Thread Closed 
Love is like a sin.
29 Mar 2011, 23:10 (This post was last modified: 30 Mar 2011, 18:12 by Rachelle Hathaway.)
  • Nu sunt basmul tau,nu sunt nici macar romanul de dragoste ce-ti închide carte mulţumindu-te cu-un happy ending, spunandu-ti ce fericiţi au trait protagonistii incarcati de-o superficialitate boema.Nu reprezint nici iubiţii care ies din pagini si sunt creati din satin,satin fragil în contact cu realitatea.N-am sa fiu in veci nici o piesa de teatru,caci viata nu se desfasoara pe acte,dansand intr-o sala prafuita si plimbandu-te prin debarale cu haine mancate de molii ce-si fac cuibul prin colturile cusaturilor.Scumpule,tot ce vezi la mine e un peisaj de vara patat pe alocuri cu nuanţe de agresivitate,auriul acela ce-mi picteaza ploapele si stratul negru ce sta deasupra genelor precum o creanga dreaptă şi inerta.Aseaza-mi trandafiri langa pat si poate am sa te chem la mine.Vino ori stai pe varfuri.Love me.Because I sure as hell love you.Because I sure as hell love you.

Radeam de prietenii mei care se tot cinodaneau cand am auzit vocea subtire ma facu sa tresar si sa ma rog sa nu fie cine credeam eu dar viata intotdeauna te poate surprinde.Langa noi in doar cateva secunde mama mea-Kayla ne privea pe noi,era supla iar parul ei lung de un saten ciocolatiu ii cadea peste umeri iar ochii ei caprui-negri straluceau acum in lumina lunii.Am inghitit in sec ascunzandu-ma pe jumatate dupa Blake care isi puse mana pe umarul incepand sa chicoteasca.Cum putea fi asa de calm?Kayla nu stia absolut nimica despre prietenii mei."Cine sunt ei Katerina?"spuse mama mea strambandu-se dand mana cu Lily si Fred.Uram cand oamneii imi spuneau Ekatherine sau in cel mai rau caz Katerina,de parca ma considera o persoana asa de importanta.Uneori Kayla se credea mai tare ca toti ceilalti,dar adevarul era ca eu eram singura care detina puterea in casa.Mama mea nu putea face acelasi lucruri ca si mine."Sunt prieteni mei,mama."am spus eu rastinandu-ma la ultimul cuvant.Imediat ce ii atinse isi dadusera seama ca sunt viperini si fosti viperini si pe deasupra si devoratori ai mortii."Tamara pleaca de langa ei in momentul asta."tipa Kayla la mine de parca tocmai comisem cea mai groaznica crima.

