~Amintirea ei~
|
13 Mar 2011, 13:57
|||
|
|||
Ce raspuns interesant.
Imi place este super. ![]() Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
14 Mar 2011, 16:29
|||
|
|||
haha..interesant...
viata e facuta in versuri iar evenimentele sunt in rima doar persoana mea e anonima Crezi sau nu asta-i farmecu |
|||
27 Mar 2011, 17:41
|||
|
|||
foarte frumos
![]() Sper sa mai postezi curand ![]() ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
28 Mar 2011, 18:14
(This post was last modified: 28 Mar 2011, 18:14 by Oliver C.S. Queen.)
|||
|
|||
Petale
*** Cu mii de petale albe de trandafirii Ce mereu le ating si simt un suspin Chiar de timpul trece tot mai incet Eu mereu voi sta sa te-astept Zambetul tau e un dulce fior Ce mereu imi topeste inima-n zori La fel ca gheata dintr-un cuptor Rece si cald dulce si alb Este mereu zambetul tau Dar soarele apune,tu esti plecata Umbra ta mereu e o soapta In noaptea mea lunga si alba Am inteles ca te-am pierdut Fara a avea un raspuns Cerul isi revendica doar nori Florile isi asteapta ale lor ploi Asa cum noapte isi vrea a sa zi Precum dragostea isi vrea a sa parte! Cu petale albe de trandafiri Ce cand mereu fara clipiri Iar din sunetul dulce al lor Iti ofera simplul fior Fior cu o lacrima rece Ce doar tu o simti cum iti trece Pe finul si caldu' obraz Si te lasa fara ragaz *** |
|||
28 Mar 2011, 19:23
|||
|
|||
Foarte frumoasa poezia Oliver.
Nu stiu dar iubesc strofa asta. ![]() Quote:Zambetul tau e un dulce fior Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
28 Mar 2011, 19:23
|||
|
|||
Uau
![]() O singura observatie am de facut...( cu toate ca nu am dreptul din moment ce eu nu scriu asa frumos ca tine) ai scris: "In noaptea mea lunga si alBA / Am inteles ca te-am pierdUT / => nu suna bine Fara a avea un raspuNS" / Atat in rest ii super mai vreau sa citesc ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
28 Mar 2011, 21:50
|||
|
|||
mediteaza putin si vei gasi raspunsul pe care am vrut sa il dau ^^...
|
|||
29 Mar 2011, 15:25
|||
|
|||
Quote:Fior cu o lacrima rece Olly esti super tare ![]() ![]() Deci ce pot sa spun ![]() ![]() Mai vorbim pe mess :> ![]() |
|||
29 Mar 2011, 23:10
|||
|
|||
oricand.......
si oricand o inima ranita va avea ce scrie !! cel putin inima mea! X_X |
|||
29 Mar 2011, 23:13
|||
|
|||