala o luase afara se certase putin cu Blake auzeam tot si puteam sa vad prin usa deschisa dar nu ma ridicasem de acolo de jos. Am aprins cateva lumanari cu bagheta pentru a face lumina. Mi-am dus mana la piept si acolo nu mai era nici o rana dar locul incepea iar sa ma doara destul de tare. M-am ridicat in capul oaselor incepand sa tusesc sange. "La naiba!" am murumurat nervoasa facand cu bagheta un pahar cu apa limpede si rece. Dupa ce am baut m-am simtit putin mai bine Niste zgomote se auzeau din dreptul usii dar nu vedeam pe nimeni si am aruncat paharul. O silueta cu gluga il prinse si ii dadu drumul jos si acesta e sparse in mii de cioburi mici.
"Traiesti!" exclama Fred dadu-si gluga jos. Avea lacrimi in ochi. "Doar nu credeai ca am murit, nu-i asa?" am intrebat zambind. Devoratorul veni langa mine si ma aseza la el in barate spuandu-mi cat de mult ma iubeste. I-am zambit si am inceput sa-l sarut exact asa cum ma saruta el acum vreo ora inainte sa apara psihopatul ala. Eram toata pe el si nu ma mai gandeam la nimic altceva. "Lily... nu acum... e cineva..."incerca el sa spuna ca e cineva in spatle nostru dar le-am simit prezenta stiam ca erau Tamara si Blake. "Mai taci! Eu credeam ca nu am sa te mai vad niciodata si tu-ti faci griji ca Tamara si Blake se holbeaza la noi asa, le-ar mai trebui doua scaune si niste popcorn sau pote o canapea aramie." am zis facandu-l pe Fred sa rada apoi am inceput iar sa-l sarut. L-am auzit pe Blake murmurand ceva care semana mai mult cu o injuratura dar nu am mai zis nimic. Dupa vreo zece minute m-am ridicat de pe Fred brusc apucandu-ma cu mainile de cap si incepand sa tip. Tocmai vazusem o imagine cu Fred mort langa zidul daramat si cea care il omorase eram eu. Si locul din piept incepea sa ma doara. Oare Tamara facuse asta pentru a ma potoli si pentru a ma ridica de pe Devorator sau psihopatul nu murise. Fred se ridica in picioare vrand sa vina langa mine dar deja o luasem la fuga prin micuta incapere pana la usa. Am iesit afara uitandu-ma dupa cadavrul psihopatului dar nu era acolo si pe peretele casutei scria Quote:Sunt cea mai periculoasa persoana din viata ta si nu ma voi opri pana cand nu voi obtine ceea ce vreau, mai tii minte cand mai omorat Lily si ai scris asta cu sangele meu?Am tipat iar vrand sa o iau fa fuga dar o mana se infipse in parul meu si bineintels era psihopatul. "Acum te voi omora si eu pe tine singura deferenta e ca tu nu te vei mai trezi apoi urmatorul e Blake pentru ca si el m-a omorat, Tamara va fi a mea si Fred... tu vei suferitoata viata ta dupa biata Lily" spuse el tragandu-ma de par. Ma zbateam incercand sa scap dar eforturile mele erau in zadar. "Nu te vei atinge de nici unul dintre noi." am zis printre dinti scotand un briceag din buzunar si infingandu-l in gatul psihopatului. Era un priceag fermecat putea taia orice oricat de gros si de dur ar fi fost. Aveam de gand sa-l decapitez si sa-i dau foc asa sigur nu avea cum sa mai invie ar f fost imposibil. Dar nu stiam daca aveam sa rezist unei asemenea provocari. Am scos cutitul din gatul sau apoi i l-am infipt in inima facandu-l sa cada in genunchi. "Sigur ca imi amintesc cum am incercat sa te omor dar cum o voi face cum trebuie." am zis pregatindu-ma sa dau lovitura finala. "Nu poti sa ma omori."zise acesta printre hohote de ras. "Serios?" am intrebat zambind apoi am inchis ochii simtind cum cutitul trece prin carnea ciudatului. Se auzi un strigat de uimire din partea celor trei prieteni si cand am deschis ochii priveam un corp fara cap. Am inghitit in sec pentru ca mi se facuse rau si incepeam sa ametesc, nu-mi