Mi-am scos bagheta pregatita sa atac daca era nevoie cand mama mea ma observa cum ma agatasem de Blake ceea ce o facu sa faca ochii mari.Deja tremura nevenindu-i sa creada vedeam in ochii ei deja lacrimi cu care se lupta sa nu le verse."Mama,e adevarat."am zis eu zambind cu un colt de gura oftand.Blake itinse mana incercand sa para politicos dar niciodata nu era.Daca mama mea afla vreodata adevaratul lui comportament m-ar fi trimis la scoala de corectie."Incantata."zise ea zambindu-i sincer ceea ce ma facu sa imi dau o palma peste fata.Kayla nu suporta devoratori pe motiv ca ii atacase mama dar acum chiar era incantata,dar ceva ma framanta.Blake aminteste-ti cine este iubita ta. i-am zis eu ceea ce-l facu sa zambeasca si sa chicoteasca.Mama mea ne spuse ca se bucura pentru noi,dar ceea ce o facu sa fie fericita fu faptul ca Blake se descurca la occlumantie,mereu isi dorea ca eu sa invat de la cineva si pentru asta ma mai lasase sa mai merg la Londra cu cei trei."Glumesti?"am zis eu surprinsa imbratisand-o strans multumindu-i."Numai de invata o sa se ocupe ei."murmura Lily cu capul in pamant incercand sa-si ambtina rasul."Lily sa vezi ce patesti dupa."murmura Blake asa de incet incat mama mea nu auzise nimica.Aceasta imi raspunse zicandu-i ca merit deoarece am crescut in cateva luni faceam optsprezece ani si partea cea mai buna Blake implinea nouaprezece ani si Fred ajungea la aceeasi varsta ca si mine ceea ce ii dadea voie sa faca tot ce ii trecea prin cap."Te iubesc Tam."sopti mama mea punandu-si o mana in parul meu.Truth is, i miss you all time,every second,every minute,every hour,every day.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
30 Mar 2011, 17:02
Am chicotit cand l-am auzit pe Blake ca ma amenintase. Kayla se uita la mine cam ciudat apoi isi lua mana din parul Tamarei. Orice avea sa-mi faca Blake dupa merita pentru ca acum era momentul ca eu sa ma distrez. "Ce patesc dupa?" am intrebat eu incet sa auda doar Blake si Fred, poate auzise si Tamara dar nu eram convinsa.
"Eu am auzit niste tipete voi le-ati auzit? vroiam sa ma duc sa vad daca e cineva in pericol." spuse Kayla incruntandu-se.
M-am uitat furioasa la Blake dar acesta spuse ca e vina mea. "Ba nu. Tu ai inceput." am zis printre dinti. "S-a intamplat ceva?" intreba mama Tamarei uitandu-se la fiica ei de parca i-ar fi ascuns ceva. Am incercat sa zambesc dar fara succes-Blake incepea sa ma calce pe nervi. "Si cu pianul ala ce s-a intamplat?" intreba Kayla. Era a treia intrebare cate mai avea sa puna? Blake nu se mai putu abtine si incepu sa rada in hohote tinandu-se cu mainile de burta si Tamara chicotea abtinandu-se cu greu sa nu rada ca Blake. Eu cu Fred am lasat capetele in pamanant inrosindu-ne iar Kayla se uita la noi de parca am fi fost nebuni spunand ca inca asteapta un raspuns.
"E vina mea. Eu am speriat-o pe Lily si acesta a vrut sa ma atace dar m-am ascuns dupa pian si vraja l-a distrus.
" inventa Fred ceva pe moment facandu-l pe Blake sa rada si mai tare. I-am dat un pumn in stomac facandu-l sa tranformandu-i rasul in tuse. Dupa ce tusi vreo cinci minute veni spre mine scotandu-si bagheta. "Ti-am spus ca o sa o patesti si ai sa o patesti." zise Devoratorul facandu-ma sa zambesc. "Nu ma fa sa aduc vorba despre canapele si mese." am zis scotandu-l pe Blake din sarite. Acesta se transforma intr-un suvoi de fum si veni spre mine trantindu-ma la pamant. Am scos un mic tipat in loc de o injuratura apoi mi-am scos bagheta strigand "Stupefy". Blake zbura prin aer apoi se izbi de pamant. Se aduna repede si striga si el un blestem dar am strigat in acelasi timp Protego. Am inceput sa rad de el pentru ca era foarte nevors dar si de mama Tamarei care sa uita la noi foarte speriata.
"Rictusemp..." am vrut sa strig dar Fred interveni smulgandu-mi bagheta din mana. "Este a patra oara pe ziua de azi, va rog frumos sa incetati plus ca o speriati pe Kayla." spuse el plictisit.
"Eu termin dupa ce termina el primul." am spus in timp ce Blake arunca in mine cu o bucatica din pian. Tamara isi dadu ochii peste cap si ii spuse lui Blake sa termine in acelasi timp in care eu am aruncat inapoi cu bucata din pian in Blake. Apoi nu i-am mai dat atentia si m-am intors spre Kayla spunand:
"Imi pare rau, noi ne vrem raul sau..." am vrut sa continui si sa spun ca nu ne vrem raul si nici nu vrem sa ne omoram dar ceva mi se infipse in bratul stang. Am scos bucatica de pian si mi-am ridicat maneca de la bluza pentru a vedea daca e ceva grav. Nu era grav dar sange tot curgea putin.
"Mersi Blake, chiar langa vechea cicatrice de cand ai aruncat in mine cu un cutit." am zis razand si apoi l-am rugat pe Fred sa-mi faca un mic bandaj. Blake incepu sa rada apoi veni langa mine.
"Ce spuneati ca nu va vreti raul si apoi iti amintesti de cum a aruncat cu cutitul in tine!?" intreba Kayla nervoasa, nu era singura. Femeia asta chiar nu putea sta cinciminute fara sa intrebe ceva sau sa para uimita de ceva?
"Asculta, Kayla noi (si am aratat spre mine si Blake) suntem cei mai buni prieteni de cand ne-am nascut. Ne ranim unul pe altul de mai mult de patru ori pe zi uneori aproape ne omoram si asta nu face decat sa ne intareasca prietenia." am zis pe un ton rece.
"Te-am lovit cumva la cap?" intreba Blake mirat.
"Nu doar ca asta e adevarul." am zis uitandu-ma rece la Kayla.
Fred Blake si Tamara se uitau mirati la mine-era probabil al doilea lucru dragut pe care l-am zis despre Blake in ultimele trei luni. Le-am zambit apoi am facut cu bagheta o canapea aramie care semana mult cu cea care era in casa lui Blake.
"Ne asezam sa mai dicutam sau facem altceva, vreo plimbare, sau poate gasim vreun pishopat pe care sa-l omoram."am zis uitand ca mama Tamarei era acolo si apropo de ea se uita putin socata la mine.
"Glumea doar." zisera Fred Blake si Tamara in cor.
Le-am zambit invartind bagheta printre degete apoi am intrebat iar daca stam sau mergem la plimbare.
"Stam, oricum nu mi-ati explicat ce era cu tipetele alea." spuse Kayla pe un ton serios asezandu-se pe canapea.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

30 Mar 2011, 18:57
  • Ma bucuram ca mama mea nu reactionase foarte urat ba din potriva era chiar foarte de treaba.Uneori ma intrebam daca este chiar ea sau doar incearca sa se dea bine.Lily isi scoase bagheta invitand-o pe Kayla sa mai stea,crease o canapea exact ca cea a lui Blake pe care ne prinse Lily si Fred distrandu-ne.Imediat cum am zarit culoarea,am inceput sa tremur si sa respir foarte greu.Mama mea-Kayla vazu groaza din ochii mei se incrunta imi facu semn sa ma asez,am clatinat din cap zicandu-i din priviri.Niciodata.Lily zambi malefic facandu-i cu mana lui Blake sa se aseze incercand sa-i faca loc.Simteam inima sub stratul de piele batand din ce in ce mai repede.Blake era in spatele meu avea aceeasi privire speriata ca si a mea indepartandu-se odata cu mine.Kayla ne privi putin ciudat dandu-si ochii peste cap chicoti."Hai Blake,e suficient loc incat pot fi doua persoane una peste alta.Nu?Si uite ce comoda e si sa nu uitam ca aceasta canapea te incalzeste asa de rau incat iti vine sa-ti dai hainele jos."zise Lily ridicand o spranceana incercand sa-si potoleasca rasul.O sa ne omoare daca o sa continue.imi spuse Blake in gand simtindu-i inima cum batea la fel de repede ca si a mea.Kayla ofta venind in cateva secunde in fata noastra lunandu-ne de mana ne trase fortandu-ne sa ne asezam pe canapea.Imediat cand am atins materialul am tipat cat ma tineau plamanii iar Blake respira din ce in ce mai repede,isi intoarse capul privind-o cu ura pe Lily,viperina incepu sa rada."Mama poti sta tu in locul meu,eu voi sta pe jos."m-am ridicat in graba asezandu-ma cuminte.

Atunci Lily scoase bagheta facand langa mine o masuta maronie-roscata facandu-ma sa tresar iar pe Blake sa faca ochii mari si sa ofteze speriat."Sa nu te pui cu mine."sopti Lily la urechea lui Blake facandu-i cu ochiul.O omor.imi spuse Blake in gand facandu-ma sa tresar.Am privit lung masa aducandu-mi aminte de ce Lily tocmai o facu.Povestea era foarte jenanta.Era tot din Londra intr-o noapte eu stateam pe masa plictisita in timp ce Blake se uita pe o carte cand veni langa mine ridicandu-ma dar fiind asa de violent rupse masa in bucatii cand ma tranti pe ea,dar neascultandu-ma ca am auzit-o pe Lily pentru a miia oara in casa lui batu la usa noastra dar nu il interesa atunci dau peste noi.Dar cel mai rau ma speriase canapeaua pentru ca deja ajunsem prea departe."Imi spune si mie ce era cu tipetele alea?"zise mama tipand neintelegand de ce ne tot speriam de lucrurile create de Lily. "E simplu Kayla voiam sa o gadil pe Lily-asa ne jucam noi,dar ea a inceput sa ma atace si a inceput sa tipe."zis Blake nevinovat mintind ultima parte cu atacatul ceea ce o facu pe Lily sa deschida gura uimita si sa se tranteasca pe canapea."Vreau si eu sa va spun cum s-a distrat toata vacanta de vara cu Tamy."spuse Lily hotarata privindu-mi mama."Oh nu prea cred...sau sa spun ce bine v-ati distrat voi doi azi."spuse Blake facandu-i cu ochiul.Era asa de amuzant cand mama mea chiar nu avea nicio idee despre ce vorbeam."Despre ce tot vorbiti?"izbucni Kayla uitandu-se doar la Lily care zambea.