plcea deloc ceea ce vedeam. "Incendio."am murmurat pentru a sfarsi totul. "Asta patesti daca te pui cu pretenii mei." am zis mergand incet spre Fred Tammy si Blake. "Esti bine?" am intreba Fred vrand sa ma sarute dar l-am oprit dand din cap in semn ca nu sunt bine. "Mi-e greata... ce-am facut mai devreme a fost oribil... atat de mult sange." am zis ascunzandu-mi fata la pieptul lui Fred. "Adevarul e ca nu a fost o priveliste prea frumoasa"zise si Fred stramband din nas din cauza mirosului care impanzea aleea si mi se facea si mai rau. Fred scoase din buzunar o sticluta in care avea o potiune. Stiam potiunea aia o purta mereu la el pentru orice eventualitate. Era pe bza de plante si era buna pentru dureri de cap si greata. Am luat sticluta si am sorbit putin din ea dar am scuipat-o imediat strambandu-ma. "Te asteptai la Ogden's Old Firewhisky?" intreba Fred razand si incercand sa ma faca sa inghit putin din potiunea aia scarboasa. "Tamara vrei si tu? Pari cam palida." spuse Fred intinzandu-i sticluta. Aceasta o lua si bau si ea putin strambndu-se. "Haideti la o plimbare sa plecam de aici."am zis luandu-l pe Fred de mana si mergand inainte. Odette Bellatrix Malfoy
|||
28 Mar 2011, 20:16
|||
|
|||
|||
28 Mar 2011, 21:00
|||
|
|||
"Ce idee ai Lily?" intreba Blake curios.
"Ah... lasa." am zis dadu-mi seama ca ar fi imposibil. Ma gandeam cum cantam eu cu Fred pe vremuri eu la pian si el din voce... uneori mai cantam si eu cu vocea. Ma uitam la mainile mele gandindu-ma ca nu am mai cabtat de mult. "Sa stii ce si mie imi este dor sa va aud cantand." spuse Blake "Esti un nesimtit! Ti-am dat voie sa te uiti in mintea mea acum profiti de asta!?Oricum e imposibil nu am un pian. Tamara facu ochii mari apoi cateva miscari din bagheta si aparu pe alee un pian mare si negru. Dandu-mi seama ca Blake si Tamara aveau sa insiste pana cand ma apucam de cantat. Am facaut cativa pasi nesiguri spre pian apoi m-am asezat pe un scaunel mic apoi Fred veni langa mine si se aseza pe celalalt scaun. Am inceput sa cantam amandoi la pian o melodie de la formatia noastra preferata. Dupa cateva minute incepea si cu vocea si suna cam asa: Quote:"Such a lonely day Dupa ce am terminat-o Tamara spuse ca e o melodie draguta si cantam bine impreuna iar Blake ne intreba cum de nu auzise cantecul pana acum. "Blake se ridica in picioare si o ridica si pe Tamara si spuse ca merge cu ea pana la Borgin & Burkes sa-i arate ceva si daca sa cantam pentru ca se aude pana acolo si daca ne oprim sa stie ca e ceva in neregula. Am inceput iar sa cantam cand Fred isi puse o mana pe talia mea, apoi pe cealalta dar eu am continuat sa cant. Devoratorul ma saruta facandu-ma sa gresesc cateva note apoi ma facu sa ma opresc de tot si sa-mi mult mainile de pe clapele pianului pe soldurile sale. La un moment dat se opri si-mi sopti la ureche niste versuri: "And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away" Am zambit si i-am spus ca-l iubesc apoi am vrut sa-l sarut pe obraz sa nu fac ca o disperata dar acesta intoarse capul. M-am ridicat in picioare vrand sa-i spun ca Blake si Tamara trebuie sa soseasca in curand dar acesta ma ridica si ma asezase pe pian. "Ce se intampla cu tine?" am intrebat razand dandu-l deoparte de pe mine. "Te iubesc prea mult atata tot." spuse Fred sarutandu-ma pe gat. M-am foloit de puteri si mi-am luat distanta. Ajunsesem pe acoperisul unei case. Fred era deja in spatele meu si spuse un "bau" facandu-ma sa tip speriata si sa ma dezechilibrez. Cadeam in gol si m-am folosit de puteri. Am aterizat pe pian rupandu-l in doua. Incercam sa nu rad cand Fred veni ingrozit spre mine. "Esti bine?" intreba acesta dandu-mi parul din ochi. "Iti raspund cu aceasi moneda iubitule." am zis tragndu-l spre mine incepand sa-l sarut. "O nu! Ati stricat pianul! Si Fred, Lily tocmai a trecut pe langa moarte in seara asta si totusi a scapat, vrei sa o omori tu?" intreba Blake incercand sa para serios. Chiar ma asteptam cand aveau sa apara. "Ti-am auzit gandurile de la magazin... si ce ganduri... sa ti le impartasesc Fred?" intreba Blake facandu-ma sa ma inrosesc. Odette Bellatrix Malfoy