[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]

30 Mar 2011, 19:45
Eu eram in culmea fericirii, Blake era ingrozit la fel si Tamara iar Fred se uita speriat cand la mine cand la Blake. In schimb Kayla se uita numai la mine de parca s-ar fi asteptat sa-i spun adevarul. Oricum nu aveam sa o fac. Am oftat usor zambind si jucandu-ma cu o suvita din parul meu lung. Blake imi arunca o privire plina de furie prin care imi spunea "Te omor.". Am chicotit cand i-am intalnit privirea si apoi m-am uitat la Kayla. Era o femeie foarte simpatica.
"As trimite o scrisoare acasa mi s-a facut dor de ai mei. Pacat ca nu am o bufnita sau un birou cu multe sertare din care sa iau un pergament sau..." am zis eu zambind dar Blake ma intrerupse:
"Sau taci!" spuse el nervos.
"Bine, bine... aaa mi-am amintit ceva, stiti la inceputul zilei nu lucrurile nu au mers foarte bine sa ma gandeam sa va mai inveselesc si acum pareti cam posomorati." am zis fluturand bagheta facand sa apara doua cutii una in brate la Blake si una la Tamara.
"Ce dragut din partea ta Lily dupa cate ai facut tu azi sa ne mai dai si cadouri...." spuse Blake inghitind in sec.
"Si nu le deschideti?" intrebara Fred si Kayla entuziasmati.
Tamara care in situatii de genul asta era mai curajoasa decat Blake deschise cadoul cu mainile tremurande, apoi si Blake il deschise pe al lui. Icnira amandoi ingroziti cand vazura cadourile. Tamara avea in cutie o pereche de sandale sau mai bine zis acea pereche de sandale care zburase printr-o fereastra si Blake o camasa bleu care ajunse bucatele. "Sunt foarte dragute!" spuse Kayla zambind. Blake fierbea de furie si lua o sanda din cutia Tamarei si mi-o arunca in cap. "Multumesc dar nu trebuia!" am zis pe un ton foarte dulce ceea ce il enerva si mai tare pe Blake. "Pana aici! Gata! Aaa si mi-am amintit de ce esti atat de rece cu Fred adica nu ati mai vorbit de vreo ora. Mai rezistati?" intreba Blake ridicandu-se. "Da." am zis si m-am ridicat si eu.
Blake veni mai aproape de mine si ma imbratise multumindu-mi pentru cadouri apoi imi sopti la ureche: "Fi pregatita sa cazi."
"Ceee!?" am strigat eu dar prea tarziu caci Blake ma impinse in bratele lui Fred. M-am inrosit toata si Fred dar mai putin. Am vrut sa ma ridic dar am constatat ca nu ma pot misca. Era mana Tamarei la mijloc. M-am uitat la ea rugand-o sa-mi dea drumul dar dadu din cap in semn de nu.
"Casa lui Blake e in constructii!" am zis eu deodata si apoi m-am ridicat pentru ca Tamara nu se mai putu concentra.

Odette Bellatrix Malfoy

31 Mar 2011, 11:12
  • Lily imi facu mie si lui Blake un cadou ceea ne facu sa tresarim speriati pentru ca Fred nu primise nimica.Am deschis capaul vazand cele doua sandale pe care le aruncase Blake pe geam spargandu-l in mii de bucati.Cand le facu acesta tresari auzindu-i inima cum bate foarte repede.Cand Blake scaose cadoul era o camasa identica ca cea pe care am sfasiat-o eu ceea ce ma facu sa ma trag putin inapoi si sa simt cum inima parca imi este stransa si pe deasupra mi se puse si un junghi un stomac."Multumesc Lily dar nu trebuia."am zis eu balbaindu-ma simtind cum imi tremura sandalele in mana.Atunci Blake furios lua o sanda lovind-o pe viperina in cap facand-o sa cada peste Fred m-am dus sa-l ajut pentru ca nu mai suportam sa fiu torturata dar imi placea sa mi se aduca aminte de unele chestii.Am paralizat-o pe viperina care nu putea sa se miste.Dar imediat Lily tipa zicand ca Blake are casa in constructii ceea ce ma facu sa ma desconcentrez dandu-ma inapoi iar pe devorator sa isi ia mainile de pe ea dandu-se inapoi si el.Lily ii zambi victorios asezandu-se inapoi pe canapea punand picior peste picior strambandu-se la Blake care isi puse mainile la piept oftand intruna."Tamara de ce esti asa de tacuta si de ce esti rosie?Si Blake?Nu?Ce s-a intamlat cu casa ta de e in constructi?"zise mama surprinsa uitandu-se doar la noi cand viperina sari in sus zicand ca poate ea sa raspunda la intrebare."Eu zis sa taci."zise Blake zambindu-i intorcandu-si capul catre ea."Ce imi vei face Blake?Deja tremuri."zise Lily razand fazandu-l ca era la fel de terminat ca si mine."Oh..mai bine te-ai ruga."zise acesta privind-o cu dispret.O omor iti jur imi spuse Blake in gand uitandu-se furios la mine.Nu.I-am spus eu ridicand o spranceana,acesta se intrista cand am inceput sa ii zambesc.Te voi ajuta.acesta imi zambi venind langa mine ma puse in poala sa asezandu-mi capul pe umarul sau mangaindu-ma pe cap si sarutandu-ma pe frunte."Imi spuneti si mie ce s-a intamplat cu Blake si Tamara si care e poveste cu acea casa in constructie?"spuse Kayla suparata uitandu-se la Lily ceea ce ma facu sa imi dau ochii peste cap."Da ce s-a intamplat cu casa mea si ce s-a intamplat cu noi Lily?"zise Blake uitandu-se confuz la ea dupa ii zambi ma stranse mai tare in brate.Nu imi pasa poate sa spuna tot ce a auzit tot ce a vazut dar eu tot voi tine la tine si ea.imi spuse acesta in gand,mi-am lasat privirea in jos uitandu-ma la cizmele mele inalte negre oftand asteptand sa aud toata povestea."Ce se intampla?"izbcni Kayla ridicandu-se in picioare.

31 Mar 2011, 16:13 (This post was last modified: 31 Mar 2011, 17:31 by Odette B. Malfoy.)
"Vrei sa nu mai fii asa nerabdatoare?" am strigat la Kayla ridicandu-ma si eu. Mama Tamarei era foarte nerabdatoare. Dar ce patea daca se calma putin!? Si Tamara si Blake erau terminati, chiar imi placea sa ma joc asa cu ei. Oricum nu vroiam sa spun ce vasusem sau ce auzisem pentru ca ce faceau ei nu era treaba mea desi stiam cam multe detalii. "Cum intraznesti sa-mi raspunzi asa!?" intreba Kayla revoltata. "Inceraca-ma doar si vei vedea ca nu e singura cale de raspuns." am zis strangand bagheta in mana. Fred care pana acum tacu de parca i-ar fi fost firca sa spuna ceva se ridica si zise pe un ton plictisit: "Ne antrenam, si Blake cu Lily sau certat iar apoi au inceput sa se lupte." Blake ii multumi din priviri apoi se uita cu ura la mine. Am oftat usor trantindu-ma pe canapea si punandu-mi picioarele pe masuta. Aceasta se clatina putin ceea ce ma facu sa iazbucnesc in ras.
"Se pare ca e doar pentru lucruri usoare. Daca te trantesti putin pe ea se rupe, se face bucati." am zis fara sa ma mai pot abtine. Blake inghiti in sec apoi facu un semn spre bagheta sa spre a mea si ridica cinci degete. Asta insemna ca mai aveam cinci minute sa ma opresc sau incepea cearta. Fred vazu si el asta si zambi.
"Ce este?" am intrebat mirata.
"Jack Daniels." doar atat spuse Fred inchizandu-mi gura si pe a lui Blake la fel.
Cand ne vazu fetele incepu sa rada. Mda buna metoda acum ne-a facut sa fim foarte tacuti. M-am uitat urat la el apoi la Blake. Tamara se uita nedumerita intreband ce e cu Jack Daniels si de ce am ramas asa de tacuti cand am auzit de acea bautura. "Nimic interesant crede-ma." am zis inca uitandu-ma la Fred. Daca cumva mai spunea un cuvant legat de JD sau de acea seara avea de aface cu mine.
"Lily la ce te gandesti? E cumva o sambata seara pe douazeci si patru iulie sau la cat de bine te-ai distrat inainte sa ajunga Kayla?Bine si acum te distrezi se vede pe fata dar inainte de distrai atat de bine...."spuse Blake. Bun asta era daca avea chef sa ma faca sa fiu la fel de terminata ca el nu avea nici o sansa.
"Douazeci si patru iulie, m-am distrat bine atunci." am zis zambindu-i lui Blake.
"Hei aia nu e cu o zi inainte sa ajung eu la voi?" intreba Tamara.
"Ba da. Lily nu a fost frumos ce ai facut atunci." spuse Fred.
"Nu am facut decat sa ma distrez pe seama lui Blake." am zis pe un ton nevinovat.
Ma distrasem pe seama lui Blake facandu-l sa bea zece pahare de Jack Daniles. Era atat de amuzant desi ziua s-a sfarsit cam prost pentru ca si el ma facuse sa beau vreo cinci pahare dar tot era mai putin. Radeam intr-una de el si el de mine sau mai bine zis radeam amandoi din orice. Am iesit prin Londra razand de Incuiati pana cand cativa dintre ei se luasera de noi si am inceput sa-i torturam ca mai apoi sa fim prinsi de cei de la minister.
"La inceput dar apoi dupa ce l-ai imbatat bine te-a ametit si pe tine si ati iesit la vanatoare de Incuiati." spuse Fred pe un ton serios.
"Ne-am distrat bine pana cand am fost prinsi." spuse Blake zambind.
"Voi stiti cat m-am chinuit sa va scot din acea incurcatura!? Mai bine taceti amandoi pana cand nu intrati iar in belele deja va vad pe pozitie de lupta." spuse Fred indignat uitandu-se urat la mine si la Blake.
In fine... Fred inca isi amintea de acel mic incident care totusi nu era mic, fusese destul de grav. Acum daca ne luptam iar din anumite motive cu mama Tamarei de fata cine stie in ce incurcaturi mai intram-Fred avea dreptate totusi abia daca puteam sa ma abtin. Kayla nu se aseza inapoi pe canapea ci langa Tamara si Blake asa ca m-am intins pe canapeaua aramie si mi-am pus capul in poala lui Fred cascand.
"A fost super cum te-ai jucat cu Blake si Tamara dar trebuia sa te opresc cumva. Imi pare rau ca am intervenit cu acea poveste desi stiu ca tu te-ai distrat indiferent de consecinte." spuse Fred in reptomita mangaindu-ma pe cap.
I-am zambit si i-am multumit pentru ca mi-am dat seama ca avea dreptate daca ar fi vazut Kayla cum facem noi in preajma Tamarei nu ar mai fi lasat-o cu noi.