|||
28 Mar 2011, 23:33
|||
|
|||
|||
29 Mar 2011, 22:12
|||
|
|||
"Mersi." am murmurat sa auda doar Fred pentru ca il puse la punct pe Blake. Dupa ce acesta isi termina sirul de injuraturi am multumit in gand crezand ca nu avea sa se mai opreasca. Blake se uita urat la mine reprosandu-mi ca am stricat o minunatie de pian. I-am spus indignata ca fusese un accident. "Din vina mea." adauga Fred ganditor. "Ce s-a intamplat?" intreba Tamara curioasa. Am dat sa spun ca nimic important cand Blake spuse ca Fred m-a impins de pe o casa dar defapt eu cazusem pentru ca ma speriasem si pentru ca nu eram decat o impiedicata.
"Pana aici! Nu te mai las sa-mi patrunzi in ganduri." am strigat aruncand o bucata de pian in capul lui Blake facandu-l sa spuna ceva cum ca voi plati pentru asta apoi mai spuse cateva injuraturi. Dupa ce se mai potoli putin ii porunci Tamarei sa imi tina mainile imobilizate. Zambetul imi pieri de pe buze dandu-mi seama ca Blake vroia sa ma gadila si sa ma tortureze in asa fel incat as fi preferat sa fiu torturata cu blestemul Cruciatus. "Iti spun frumos o singura data, spune ca iti pare rau." zise Blake suflecandu-si manecile. "Imi pare rau... ca nu te-am lovit mai ...." am vrut sa zic dar nu am apucat sa termin propozitita pentru ca am inceput sa tip deoarece Blake incepuse tortura. Nu am tipat atat de tare nici cand m-a torturat Amanda in Padurea Interzisa si... in fine in multe alte sitatii. Blake se opri lasandu-ma sa respir putin. "Acum spui ca-ti pare rau?" intreba Blake zambind. "Iti jur ca imediat ce imi da Tamara drumul o sa-ti dau una direct in...." am vrut sa continui dar Blake arunca pe mine o multime de scarbosenii cu multe picioare. Tipam si dadeam din picioare ingrozita. Uram gandacii pur si simplu nu puteam sa ii suport. "De ajuns." spuse Fred luand gandacii de pe mine. Blake ofta si incepu iar sa ma gadile. Ma miram cum de nu trezisem oamenii care locuiau pe Aleea Nocturn cu tipetele mele. "Am spus ca e de ajuns." spuse Fred napustindu-se asupra lui Blake si luandu-l de pe mine si trandindu-l usor intr-un perete. Tamara imi dadu drumul si am tasnit in picioare. Fred si Blake incepura sa rada impreuna de ceea ce facusera. Eu totusi nu ma asteptam sa intervina Fred asa. Eram chiar uimita. M-am dus la el si l-am sarutat usor pe buze. "Asa! Acum pupati-va ca nu ati mai facut-o de mult!" striga Blake fluturandu-si mainile prin aer. Nu l-am bagat in seama dar m-am dat repede de langa Fred cand o voce de femeie se auzi: "Hai mai repede de aici s-au auzit tipetele alea infioratoare." spuse femeia ajungand pe alee. M-am uitat cu o spranceana ridicata la femeie apoi am strigat"Expelliarmus." si bagheta ei ajunse in mana mea. "Cine naiba esti?" am intrebat cu un ton glacial. "Mama ei." spuse femeia lasandu-ma cu gura cascata. "Aaa... ma scuzati. Eu sunt Lily Bellatrix Malfoy." am zis intinzandu-i bagheta. Chiar nu vroiam sa fac o impresie proasta. "Eu sunt Fred si el e Blake." zise si Fred politicos intinzand o mana. Odette Bellatrix Malfoy
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|