Odette Bellatrix Malfoy

31 Mar 2011, 21:45
  • Blake ofta cand auzi iar reptopita iar pe ei vorbind in timp ce se priveau lung."Uita-te si tu la ei,iar vorbesc asa."zise devoratorul nervos uitandu-se suparat incontinuu la ei.Cand mi-am adus aminte de aceea poveste in care Blake si Lily se imbatasera chiar in ziua dinainte de a veni eu la ei."Nu mi-ai spus niciodata ca iti place sa bei."am zis eu intorcandu-mi capul privindu-l in ochii lui albastri ca cerul senin.Ar fi cam a doua oara deci nu e chiar asa de rau.Imi spuse acesta in gand ma uitam in ochii lui si parca vedeam o urma de tristete niciodata nu-l vazusem asa suparat si nu stiam ce e cu el.Acesta isi scoase bagheta facand un trandafir alb in mana mea ceea ce ma facu sa tresar vazandu-l.L-am luat in mana atingand delicat petalele albe multumindu-i si zambindu-i.Kayla ince ne privea putin suparata era asa de amuzant cand o priveam cand nu stia ce se intampla.Atunci se hotara sa plece zicand sa nu mai stau mult si sa fiu cuminte,mi-am dat ochii peste cap vazand-o plecand.Dar cand disparu complet si nu se mai auzi nimic,m-am uitat o data la Blake si Lily.Dar in cateva secunde viperina fu trantia violent de un copac din apropiere pe ea fiind Blake care avea mana la gatul ei iar bagheta mea fiind la barbia ei ridicand-o."Ce a fost asta?"m-am rastit eu aratand catre canapea cadouri si masa,abea mai respirand cand realizasem ca tocmai scapasem de mama mea si ca nu intelesese absolut nimica."Urma sa ne faci o demonstratie la care te ajuta Fred desigur."zise Blake uitandu-se in alta parte parea ca inca mai este suparat dar imi era oarecum teama sa-l intreb.Am strans trandafirul in mana simtind cum tepii imi strapung pielea alba si subtire cand am sezisat m-am dat inapoi incercand sa opresc sangerarea punandu-mi mana pe blugi."Chiar doare."am murmurat eu icnind,cand am simtit mainile lui Blake cuprinzandu-mi umeri privindu-mi rana.Dar eu acum priveam ochii aceia superbi pe care ii iubeam foarte mult,cand imi prinse privirea isi aproii fata de a mea incepand sa ma sarute.Am zambit imediat pe buzele lui punandu-mi mainile in jurul gatului sau ridicandu-ma punandu-mi picioarele in jurul taliei lui.Acesta ma aseza delicat pe canapea ridicandu-se imi mangai obraji.Se aseza langa mine pe canapea privindu-ma cum ma intorc."Oh nu din nou."spuse Lily acoperindu-si ochii aducandu-si aminte de data cand ne vazuse."Imi pare rau."am murmurat cu capul in pamant inrosindu-ma."Chiar asa de rau a fost?"am zis eu privind iar pamantul.Era asa de penibil.

31 Mar 2011, 22:35
Eram foarte nervoasa. De ce? Pai tocmai plecase Kayla si Blake atat astepta caci aproape darama un copac cu mine. M-am uitat la el cu raceala in timp ce o aseza pe Tamara pe canapea si... o Doamne nu din nou te rog nu din nou!
"Foarte rau a fost. Blake lasa-ma sa-ti arat." am spus incepand sa ma gandesc la seara aceea. Blake intra in mintea mea si vazu amintirea apoi imi dadu drumul repede. "Ti-a placut?" am intrebat eu cu raceala. Blake parea foarte uimit, mda probabil nu se astepta sa fie atat de rau dar uite ca era. Am facut masuta sa dispara apoi canapeaua iar Tamara si Blake cazura pe jos. Blake se ridica repede in picioare si veni la mine luandu-ma iar de gat si apoi isi indrepta bagheta spre fata mea. "Ai de dat o explicatie." spuse acesta strangandu-ma atat de tare incat aproape mai respiram. "Ce faci Blake vrei sa ma omori?" am intrebat zambind slab. "Explica-mi de ce!" porunci Blake strangandu-ma atat de tare incat imi scapase un icnet. "De ce, ce?" am intrebat provocandu-l si mai tare simtind cum nu mai am aer si cum ma ia cu lesin dar trebuia sa fiu tare. "De ce te-ai comportat asa?" intreba Blake incercand sa nu tipe. Am inchis ochii incercand sa nu urlu de durere cand Blake ma tranti pe jos imi rupsesem doua degete dar nu-mi inchipuiam ca avea sa doara asa tare. Am inceput sa tusesc si apoi am tras aer in piept de parca ar fi fost ultima gura de aer pe care aveam sa o mai iau. Dupa ce m-am calmat m-am ridicat dandu-ma cativa pasi inapoi. "Ca sa ma distrez." am spus zambind usor. Blake vru sa se napusteasca aspura mea dar m-am ferit uimind-o pe Tamara. Ea nu stia de aceasta calitate a mea.
"Lily nu folosi asta pentru Blake. Stii ca te slabeste cam tare." spuse Fred incercand sa ma potoleasca.
L-am rugat sa ma lase ca stiu ce fac apoi am inceput sa ma feresc de Blake cu o viteza foarte mare.
"Te dai batut?" am intrebat gafaind.
"Nu pentru ca in scurt timp vei obosi." spuse Blake.
"De unde stii ca nu m-am antrenat?" am intrebat nervoasa desi nu ma antrenasem deloc.
Fred isi ascunse fata in maini injurand in reptomita si spunandu-mi ca nu sunt in deplinatatea facultatilor mintale. Am zambit apoi i-am explicat lui Blake(inca ferindu-ma de atacurile sale) ca nu vroiam sa spun nimic care i-ar fi dat de gol comportamentul. "Sa te ia naiba Lily." spuse Blake trandinuse pe jos. Eu eram extenuata din cauza ca imi folosisem puterile acelea speciale si eram foarte ametita.
"Lily dar tie iti place sa bei?" intreba Tamara amuzata
"Nu, a fost prima data..." am zis cazand in genunchi.

Odette Bellatrix Malfoy

01 Apr 2011, 20:38
  • Am inceput sa chicotesc vazandu-i pe cei doi cand Lily isi folosi bagheta pentru a face sa dispara canapeaua si masa din fata mea.Cazand pe jos neputand sa ma ridic din cauza dureri din spate asa ca m-am intors pe burta privindu-i in continuare.Cand Lily se oferi sa-i arate lui Blake aceea amintire punandu-mi-o si mie in cap.Cand am vazut aceea amintire facusem ochii mari speriata inrosindu-ma pentru ca eu fusem prinsa foarte prost."Lily te-am scarbit cumva?Dar cand e vorba de tine?"spuse Blake uitandu-se cand la Fred cand la viperina.Lily facu ochii mari auzindu-i cum inima ii bate mai tare se incunta si spuse ca nu stie despre ce vorbeste,ceea ce-l facu pe Blake sa izbcneasca in rasete."Fred Lily va aduceti aminte cand am fost intr-o zi in Padurea lui Dean,nu o stiam pe Tamara atunci."zise Blake uitandu-se la acestia cum il aprobara nestiind niciunu despre ce e vorba."Mi-ati spus ca va duceti sa va plimbati,nu?Trecuse o ora si m-am dus sa va caut,m-am urcat intr-un copac ca sa pot vedea mai bine,si ia ghiciti cine imi strica mie privelistea.Sa continui
    ?"
    spue Blake incercand sa-si potoleasca rasul strambandu-se la viperina care isi intoarse capul in alta parte.Devoratorul imi puse acea amintire in minte facandu-ma sa chicotesc,acesta veni langa mine ajutandu-ma sa ma ridic in picioare simteam cum ma inteapa genuchi si cum imi cedeaza.Sper sa se invete minte.imi spuse Blake in minte dandu-si ochii peste cap creand un fotoliu asezandu-ma pe el.Am oftat rugandu-ma pentru a nu stiu cata oara sa nu se lupte intre ei pentru ca nu mai suportam sa vad o alta scena de a lor.Oare se puteau intelege vreodata?"Voi doi..."am soptit eu aratand catre viperina si devorator care ma aprobara din cap."Cred ca o sa vi se para ciudat."am adugat eu privind in spatele meu uitandu-ma lung la un copac din care cadeau cateva frunze galbene."Poate gresesc dar voi doi ati...stiti."am spus eu incruntandu-ma privindu-i pe amadoi acestia se uitara lung unul la altu,stiam ca vazusem ceva in amintirea pe care mi-o puse in minte erau ei doi singuri Fred lipsea ceea ce ma surprinse,era o plaja si pareau sa fie apropiati partea ciudata era ca amintirea era foarte veche Lily parea o fata de treisprezece ani iar Blake de saisprezece dar o schimbase imediat punand-o pe cea corecta,vazusem doar cateva secunde."Ce a fost aceea amitire?"am intrebat eu confuza,nu eram suparata dar ca eram curioasa si amuzata,dupa cei vazusem de atatea ori certandu-se."Paii..."incepu Blake putin confuz.

02 Apr 2011, 18:32
ooc:scuze pentru dublu post dar s-a pierdut ceea ce trebuia scris Lily,sper sa intelegeti.
  • Ramasesem cu gura cascata cand auzisem ca ei simtisera ceva unul pentru altu si chiar se sarutasera cu mult timp in urma,am chicotit incercand sa imi imaginez o asa intamplare dar vazandu-i cum se lupta intre ei.Oare era posibil?Blake isi ascunse fata cu mainile oftand injurand intruna.”Hai nu fi asa.”am zis eu ridicandu-ma de pe fotoliu impiedicandu-ma din cauza piciorului meu care amortise dar ma si durea,mi-am pus mana mea pe umarul sau asezandu-ma langa el.Acesta doar privi plictisit pamantul parca parandu-mi rau ca intrebasem de aceea amintire.Lily nu facu decat sa tuseasca din cauza stransori lui Blake isi dadu parul lung de pe fata sa privind in alta parte oftand intruna.”Scuze ca am intrebat.”Am murmurat eu suparata ca acum nimeni nu ma scoase niciun sunet,atunci Lily ii spuse il ispuse il injura pe Blake multumindu-i pentru durerea de cap pe care i-o provocase.”Micut-o tu nu stii ce e aia durere de cap?” spuse Blake suparat atunci viperina il injura ridincandu-se in picoare spunand ironic “Ce ar fi sa-mi arati tu daca tot esti asa destept.” Spuse aceasta furioasa apropiindu-se de noi,m-am indepartat oftand punandu-mi mainile in cap asezandu-ma langa Fred cand,acesta se ridica apropiindu-se de viperina privind-o rece,se apropii de ea in timp ce Lily mergea cu spatele lovindu-se de un copac privind in spatele sau,aceasta zambi,in cateva secunde Blake isi puse mainile pe umerii strangand-o puternic.”Trec prin asta zilnic.”spuse Fred dandu-si ochii peste cap.

Thread Closed